joj cure na brzaka pogledam, pa ne stignem preći sve...
kakav je dogovor ?
stara sava 26.09. u 11 sati ?
Printable View
joj cure na brzaka pogledam, pa ne stignem preći sve...
kakav je dogovor ?
stara sava 26.09. u 11 sati ?
Ajme Shanti, sad sam se sjetila te uličice (a koliko puta sam tamo bila pred 20 godinica), bolje je iz horvaćanske, ja mislim da sad svima možemo objaviti: 26.09. u 11 h Stara Sava, štima?
Što se mene tiče, štima. :DCitiraj:
mare41 prvotno napisa
Hoćemo onda složiti konačnu listu? (dopišite se :love: )
26.09. u 11 h Stara Sava, Prvo zasjedanje kluba 39+ :mrgreen:
Mimek
Mare41
Shanti
Pa vi ste ovaj nas randes stvarno ozbiljno shvatile.Sve vec dogovoreno pa kako da eskiviram.Stizem, valjda mi nece biti transfer bas u tu subotu.Bila i ja nedavno u SS nakon duuugo godina i prisjetila se one bezbriznosti studentskih dana.
Tiki, nemoj nas dugo drzati u neizvjesnosti.Nadam se da je stanica na sigurnom.
Jedina ispričnica koja vrijedi za subotu je punkcija ili transfer :)
Tiki_e ... :love:
To se traži! :D i ja, i ja!Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Naravno!!!Citiraj:
mare41 prvotno napisa
I slijedi lista:
26.09. u 11 h Stara Sava, Prvo zasjedanje kluba 39+
Mimek
Mare41
Shanti
Gričanka
Drage cure ... :*
eto moram biti prva koja će reći da neće doći... :( ali ako ikakve spiskove za bilo šta budete pravile, za buduće susrete, ekskurzije :lol: i šta ja znam čega se sve možete setiti, molim vas da me uračunate. Ljubim vas i ne sumnjam da ćete se super provesti!
tiki_a, ja sve nešto mislim....ma ne smem ni da kažem naglas. nešto mi na lepo miriše, ali stvarno. ovaj septembar je nekako čudan, raspevan, love is in the air... :love:
Da, da...i ja sam na listi za kavicu i jedva cekam :D
tiki_a, sretno :love:
Mimek
Mare41
Shanti
Gričanka
Taca70
Tikica_69
:D
Kako volim petak... :saint:
Spojila sam se na brzinu pogledati kako ste, a vi se raspisale... tesko mi sve poloviti - stizem 26!
Veliki pozdrav :*
Mimek
Mare41
Shanti
Gričanka
Taca70
Tikica_69
lilium
ina33 (ako budemo u ZG-u, to obično znam u petak popodne)
Drage moje koke, ja cu sa vama nazalost biti samo u mislima. ZG mi malo daleko
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~ za superstanicu
Mimek
Mare41
Shanti
Gričanka
Taca70
Tikica_69
lilium
ina33 (ako budemo u ZG-u, to obično znam u petak popodne)
višnja
ima li kakvih vijesti od tiki_e? da malo :D :D
Nina... mislit ćemo i mi na tebe :love:Citiraj:
ninatz prvotno napisa
Tiki_a, javi seee... :heart:
Pa gdje je ta zena danas :?
:lol:Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Uz tol'ko pozitivnih misli, jajna stanica nije smjela bježati :D . Endić dobar, js uhvaćena. Bile smo u sobi tri prirodnjače. Prva cura nije prošla dobro, folikul loše smješten, i nije bilo sreće, sva sam se ražalostila zbog nje. Bila sam druga na redu, i moj folikul nije bio savršeno smješten, ali lov je bio uspješan. Sutra u 9 h zovem biologe da vidim da li ću u ponedjeljak na transfer. Poslije sam i previše skitala gradom, bio je simpa sajma na trgu (vegetarijanstvo i sl.), otišla na ribice, kafenisala. I na kraju s mojim divljim mm-om krenula do JB potpisati izjavu da smo zajedno više od 3 godine.
Za kavicu se za sada ne upisujem jer sam u totalnoj zbrci s poslom., ali znam gdje ste pa...Ljudi moji, koja jaka ekipa, zamislite da i Jill dođe!!!
