Meni treba Hermionina haljina i to ona neka ružičast ali sve koje nalazim su preskupe, da nije tko gdje vidio kao fašnički kostim tu haljinu na volane do 50 $? To je za Božić starijoj!
Mladja ce lego.
Printable View
Meni treba Hermionina haljina i to ona neka ružičast ali sve koje nalazim su preskupe, da nije tko gdje vidio kao fašnički kostim tu haljinu na volane do 50 $? To je za Božić starijoj!
Mladja ce lego.
moja curka bi lutku Lalaloopsy veliku, a meni se taako neda pljuniti poveću cifru za to jer već ima lutaka i lutaka.
još nemogu na burzu pa pitam ovdje? nadam se da ne kršim pravila?
može na pp.
Moji bi nekog megazorda od power rangersa, dala im konzumov katalog s igrackama... cak snizen pa sam si rekla hajde dobit ce ga al narsvno da ga nije bilo neki dan, polica prazna... nadam se da ce ga opet dobit. Starijem sam kupila fliper po svom izboru, autice koje jos zele mi nece vise u kucu... nemajka
ja kupila paket onih gumica za petljanje, kantu za pospremanje oblika i svakom šlafrok, sat još moram. za sv Nikolu imam majicu od medveščaka, štucne, patkice za kupanje i neke lude milke iz mullera
Haljina kupljena za Božić i rodjendan i iskreno se nadam da će stići! Za šivanje me krojačica tražila 450 kn.
ne stari, nego novi - Megaforce. Ja sam ga vikend prije toga htjela kupit na 30% popusta (cijena redovna je 299) i rekli su mi da on nije na popustu, jer im je to tek stiglo. Izgleda da je netko dobio po glavi zbog toga. Valjda se više ljudi bunilo, jer je reklama išla da su SVE igračke na popustu. I onda je sad sve bilo na 30%, a on na 65%. Nisam mogla vjerovat kak mi je dobro uletilo...
U onzumu u španskom ih nema više...a možda stigne...
Hm, ja sam ga uzela u tiska s 30 posto i platila ga 190 jer ga u nasim konzumima i dalje nema. Gledala sam na mytoys.de i tamo je taj isti snizen na nekih 25eura a ima neki "moderniji" za oko 50 eura. Tako sam zakljucila da je stari inace bas i nemam pojma o tim cudovistima
Moja djevojčica od 8,5g je iskazala želju za robotom koji hoda i priča. pitala sam ju kako to da želi robota - rekla je da nema ništa takvog a baš bi joj bilo interesantno igranje s robotom. Ok, mi roditelji smo proučili što sve ima od robota i odlučili se za 2 modela Woowee. (za starije i mlađe dijete - svakom za njegovu dob)
Uopće nisam znala kakvih sve nevjerojatnih, zanimljivih ali i skupih robota ima.
Predobrih robota ima i u Habiter chicu na Zelenom valu kod skretanja u Petrinjsku. Na navijanje, limenih, onih pravih vintage robota. Čak mislim da i nisu igračke nego kolekcionarski predmeti. ja sam sebi kupila jednog pod izlikom da je za malog :)
Angie, ima li ih i dvije godine nakon ovog posta? :D
Ove godine nemam baš ideju za M., što je čudno jer ona je obično laka za joj odabrati poklon. Nije da nema želja, ali ne izdvaja se nijedna velika dostojna prigode.
Šta vi ostali poklanjate ove godine?
za m - sef. ne igračku, nego pravi, ovakav nekakav. prije jedno pol godine mi je rekla da joj treba jedan pravi sef, da stavi unutra svoje stvari i da ih sakrije od j.
pa će ga možda i dobiti, još razmišljam.
iako moš mislit što je j zainteresiran za njene stvari. osim u svrhu da je nervira i zahebava. a za to će već naći nešto izvan sefa. :-/
ja sam kupila sve kaj sam mislila - malo odjeće, malo veša, malo slatkiša i malo kozmetike. sad to samo morem preraspodijeliti i nadati se da nisam ulala veličine jer sam kupovala prek inetrneta(onda znate koliko mi dućani idu na živce).
