lilium :heart:
marta, i ja sam već radila betu 11-ti dan i nisam je ponavljala, taj se dan već zna :(
Sutra punkcija, malo me trta jer sam navikla na prirodnjake, a sada nadam se tri za vađenje....Jedva čekam kavicu poslije :mrgreen:
Printable View
lilium :heart:
marta, i ja sam već radila betu 11-ti dan i nisam je ponavljala, taj se dan već zna :(
Sutra punkcija, malo me trta jer sam navikla na prirodnjake, a sada nadam se tri za vađenje....Jedva čekam kavicu poslije :mrgreen:
Tika_a, bit će to sutra mačji kašalj za tebe :love:
I danas je beta bila neumoljiva, <1 :cry:
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za doktorovu laku ruku i uspješnu punkciju
marta7 :love:
marta7 :love:
Tiki_a, od sveg srca vibram za sutra :*
Potpisujem runi i cure želim Vam puno, puno sreće u postupcima da nam ubrzo javite lijepe vjesti. :* :* :* :love:Citiraj:
runi prvotno napisa
Sretno draga!!!!!!!! :* :* :love:Citiraj:
rikikiki prvotno napisa
tiki_a, ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Marta, beta 10 dpt obično pokazuje realno stanje :heart:.
Tiki, sretno u stimulaciji, neka bude uspješno barem kao kod tebe u prirodnjacima :heart: !
tiki_a, sretno :love:
A nakon kavice, sjeti se da čekamo vijesti. Držim fige... :*Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas!
Cekamoooo :cekam: :yes:
tiki_a javi nam se s lepim vestima :heart:
tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :cekam:
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~
tiki ~~~~~~~~~~~~ za današnju punkciju
višnja ~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju folikulometriju
cure, tako mi je drago kad vidim da ste mi pune elana i u akciji :* . velike puse najdražem klubu od jedne male ritalice i mene :* :heart:
Drage moje :heart:
Od tri folikula dvije js. Ako se obje oplode, bit ću zadovoljna. Anestezija je ovaj puta djelovala jače nego inače, doktorica je obavila punkciju brzo i gotovo bezbolno, biolog D. mi je objasnio da u jednom većem folikulu nije bila js i kako to izgleda kad je tako, sestra B. je po običaju bila super, biologica S. je nadam se obavila "posao" umjesto mene i tm-a :mrgreen: , sat vremena ležanja u sobi i trk na kavicu u Pentagon, tamo me čekao mm (da i on u nečemu sudjeluje :* ). Zbog jake vrtoglavice u auto sam sjela nakon sat i pola. Doma sam začorila s mica macom na trbuhu i ....jedva čekam sutrašnje vijesti.
marta :( Nije lako bilo što reči.
tiki, super rezultat :heart: !
tiki_a odličan rezultat :D
alec :*
tiki_a odlicno....uljepsala si mi dan :D
Tiki-a, bravo bit će to dva lijepa embrijića :D
Višnja sretno
Tiki_a, super :D
A sad čekamo sljedeću vijest o te dvije lijepe js :*
Uh, koliko stepenica, koliko prepreka. Ali makar kada smo u akciji najbliže smo :saint:
Oooo, koliko stanica u klubu! :joggler:
Ajmo zene!!!!!! :D
Tiki_a, kata1, to mi sve mirisi na dobro! ~~~~~~~~~~ :love:
tikica_69 ~~~~~~~~ za malu mrvu, da kod mame naraste. :heart:
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum i sutrašnje vijesti
bebomanka :zaljubljen: za bebača
Svima ~~~~~~~~~~~~ i :*
Tiki sretno i za najbolji tulum u labu!
tikice,kata vibrice za vaše mrve
marta :love:
višnja sretno na folikulometriji
ostalim kokama :*
Kako sam i očekivala, oplodila se jedna js. Pa nek' od jednog zametka bude jedna beba, ja zadovoljna :mrgreen: . U petak transfer.
:klap: :klap: :klap:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
tiki_a i mi zadovoljne :)
tikice, malo sam se pogubila, jel ti čekaš betu? Ako da, onda da nas razveseliš, evo ti kreni prva s plusićem..
joj cure blago vama što ste u akciji, ja sam sad ful na raspustu... niti znam šta da radim niti imam novca za novi postupak. trudim se da se pridržavam zdravog života, pa možda i spadne koje kilo, ma koje kilo bar 300 grama :mrgreen:
višnja, kata1, lilium, shanti.....SVIMA iz kluba šaljem najvrelije letnje vibre :*
tiki_a :klap:
Ja bih trebala u subotu na folikulometriju. Ali još sam u fazi jedan dan idem, drugi ne idem :roll:
Svima :*
tiki_a znaš i sama koliko puta bude jedna ali vrijedna :D :D :D
Želim ti jednu predivnu bebu iz ovog postupka :love: :heart:
Svim ostalim curama velika :* :heart:
višnja, pa bolje da ideš jer dolaze dva ljetnja mjeseca, dr-ovi su na GO pa ćeš dugo čekati. Uostalom sada vidiš što se događa i opet možeš odustati.
Jill, zar ne postoji mogućnost za nekakav prirodnjak, mislim pravi, bez klomifena? Ili možda razmišljaš o uklanjanju mioma?
Ja sam sva u nekom normalnom kretanju pa me maloprije jajnik upozorio da ne može to tako. I jutros bolovi prije ustajanja, ipak je to operativni zahvat određene vrste.
Ma da, samo ti tiki_a odmaraj :love:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
:DCitiraj:
tiki_a prvotno napisa
A može i od js dvije bebe, ali bit ćemo i mi zadovoljne ako bude jedna :*
Jill :love: , i ja sam već na feriju... I baš mi nekako paše. :love:
tika_a :D :D :D :D :D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sveg :heart: da se lijepo smjesti kod svoje mamice koja će nam uskoro javiti jednu prekrasnu brojčicu bete. :* :* :* :* :* :love:
tiki_a ovaj jubilarni 1000. post posvećujem tebi i želim ti sreću najveću nakon ovog transfera