folnu obavezno,ananas,sok od cikle..to ti je dovoljno za sad,a poslije transfera će ti oni reći!!sretno!
Printable View
ojla drage moje
samo da vas obavjestim da nisam dobila ljekove, jer nemaju sve za mene. Pitala sam sestru J. koji fali pa mi je rekla da fali jedan.....uff kao da idem 2 dana gore....joj
uglavnom....nema ništa do kraja 8. mjeseca.....baš su me razveselile....a da me barem nije naručila da dođem.....opet čekanje....joj neda mi se više :(
ajme mishice,pa još nisi krenula sa MPO kak se spada,a već ti se ne da..ajde,ajde sve bude lakše kad budu lijekići u "džepu"..;-)
Linalena, sretno! I meni je mm pokazao volju da mi zapiči injekciju ali kad sam vidjela kako je drži (ko mesar nož) izgubila sam svaki strah i samu sebe pikala :)
Sany7, ja sam sve radila kako ti je Kiara79 napisala.
Mishica, držim fige da dobiješ lijekove što prije.
Dola, dobrodošla! I ja sam, relativno, nova tu i bila sam izbezumljena. Odmah nakon 1. IVF-a sam došla do pozitivne bete i sada čekam 1.UZV. Želim ti puno sreće.
Korny77, iskrene čestitke na maloj Luciji :). Kako ti se ne da sve ponovo prolaziti? Pa uspjela si iz 1.pokušaja. I meni za sada ide ko podmazano. Da nas je bar više takvih! Ajde, ajde odmah se prijavi.... vidiš da je lista čekanja poduža. Sretno.
inanaaaaa ubit ću te!!!!napišem ti pp,pun kofer toga,a ti imaš pun inbox!!!smajlićkojitučepoguzi
briši to!!:coffee:
nina70,želim ti lijepu i mirnu trudnoću,savršenu i školsku..javi se na našem pod forumu imaš topic MPO trudnoća i uživaj sa curama u ovim prekrasnim trenucima!!!:*
Curkeeeeeee ˘~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve trudničke prašine.....sretno curkama u novim postupcima....samo opušteno i bez brige ....jednom mora upaliti :-)
nakon 5 godina niza AIH (ni sama neznam broj, jer je doktor do 3 mjeseca ove godine smatrao da sam ja jako mlada...mislim da nije čitao godinu rođenja) .....2 neuspješna pokušaja prirodnog IVF i 6 mjeseci čekanja na lijekove.....postala sam nervozna....mislila sam da je napokon i na mene red.....eto zato kažem da mi se neda :)
Kiara79, hvala na lijepim željama :) i ja tebi od srca želim da ovaj put bude bingo! Škicam ja tu i tamo podforum, ali se još ne usuđujem bilo što komentirati dok ne riješim UZV. Od straha uopće ne uživam, ali nije ni panika prevelika jer od posla ne stignem niti paničariti :) Pusa
hvala MalaMa, vidim u potpisu da se borimo s istom dijagnozom i da isto čekate lijekove? meni su rekli da bi lijekovi trebali stići krajem godine, možda početkom slijedeće....
iskusne curke,
kako ste dobivale bolovanje za postupak? daje li ga ginić ili opća dr.? koliko se dana može dobiti? prikupljam informacije da budem spremna.
kod mene je na poslu bolje (lakše im je uzeti zamjenu) da uzmem cijeli tjedan nego da me dan nema pa za par dana opet dva dana nema i slično.
Bolovanje ti otvara dr. opće prakse, ali po preporuci soc. ginekologa. Barem je tako moja dr., ali ako ti se dr. opće prakse ne drzi strogo pravila mozda ti otvori bolovanje samo na temelju papira sa SD. Dr-i sa SD ti na svako otpusno pismo koje dobijes na transferu napisu mirovanje.
MalaMa,meni bolovanje uvijek otvara dr.opće prakse,nikad me nije tražio preporuku soc.gin,dok neki traže.Stavi mi šifru N98,to ti je 3 tjedna i taman mi pokrije period od punkcije do bete.
