Bas si prasica da znas:love2:
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Printable View
Bas si prasica da znas:love2:
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Prasička si je...:oklagija::lool:
No,je jako debela druga crtica,daaaaj nam malo detalja!:-D
Kris ,:-D za mrvušku! :heart:
Kris super za bebolina!
Tužnicama :love2:
Detalji: vidljivo iz aviona prije nego sam navukla gaće :lol:
:-D:-D:klap::zaljubljen:
Pa to zaslužuje jedno živjeli - :pivo:
Stork cestitam od srca :-*:-*
stork, fakat si to dobro smislila!! ČESTITAM TI OD SRCA!!!
Bravo stork,čestitam od srca!!!!
Hvala curke!
Pa dobro nam ide,jedna trudnoča po mjesecu... :-)
Hajde da to podebljamo još!
Al ne od mene,moj test i dalje neg. Dolje me boli ko da sam još u jutro dobila,temp. je pala..sutra će garant vjeeeštica :drek:
Mali ispravak žužy - jedno odbrojavanje mjesečno, a T je jedna više zbog onog duplog :) a tebi~~~~~~~~~~ da ti je crkel toplomjer :lol:
Stork kada ces betu vaditi?
Cestitam stork!!! To je divno!!! Godina je stvarno plodno pocela!!!
Kris a zakaj?
Tak je teta stork,tvoje će biti 4. Odbr. al 5 trudnoča :-)
I fala ti na krasnoj želji!;-)
Kris,i ja sam ju htela to pitati reflexno..zabim da normalne trudnice ne vade betu bez razloga :lol:
stork čestitam na dvije debele II :-D:-D
Jel?Meni u obje cim sam rekla da je pozitivan test dala vaditi betu :lol:
Ja misla da je to onak uobicajeno...jedino znam da nije regularno 2x betu vaditi kako sam si ja zapucala...
Stork, samo tak reflexno sam pitala jer sam mislila da je to iduci korak pa da se veselimo brojkici :)Onda ovako: Kada ces na pregled??:lol:
I žužy mislim pardon...ja znam da sam malo spaljena ali ipak sam normalna trudnica:lol:
:lool:
A micek,ma jesi!Oprosti kaj sam sebična pa mislim sam na sebe hahahaha!
A kaj se tiče bete,tek ti ponovno vađenje i može reči dal se trudnoča uredno razvija.Jedno vađenje samo po sebi ne govori puno,osim da trudnoča postoji.
A stork su to potvrdile dve debele crte!
Tak da si ti Kris eto cool trudnica jer si vadila betu dva puta :peace:
Po zadnjoj M je sutra 5 tt, tak da mislim kod gina najranije krajem idućeg tj.
I da znaš žužy da su bile debele i sjetila sam se tebe i kad si rekla da te tm pital jel hoćeš da ti flomićem povleče crtu :lol: Moš mislit scenu u wc-u na poslu (omg koja romantika) jednom rukom držim test, drugom povlačim gaće i mislim na žužy :lol:
Stork divne vijesti!!! Cestitam :kiss:
Cure moje molim vas pomoc! Imam veelikii problem.
Znate da smo se dog. Za aih i vec 2 dana sam na klomifenu .. A moj muz na putu u nizozemskoj trebao se vratiti do petka a sada je rijec da nece doci prije iduce nedjelje dakle za 11 dana.. A meni treba njegov spermiogram :( i kaj sad? ? Danas je 4 dc jel moguce nekako odgoditi O za dan-2? Neznam kada odprilike nakon klomifena nastupa O?
Ili da prekinem klomifen piti ? Nisam niti sama pametna..
Stork čestitam od srca!!!! :)
Viki, ovo pitanje moras postaviti svom doktoru, a da sam na tvom mjestu muza bih :oklagija:
Stork cestitam!!!
Nadam se da cete ipak uloviti O. A ako ne, nikom nista, samo fulani nenaciljani ciklus. Steta, znam koliko si se tome veselila.
I da - kod mene je uvijek muz kriv zato masem oklagijom :lol:
Tako je, znat ces na folikulometriji i to mozda ne na onoj prvoj. Naravno da moze biti i kasnije.
:klap: :fige: da bude sto kasnije ali naravno ne pre kasno :lol: tam negdje 16 dc :-D
Jutroooooooo!
Kavica je skuhana.
jutrooo!
Jutro, hvala na kavici, bas mi je trebala :)
Asper znaci bolje ti je?:-D
Jutro cure :)Ja odoh vaditi krf...ako mi je kaj ostalo :)
Jutarce!
Toči kavu MAMI,i to jaku..stigla crvena armija mamicu joj jareću ..
Kris, cijelu noc se znojila, probudila sam se bez temperature al sam i dalje totalno down, idem do dr sad
Zuzy grlim :-*