Sreco a da si nick promjenis u Drama queen?:lol:
Printable View
Kod mene opet sve zbrćkano , danas 21 dc i krenuo spoting prvo malo roskasto a onda i svježa krv :roll:..
Iskreno nisam ništ ni pratila jer je dr. vidio cistu 3dc i na čekanju sam postupka tak da nemam pojma kad da očekujem M..
sve sam si nešt planirala , obveze , izlete i smela s uma moguću M i mogući IVF :roll:.. što godine rade :oops:
Jutroooo, evo :coffee:
Ovaj mjesec sve po spagi, bez spottinga, bez bolova od par dana...kratka bol prekjucer(16dc) i to je to.:-D
Nadam se mirnom ostatku ciklusa:mrgreen:
Jutroo!
Kris hvala na kavici!
Jutro! Cure,da li neko zna da li antibiotici uticu na bazalnu temperaturu? Meni je ona prilicno pala,16.dpo,a od m. ni traga ni glasa(obicno mi lutealna faza traje 13 dana).
Jutro svima, priključila bih se na temu...
KrisZg danas mi je 27 dc, javljat ću se ovdje redovito. :)
Dobro dosla.Lista ce danas kasnije pa te stavim kad se vrnem doma:)
Pozdrav cure! Ovo mi je najcudnija ovulacija do sad. Sva sam napuhana i zacepljena. Inace jedem suhe sljive, voce, povrce, cjelovite zitarice, tako da ne znam odakle zatvor. Maternica mi je ogromna i mogu je napipati, kao kad imam mengu. Nista od sexa danas. Hvala Bogu na pametnoj bubekici, koja me savjetovala da je najbolje jucer navaliti na muza. Nadam se da ce se bebac primiti. Eto, tek toliko da vam se malo pozalim...
lista za 23.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc+
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
vojvojdanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
emily-zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Bravoo Yummy:-D
Lista je danas ful kasnije, sry cure...luda vecer.
Dobro jutro! Pozurite,kafica se hladi :-).
Kris,pisi mi danas 2. d.c.
Jutroo!
Jutro svima :coffee:, danas sam napravila jeftini test-kineza i - :-x, ali još se nadam, pričetak ću 2-3dana, pa vidjeti...
KrisZg 28 dc
Dobro jutro curkeee!!!!! :-D
Jutro!
Još malo pa sam u ljubičicama!!! :-D
Cure drage moje,
nadam se da se nećete ljutiti što sam se malo odmakla od svega. Ali nakon još jednog razočarenja, stvarno sam bila pretužna.. i teško mi je bilo. Ali nisam odustala, samo sam se pokušavala bar malo opustiti, a da ne budem u stalnom grču i ispitivanju tijela i simptoma.
Uglavnom.... mislim da sam uspjela napokon. Jutros jedva vidljiva, blijeda druga crtica!!!!!!!!!!
Problem je što još nisam 100% sigurna da je stvarno tu
Tayla :-D :-D
Naravno da poštujemo tvoju odluku da se odmakneš!Samo si nas malo zabrinula,reci joj Srećo :oklagija:
S jako lijepim vijestima si nam se vratila,baš kao i Marty_na :-)
Dobro jutro cure! Nova sam ovdje i željela bi vam se pridružiti. Imam dvoje djece i unatrag nešto manje od godinu dana radimo na trećem,ali nikako neće. Budući da sam uvijek bila sigurna da imam ovulaciju, ovaj mjesec sam započela sa Lh trakicama da sama sebi potvrdim da je to zaista tako....i da se ja i moj mužić ne "trošimo" bespotrebno u neplodne dane...:lool:
Eh sad, zbunjena sam Lh trakicama jer mi je od petka (13.dc) do danas (16.dc) trakica ful pozitivna, odnosno testna crtica tamnija od kontrolne?! Inače smo "pokrili" sve dane, od petka do jučer...bila sam sigurna da će danas testna crtica biti svjetlija...a kad ono, ona i dalje tamna. Mi se stvaaarno iscrpili,a kao ovulacija još nije bila...:?:
Jednostavno ne kužim...i moooolim iskusne curke da mi objasne....da li je ovo dobro ili zabrinjavajuće?! Ciklusi mi inaće traju 26-28 dana
Hvaaaala
Taya čestitam :-D:-D
Tayla povratak sa stilom! cestitam! :-D
Hvala vam od :heart: drage moje, hvala...