Ja nazovem telefonski soc.ginicu i ona da tu preporuku, onda moja mama skupi taj papir i odnese mojoj općoj praksi i otvori bolovanje
Dosada sam najviše bila 2 tjedna na bolovanju i to od punkcije, al ajd zbog prirode posla ipak nisam radila prije bete (2 puta sam je vadila i oba puta hmm mislim 12dnt)
Jel ima još ko sada u postupku, da se malo prebrojimo
ja se javljam od sutra
cure, hvala na odgovorima.
onda ću vidjeti sa svojom općom dr. samo šta mi je ta žena čudna. al uvijek postoji druga dr. pa ću se prebacivati ako će trebati.
Danas smo samo dvije bile.
Sany, hvala jako mi je važan taj podatak jer moram do pol9 biti u centru
znači na folikulometrijama nema gužve, ufff
kak sam ja nestrpljiva, da vidimo napredak i reakciju
makar se možda 7dc i neće još bogzna kaj i vidjeti
jel me netko tražio?? :)
nisam mogla pristupit forumu jer sam zaboravila lozinku, a i mail s kojim sam se prijavila :lol: pa dok sam to riješila sa dragim i ljubaznim administratorima.
ja sam ti trenutno na menopurima, u petak sam na folikulometriji... nadam se da ću izdržat dok se moj najdraži doktor vrati
O pa onda je već ozbiljno počelo, doći ću ja ranije da se osiguram
Drage cure, nedavno sam tek "uplivala" u ove vode pa molim pomoc oko osnovnih stvari.
Receno mi je da se javim sestri radi dobivanja lijekova za stimulaciju (vec sam neko vrijeme na listi), ali dr. na moje papire nije uopce napisao sto cu uzimati, koji lijek.Da li je to uobicajeno i kojoj sestri se treba javiti?
Hvala!
Jeli bilo gužve danas?
ja sam sutra gore, nadam se prije pol8 i ne prevelikoj gužvi
Ja dobivam injekcije ujutro u 7-7.15, kada idemo na uZV onda zamolim sestre da mi daju ili jurim doma.
E sada si razmišljam za sutra, da li ponjeti 2 ili 3 gonala, da li ponjeti cetrotide ili ne (imam 2)???? Ako ja nemam dosta za taj dan kako kaže dok, kaj mislite jel bi mi posudili u bolnici pa da im onda vratim????
linalena,pa naravno da će ti dati...bez brige..javi kak je bilo!!
Radije ti ponesi sve što ti treba, jer kad sam u pon bila rakla dr t da nemaju dec, a možda ni drugih baš nemaju.
bil je kaos u pon gore zbog deca... mene su čak jučer zvali doma radi toga, al sva sreća ja bum ih imala dosta
kolko ja znam imaju sve osim decapeptyla!-a znam poprilično točno!:mrgreen:
folikuli mali
dalje po 2 gonala
kontrola u subotu
i da, stigla na vrijeme na posao bez nepotrebnog trošenja na taxi
bile samo Sany i ja
Kad se vraća dr. B? Jesam li dobro upamtila 29. 8.?
Ja sam sutra gore. oče bit koga od vas?
Uzimam injekcije ujutro u 7
kontrola mi je u subotu u 10 kada će mi doktorica reći koliko dalje
još sam dva dana na po 2 gonala, dakle nije sigurno da ću i u subotu biti na 2
e sada , jel će biti prekaasno uzeti injekcije nakon pregleda
dakle, negdje oko pol 11 umjesto u uobičajenih 7
A opet si mislim, baš sam ja glupača,al eto to se danas nisam sjetila pitati
Linalena mislim da se stimulacija mora uzimati kontinuirano svakih 24 sata...eventualno s nekim minimalnim vremenskim odmakom...a ovo mi je malo prevelika razlika ... ali svakako nas dvoje ti šaljemo veeeeeliku pusu...te navijamo da budeš prava koka s veeeelikom betom :-)
nazovi sutra gore i pitaj..
Linalena jel dk T u subotu oko 10:00 gore u ambulanti