tiks, grlim
Printable View
tiks, grlim
:cry:
Eto, prošlo je 15 mjeseci od moje tragedije i još uvijek sam na početku. Nikako da nam se sreća osmjehne....
Nema se sta reci, osim poslati ti veliki zagrljaj podrske...
ne znam, da li bih smjela, ali jednostavno moram ovdje napisati
kakav je nastavak ove tužne, a ujedno i divne priče:
tikica je jučer rodila sina! Čestitam! :-D :-D :-D
dalo se naslutit :)
Čestitam!!!!!!
orange jel li ovo moguće???? Ne mogu sebi doći od sreće :-D:-D:-D, Bože dragi toliko puta sam je se sjetila.
Čestitam ti tikice moja draga od srca, napokon imaš svoje djetešce u rukama.
O tikice kako mi je ova vijest uljepsala jutro. Cestitam od srca na malom smotuljku.
Laura ce vas cuvati sa neba
Čestitammmm!!! :heart:
:heart: Čestitam!
od srca saljem tisuce pusa!!!
aaaaa :heart: :heart: :heart:
:heart::heart::heart:
Iskrene čestitke :-D :heart:
tikic cestitamo i tu¨!
Čestitam!
čestitke, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cestitam!
Pa daj otvorite temu, zaslužila je!
Čestitam!!!!!!!
čestitam!!!
Tikice, prosli su me trnci kad sam procitala ovu predivnu vijest! Cestitke od srca, presretna sam zbog vas :heart:
Ja sam pročitala u Gloriji kod frizera da je Tikica trudna :lol:
Bila sam toliko pozitivno šokirana da sam zanijemila. Ako ovo nije dokaz da se čuda događaju onda stvarno ne znam što je :zaljubljen:
Tikice, tata i 2 velika brata čestitam vam od srca na dolasku prinove. Anđeli na nebu čuvajte ga cijeli život :love2:
Juhuuu! Cestitam!
Ajme, rasplakala sam se
:-D :-D
Cestitam!!!!!!
U jednom broju u prosincu kad je bila proglašena dobrotvorkom godine
Čestitam!
Ovo je predivna vijest! Često sam mislila na tebe tikice, i kako si, a ovo je divno, predivno. Čestitam ti jako, jako!
Čestitam!
Žena zmaj rodila zmajića, dobrodošao maleni!
:heart::heart::heart::zaljubljen::ghug:
I ja saznala iz Glorije :-)
Tikice, mijenjaj potpis i naravno - čestitam!
Čestitam! :heart:
Predivna vijest!
http://forum.roda.hr/threads/87363-r...14#post2738414
otvorila sam temu pa nek moderatori tamo prebace.
I ja čestitaam od srca!!!
"Je li netko tu, kad se tvoje krilo slomi, tko će ga za tebe učvrstiti, tko će te štiti, biti budan, tko će te na oblacima nositi, za tebe zvijezde brojati, kad spavaš..."
Ove godine mi je godišnjica pala valjda najteže do sada. Eto kako vrijeme liječi rane.
Koja iritantno smiješna glupost. Vrijeme je u našem slučaju dušo samo povremeni placebo. Vjerujemo u to da će bol vremenom proći. I odjednom je ne osjećamo toliko snažno i pomislimo: „Eto, to je to! Ipak vrijeme liječi rane!“. No onda opet naiđe ta odurna bol i tada shvatimo da je to samo jedan iritantan auto psihološki trik, kako na tren pospremiti tugu pod veliki, pernati jastuk. Ignorirati da te nema. Da te nije nikada ni bilo. I zato odbijam dok hodam ovim svijetom ne spominjati te uvijek, svugdje i često. Jer i ti si moje dijete. Baš kao što je i on. I vidim te svugdje. Ne samo u njemu. I volim te jednako snažno, moja L.
:heart: