Jesam li vam rekla da vas sve volim? :love:
Jana je sve bolje, već može bez klimatanja sjediti, iako kratko. Najnormalnije priča, iako sam kad ju se puno pita, potiče. Ma napredak fenomenalan.
Jedino sad ulazimo u fazu ptsp-a, da to tako nazovem. Što god sam ju jučer pitala, sve je odgovarala s ne, nit da bi jela, nit pila, nit gledala crtiće, nit slušala priče, nit se pretjerano mazila. Kad sam ju pitala jel se možda ljuti na mene, šutila je. :-( Pričala sam o tome s med. sestrom, i ona se slaže da je to "klasična" reakcija na boravak u bolnici, zamjera nam što smo ju tamo ostavili.
Ali to ćemo nekako već srediti, neću ni početi pričati koliko me boli što nismo uz nju 24h, ali meni su ruke vezane zbog Mare, a MM nažalost nije tip osobe koja bi se borila s osobljem, iako bi to itekako bilo u Janinom interesu. :|
Nadam se da bi ju danas mogli prebaciti na "običan" odjel, pa se nekako dokopati apartmana.
Ali neka je svo zlo ove bolesti u toj traumi, pregrmit ćemo ju zajedničkim snagama. Intenzivno pretražujem forum i web u potrazi za savjetima, ima na odjelu ona rodina brošura, ali nije mi to dovoljno.
U svakom slučaju, moja Januška će vrlo uskoro biti mrak! :-D