Ajoj linalena :-( :love2:...baš me rastužila tvoja vijest!!!
Printable View
Ajoj linalena :-( :love2:...baš me rastužila tvoja vijest!!!
Linalena,žao mi je što nije uspjelo.:love2:
Linalena,jako mi je žao:cry::love2:
neznam sta bih rekla osim da mi je jako jako zao,drzi se linalena...
linalena, ma joj, baš mi je žao.
linalena ja tek sad vidim da si procurila :(
Moja beta je sutra.Ma zamislite 19 dt iako znam da ce biti opet jedna velika nula bez obzira sto mi kasni M .To nije pravilo za veliku betu to svi znamo a evo ovaj put valjda vise nije znao sta bi samnom pa mi je uz gonale icetrotide dao i decortin .Nemam iskustva sa njim ali mislim da mi nije puno predstaljo u ovom postupku.Svima zelim srecu i velike bete,a ja vam sutra javim rezultat
linalena, žao mi je što si dobila.
Eto mene pomakni s liste, zapela sam s nalazima nadam se 3 mj idem u petrovu
linalena jako mi je žao :-( :-( :-(
linalena draga,kaj da ti velim..ajd ti sutra izvadi betu..
linalena, tek sam sad pročitala, baš mi je žao :(
Linalena...iskreno sam se nadala da ces i sebe napokon upisati na listu trudnica...ali isto ti izvadi betu za svaki slucaj ti kao nas administrator najbolje znas da postoje razni slucajevi pa opet na kraju sa pozitivni
Ishodom...saljem pusu za utjehu ne znam sto reci osim hrabro naprijed!
Ja idem sutra vaditi betu iskreno se nadam pravilnon duplanju iako
Sstrah... Ovaj put mi je s e drukcije osjecam se super osim sto mi je muka i da ne stavljam utrice zaboravila bi da sam trudna...mozda je zato strah veliki jer je drugacije...
Ispraznila sam inbox. A uvijek mi je bio potpis ispod ne znam sto se dogodilo da je nesto...
Sutra cekamo novi val beta cure sretno!!!!!!!
Mi čekamo punkciju sutra!!! Napokon je i to došlo, od dva folikula na kraju ih je 11 ;)
lina:love2:
Linalena rekao već na drugom forumu... Drži se... :love2:
Linalena baš mi je žao...
linalena žao mi je.
linalena, drži se....
Linalena, jako mi je žao....
Moja beta danas 4594 :-)
cure~~~~~~~~~~~~za velike bete danas
njoka beta je extra.čestitam
Linalena tako sam tužna zbog tebe:love2:
nadam se da ćeš smoći snage za borbu dalje.. imaš li već štogod u planu?
drži se draga:heart:
njoka, čestitka na beturini :-D
njoka iskrene čestitke, ajme kolika beta!
Znači, draga u "prirodnome" sa tri (TRI) tablete Klomifena ima 5 folikula!!!!! ISTO kao i sa 24 ampule gonala kad smo bili u punoj stimulaciji!! Pa neka sad netko kaže da to nije ludo... Mislim jasno nam je da to nisu stanice iste kvalitete kao što bi bile sa gonalima i pitanje koliko če biti jajčeka u tih 5 folikula ali svejedno ko bi se toma nadao sa samo 3 tablete Klomifena??
U srijedu kontrola opet, i u petak ili subota punkcija. Nego sad smo zbunjeni, jel to sad onda prirodnjak ili polustimulirani sad??
Po ovome kako je sad ispalo se nama uopće više ne isplati u punu stimulaciju i davati te silne novce...
Njoka woooooow, čestitam. Znači iz prirodnog odmah bingo??
Da, Matt, prvi i prirodni. E, tek sad počinju strahovi. Samo čekam pregled da vidim ako bebolinu kuca srce...
Sretno svima!!!!
ajme Linalena , tek sad vidim , pa zar me ostavljaš da sutra sama grizem nokte... Drži se draga:love2:
e cure imam pitanje
danas sam bila na ultrazvuku i endometrijum mi je 2,5 mm a na jajniku jednom ima 5 a na drugom 6 tih nekih tjela ili folikula ma pretpostavljam da znate sta mislim. stim da sam danas pocela sa supresijom a vec jos malo pa 2 mjeseca sam na atibebi pilulama, pa me ineresuje je li to ok. jel to normalan nalaz za pocetak supresije. meni se nekako cini da mi je endometrijum tanak al ja nisam bas upucena kakav bi trebao biti.
Nist mi ovo nije jasno?! Kako si vec deveti dan na decapeptylu i cekas M?! Ja sam decapeptyle pocela pikati s prvim danom M?
M@tt, mislim da je to polustimulirani. U prirodnjaku se nedaje nikakva stimulacija i vidis kad se najmanje nadas 5 folikula!!! Drzim vam fige!
njoka, beta je zakon!!! Cestitam trudnice!
Evo mene beta 15dnt 591,90.....jupiiiiiiiiii
Kad se ide na prvi uzv?
njoka, chiara, bete su vam prekrasne! Čestitam!!!
Crna ovca, u dugom protokolu se počinje 21.dc (pretežno)prethodnog ciklusa, pa kad dobiješ m onda krećeš od 2 ili 3.dc sa Gonalima / Menopurima
Rominka, :o od 2 na 11?! Wooow! Sretno!
I za kraj, Linalena, jako mi je žao!
chiara čestitam i tebi ! ajmo cure samo naprijed nastavljamo niz trudnica!
Njoka i Chiara čestitam na prekrasnim betama!!!
Go cure :-)))
Ja prijavljujem punkciju 08.03. (dan žena, sigurna sam da je to neki znak, he heheh)
Nakon 13 decapeptyla i 28 gonala, 10-ak folikula koji jedva čekam da idu van, osjećam se kao žaba :-)))
Svim ostalim čekalicama želim ogromne bete ;-)
Evo cure prijavljujem pozitivnu betu 19 dt-1269:-D:-D
Svilena, nek ti i trudnoća bude svilena!!! Sretno!!!
njoka, chiara, Svilena bete su vam prekrasne! Čestitam!
Rominka, M@tt Sretno :-)
Linalena tek sam sad vidjela jako mi je žao. Drži se draga :cry: :love2:
Toga je i mene strah jer sam prije godinu i pol imala biokemijsku, samo ja sam prokrvarila tek u 5 tjednu. Želim ti brzi oporavak i hrabro naprijed.
svim novim trudnicama čestitke :-)
Svilena dobro dosla u klub....dao Bog da i ostanemo u njemu svih 9 mjeseci....