Svima :heart: i :*
Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Jupiiiiiii!!! :D :D :heart:
To su bile neke vegetarijanske ribice? :mrgreen: :love:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Bravo tiki_a :D :D :D
Jel to kod dr. T ili ? :mrgreen:
Shanti :lol: ...znaš, kupila sam platnenu vrećicu na kojoj piše da u njoj nema...i sad su naslikani pajcek, kokoš, krava i ...neznam točno tko još, ali baš sam gledala nema li možda na vrećici ribice :lol: ...No razmišljam ja već i o napuštanju ribica, ali poslije MPO jer dotukao me posjet jednom akvariju prošlo ljeto. Zatvor za ribe i rakove, grooooozno....obećala sam im da ih više neću jesti...poslije MPO :mrgreen:
Bravo tiki_a i da transfer bude uspješan baš kao što je bila punkcija :D :D
tikica_69, bila je doktorica Dmitrović. Ona mi je ok. Doktorirala je u Mariboru, blaga je i već ima dosta iskustva iako je relativno mlada.
Ma i ja papam vegetarijanske ribice, nego mi je bilo slatko kak si to napisala jedno za drugim... :mrgreen: :*Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
A nekak se pitam hoću li u trudnoći i ostati samo na njima... za vrijeme one biokemijske su mi bila puna usta sline na meso... To mi je bio prvi znak da mi se u organizmu nešto totalno čudno događa... :lol:
:lol: :lol: :lol: ( ili ribice vegetarijanke?!)Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Tiki_a Super za JS :D
Vjerujem da ćeš se riješiti poslovne zbrke i stići na kavicu (a gdje je sad meni smajlić sa šibom? ).
Naravno, poslije uspješnog transfera!!!
Bas mi je drago sto cemo se sutra vidjeti....tiki, ajde probaj i ti doci
:lol:Citiraj:
gričanka prvotno napisa
Tiki_a Super za JS :D
...i onda ćeš nas vući za nosiće... :zaljubljen: :love:Citiraj:
gričanka prvotno napisa
Shanti, napisala sam ja najprije bez tih ribica pa sam onda htjela pojačati priču i eto ti, kako gričanka kaže ribice vegetarijanci :mrgreen:
tikica_69, a zašto kažeš "sutra"?
X jeee, i ja hoću po nosu :mrgreen: :heart:Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Tiki, ako s ovim misliš na :coffee: u SS, 26.og je , ne sutra!Citiraj:
tikica69 prvotno napisa
Tiki_a, ~~~~za oplodnju :heart: !
To nas tikica_69 provjerava jesmo li sve zapamtile :lol:
E da si spomenula ćevape, ... priča bi bila najjača ;)Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Ne, ja sam stvarno zabrijala da je sutra :lol: :lol: :lol:Citiraj:
višnja prvotno napisa
Ali nije upitna ni iduca subota :mrgreen:
Dakle tikica_69 :lol: :lol: ...pa i činilo se da ozbiljno misliš.
Cure, ako tak' nastavite, ja zbog smijeha budem prokrvarila (kao posljedica punkcije) :lol:
Idem sad u krevet k' mom čovjeku koji je danas priznal kod JB. Srećom, nema opasnosti od keksa :mrgreen: ...
Htjela sam reci odi, vidimo se sutra, no necu :lol:
A jesam dekoncentrirana skroz, sasvim i potpuno....vrijeme mi je za bolovanje :oops:
tiki_a :D :D :D ,
a ja ini skoro odgovorila da kak ne zna oće li na krk, a to zna petkom, pa danas je petak, mora znati jer sutra je kava, al pregrizla sam i sjetila se da nije suta 26., uglavnom nisam jedina smantana:)
Tikice69 samo ti reci! Da nisi napisala to sutra načekala bi se do preksutra :lol:
Tiki_a, imaš pravo, bježi u horizontalu i lijepo se odmori! :love:
Jooj cure, morale bismo se uozbiljiti! :mrgreen:
Nisam ovo ozbiljno mislila :mrgreen: , nego... bojim se da će moderatorice možda ipak osmisliti onaj smajlić sa šibom ...zbog nas :lol:Citiraj:
gričanka prvotno napisa
Nemoj previše prizivati moderatorice, i same će nas pronaći :) , odoh i ja pa čekamo ponedjeljak za tiki_u, da citiram: jedna po jedna iz kluba :)
Ovo se mora potpisati. Odoh i ja!Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Za sve vas ... :*
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~za 9 sati, neću biti doma, al možda mi kogod dojavi.