Evo meni se sve miješaju osjećaji. U jednom trenu ljuta zbog pićenca ovaj vikend, onda hepi. Onda 100% uvjerena da ja samo haluciraniram. Zatim opet sreća, radost i veselje... i tako sve u krug.
Jedva čekam da ponovim test
Znam taj filing :yes:.
Tayla :-D :-D cestitam
Super je pocela godina, ako se ne varam, cetvrti plusic
Nakon godinu i dva mjeseca, nadam se stvarno da je to to...
Ali ajde, dopustiti ću sebi da se predam, pa ću vam čak opisati "simptome" koje sam imala zadnjih dana.
- super njuh. Ne navodi me na povraćanje, ali njušim sve. I stalno mi sve miriše na super-ljepilo :?:
- mokri iscjedak, skoro kao bjelanjak zadnja dva dana
- lagani grčevi nekoliko dana
Uvjerenost da M stiže svaki tren možda najjači simptom :P
prošli put koji je završio spontanim sam nekako točno osjećala i prije testa da sam trudna, sada ne. Grudi su mi tada bile više oteknute (sada lagano samo) i bila sam jako napuhana.
Izvana. Kad pritisnes podrucje gdje se ona nalazi. To sam naucila od doktorice kad sam bila prosli put trudna. Dakle, to je bilo mozda 5 dana poslije ovulacije. Napipala je maternicu i rekla da je tvrda i prosirena. To je nesto sto sam i sama mogla napipati. Onda me ultrazvucno pogledala i rekla je da mi je maternica prosirena. Pitala sam je da li vidi bebu, ona je rekla da je jos prerano da se ista vidi ali, da je povecana maternica cesto znak da je doslo do zaceca. Isto tako je rekla da se ne trebam previse nadati, jer se mnogi zameci ne prime zapravo i neka cekam izostanak menstruacije. Srecom, izostala je. Tako da se i sad nadam jednom izostanku :) Vidjet cemo!
tayla, cestitam na crtici! Nista ne brini. Mnoge su zene imale blijedu crticu i bile su trudne. Uzvaj dok mucnine nisu krenule.
lista za 24.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc+
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
emily-zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Tayla cestitam:-D
Meni danas kao da su me kosilicom pregazili, glava mi puca, probudila se zastopanog nosa..bljak pocetak dana:drek:
Tayla čestitam :-D evo cure ja u krevetu bila kod doktorice,grlo crveno i oteceno :-\ sada ležanje,kljukanje vitaminima c i medom...nema temp.nadam se da je neće ni biti i da će sve bit ok s mojom mrvicom <3 cure koje ste već imale prošlih trudnoća,jeste li imale prehlade,viroze u ranoj trudnoći ?
Moja beta jutros 21,7.
Pada. Ponovit cu opet za dva dana.
Pusa svima.
Draga moja,nažalost zbog "divno" velike porodiljne naknade za drugih 6mj sam se vratila raditi,jer ne bi mi bilo dosta za osnovne stvari za bebicu,hvala Bogu na baki i dedi koji su još "mladi" pa mogu čuvati unuku.
A kad sam bila doma škicala sam vas ovdje kad god sam stigla,jer mi je želja da ne vidim više ovdje "svoje"cure pout tebe,bubekice,ljubilice,hk,vučice.Sestrična mi je bila u postupku na SD,vraćena joj je jedna blastocista(nadam se da sam dobro napisala),ali nažalost nije uspjelo,tako da sam sad često na netu,informiram se još više.
Ja sam završila sa rađanjem,dvoje je dosta,ali dođem vam dati podršku,nadam se da ne smetam...
Pusa svima i sretno...
sara ako ti treba bilo kakva konkretna info za sestricnu, slobodno me na pp kontaktiras.
ajme avatara :zaljubljen: predivna je!
Tayla čestitam!!!! :)
Tayla cestitam!!! Samo neka bude skolski do kraja
KrisZg pisi meni sutra 2 DC
Žužy, je ti to mene oklagijom po glavi jer se ne javljam...? :lol: A tu sam, tu sam, samo me nešto stisnulo, što posao, što psiha pa mi je bilo teško pisati...
Tayla, čestitam!
Srećo,ma stisni ti natrag,kad stisne tebe! :alexis:
Marty_na,kak si ti?
Tayla ...cestitam od srca...hihi ima nas ovi mjesec...
Žužy--- ja se dobro osjecam ...malo grcevi ...gladna non stop...gace mokre .... malo nako zucakostog iscjedka ..al vidin to je normalno...sutra iden na spoj sa dr. hihih beba ima prvi fotoshuting ...hahhha