I još se nadam da neće uletiti s nekakvim željama jer sam lijepo sve posložila po svom
ja sam sve poklone riješila, jučer još zadnja 2 i više ne ulazim u dućane do 2017. :mrgreen:
a kaj?
Sef je skroz dobra ideja, možda dogodine po jedan noj i srednjem, jer im najstariji pojede sve na što naiđe. Ako ne naiđe, traži :lool:
Da kupim samo njoj, D. bi svisnuo, a za njega već imamo poklon.
:kiss:
jelena, a svašta za Božić, rođendane (imamo 3-4) i Sv.Nikolu al ja sam počela kupovati u rujnu/listopadu kad naletim. Npr. zatvarao se neki Muller pa je bila rasprodaja sve na 50% tu sam dosta kupila za odrasle.
Kćeri sam kupila igru Twister za Božić a za Nikolu neku fora spravu u Mani s kojom radi neke ukrase na kosi, totalna fora, sinu Nexo Knights (Metro na 40%) i neku metu s pištoljem, kad pogodi cilj svijetli meta, a svira glazba. Sestrinima po narudžbi. Šogiju za Božić u Decathlonu onu torbicu za ruku u kojoj držiš mobitel dok trčiš. ma jedva čekam sve te poklone poizbacivat iz kuće ha ha zauzimaju mi prostor.
Na sto se danas "furaju" osmogodisnjaci,decki? Sto cete im kupiti za nadolazece blagdane? Od mojih petoro djece nitko vise/jos nije u ovoj dobnoj skupini pa sam ispala iz stosa ,a imam nekoliko djece ove dobi od prijatelja ,kojima bih htjela nesto pokloniti.
Na sto se danas "furaju" osmogodisnjaci,decki? Sto cete im kupiti za nadolazece blagdane? Od mojih petoro djece nitko vise/jos nije u ovoj dobnoj skupini pa sam ispala iz stosa
Nadmašila sam samu sebe. Moji pokloni su vec u ormaru. Naručila internetom klincima majice jer je bilo sniženje. Nadam se da sam pogodila velicine. Jos kupim čololade i razdvojim Nikolu i Božić. I mirna sam. Koje olksanje osjećam :)
Frajera:lol:
:tele: hohoho počele su božićne teme
Ja samo znam da ću kćeri ove godine obavezno kupiti neki smiješni božićni džemper, lani nisam jer inače ne voli robu za poklone, ali mislim da će joj se ovo svidjeti.
Što se tiče osmogodišnjeg dečka, Školska knjiga recimo ima super knjiga - interaktivnih tipa napravi raketu, sastavi robota, pa povijest automobila, vlakova sa sastavljanjem modela https://shop.skolskaknjiga.hr/automo...ekcionare.html, ili Dokeo enciklopedije, ili recimo jako dobre knjige po imenu snimamo film i studio animacije - to je kutija sa knjigom i rekvizitima za snimanje filma/crtića. Još je uskoro i Interliber, pa će se sve to moći nabaviti uz popust.
Već sam pomislila da se i za Sisvete kupuju pokloni :tele:
Ho Ho Ho. Mrzim shopping. A jos vise predbožični. Sad sam opuštena. Čokoladu ću znati odabrat. :(
Ma ovo se slučajno poklopilo. Dobih newsletter sa 60% popust i par klikova mišem i moja noćna mora kupovanja je riješena. Možda uz čokoladu ubacim malo kozmetike i ti je ti od mene :)
Kod nas je trenutno in Infinity nado.... skupo i bezmisleno ali eto popularno
I zeli nekakve "naocale" za mobitel, jos nisam prokuzila o cemu se tocno radi
Mima super preporuke za knjige, biljezim si
Drugi tjedan je Interliber, pa ćemo otići i snabdjeti se.