Mi smo dobili popis što treba na kraju 1. razreda, a i s učiteljicom smo svakodnevno u kontaktu na fejs grupi za roditelje, pa nije problem.
Printable View
Mi smo dobili popis što treba na kraju 1. razreda, a i s učiteljicom smo svakodnevno u kontaktu na fejs grupi za roditelje, pa nije problem.
Mi smo dobili koji biljeznice trebaju. Za likovni smo pocistili kutiju i nadokupili ono sto je u losem stanju. Ostali smo ostavili.
Za biljeznice ako ne znate bolje sacekati. Neki traze pisanku b, a neki pisanku c.
Naši odmah prelaze na pisanku c.
mi smo na B
Mi smo na B.
I imamo novu učiteljicu u boravku, stara je morala u penziju.:(
Kod nas u školi boravak je samo prvi razred.
Matematika 1,2
Pisanka C za HJ,GK,Lektiru i velika s širokim crtama za PID
Tjelesni bijele hlačice i majica i papučice ili tenisice
Za ENG i Vjeronauk još ne znamo.
Nisam odlučila čije bojice kupiti,gumicu i šiljilo a cure su preporučile običnu olovku B jer tražim neku koja jako svjetlo piše jer moja ljevakinja jako stiska,gumica za brisanje se lomi ili prlja ili mulja po papiru,pa danas ponovno u kupnju i ako sam već tokom ljeta sve obavila.
Još omotavanja.
Pernicu sam kupila manju na patent,onak kao torbicu, one velike su mi se trgale unutra prošle godine pa ću rađe jednu za olovke drugu za bojice.
Bojice uzimam Maped trokutaste godinama, pokazale su se savršene. I njihovi flomići isto.
Olovke uzimam Faber Castell HB, ili 2HB (nisam sigurna). Isto su trokutaste i imaju one gumice po olovci protiv klizanja.