Pogled za milijun kuna. Sendvič za 80.
Uređen je koma. Plastika u menza stilu. Sramotno.
Printable View
Pogled za milijun kuna. Sendvič za 80.
Uređen je koma. Plastika u menza stilu. Sramotno.
Gledala sam samo pogled, nisam ulazila :mrgreen: .
Ja odem na lokrum ali za to izvesti je pravi kupus. Em s autom nemamo gdje parkirati. Pa kruzimo...pa kad skuzimo da nema mjesta muz nas iskrca, vrati se doma parkirat (i tami je bingo ako nadje parking na 5 min od zgrade) pa on prijede na skuter i dode opet u grad i zajedno idemo na brod.povratak isto, cekamo ga da ode sa skuterom po auto. Izgubi se tu dosta vremen, pogotovo jer u svoj tog guzvari iz zegi cekas s djecom. Ako idemo busom, to nam je opet skupa opcija, jer nemamo pokaz, a opet moramo preko straduna, ako je prepun mm poludi i onda mi se vise ni ne ide. Lokrum je ok u 5 i 10mj. Za nas.
e jelena, tebe i sasu drugo ljeto u apartman u npr...crikvenicu.
a lili75 na onaj svjetionik, na palagužu recimo. cijena prava sitnica, oko 700,00 EUR dnevno za apartman za 4 osobe. plus 700 EUR za transfer. u 6 i pol pokret s korčule i nema majci. što nisi uzeo sa sobom, nisi uzeo.
:lool:
:)
Moji starci imaju vikendicu 50 m od plaže. Dok sam tamo provodila ferije, za vikend kad su bile gužve se ne bih kupala. :psiholog:
Al imam fobiju od života u malom gradu :)
mene Dubrovnik nije oduševio. a bili smo na proljeće kad nisu bile tolike gužve. al meni ni Venecija nije nešto pa možda stvarno imam neki feler u glavi.
što ću... Zadar mi je ipak najljepši grad na obali. muke ti ježove što sam objektivna :mrgreen:
Lol na crikvenicke vikende, meni usred sezone i neke krcke plaze, kad dodju jednodnevni busevi za jednodnevne kupace, pare ko sto ja zamisljam ritualna kupanja u gangesu....de gustibus :).
Ok, da više nitko nije napisao da je bio u dbk i da mu (grad) nije nešto.
Jer ja to još uvijek shvaćam vrlo osobno. Ko da sam ja kamenje slagala.
Ali srećom pa ste bile.
Jer je istinita ona da vidjeti dbk treba biti u 10 stvari koje u životu ne smiješ propustiti :)
Početak 10. mjeseca, sumrak, svjetla grada i oko zidina upaljena, pogled sa Srđa na stari grad - prekrasno...
O ostalome bih isto mogla raspravljati :ulje:
No, ja sam bila više puta, u različita godišnja doba, i kao mlada i kao stara, i različitim povodima i s vrlo različitim društvom pa me prošla ona prva euforija i oduševljenje...
Zato ja dajem još jedan glas za Zadar tj. poluotok :sp:
Lol na crikvenicke vikende, meni usred sezone i neke krcke plaze, kad dodju jednodnevni busevi za jednodnevne kupace, pare ko sto ja zamisljam ritualna kupanja u gangesu....de gustibus :).
Vezano za priust ocito ipak ljudima prevlada i gust mora od muke guzve, ovisi. Nakon takvih guzvi meni dodje lipi moj zagrebice...sve ovisi sto covjekvoli i sto moze
bome, meni ovo ljeto :sp: definitivno splitu pripada.
ovo ljeto sam bila 2 dana nakon dugo vremena, majko moja ja sam totalno oduševljena. navečer u gradu, onaj šušur, ljudi od svuda, predivno uređeni restorani, kafići, pa bili na peristilu, tamo sviraju, ljudi sjede uokolo, pa zaplešu, pa na onom voćnom il kako već trgu, isto bio neki koncert...pa predivno osvjetljenje zgrada, super daje atmosferu. imala sam osjećaj kao da sam u barceloni il negdje, ne u hrvatskoj. svaka uličica krcata, ljudi sjede po škalinama, iza svakog ugla se nešto dešava...fenomenalno.
i riva je lijepa, pa zapadna obala isto, i onda marjan - e, to je stvarno bogatstvo praktički u centru grada.
volim se sa splićanima svađati, naročito kad protiv rijeke počnu. i vadit im malo mast sad s rijekom i hajdukom, al ... lip vam je taj vaš split, šta je - je. :mrgreen:
Je Split je poseban, ali i Rijeka te Zadar i Pula.
Sve obožavam :heart::heart:
Rijeka je ove godine dozivila turisticki bum, jos kad izgrade novi stadion... na Korzu hrpa hostela, fora je onaj u usidrenom brodu na gatu. Jos da malo vise zazive Rijecke ljetne noci, malo vise pompe i mi cemo imat puno toga za pokazat.
To radi stadiona? ;) ziv se covjek uvijek nada.
hm, uvijek su me učili da se o ukusima ne raspravlja. :mrgreen: ali meni je čak i šibenik draži od splita. pobogu, što su ono uradili s rivom...to nikako ne mogu prožvakati. ono je svetogrđe.
Sta, pogani tehnološki beton umjesto svetog običnog? :mrgreen:
tako nekako.
https://www.youtube.com/watch?v=8AKGABly6AA ovo je THE riva :mrgreen:
mislim, nemam ja ništa protiv poganog tehnološkog betona, ima ga i na ovoj našoj. ali treba to znati lipo ukomponirati.
Ja pricam o atmosferi, ono sto je cvijeta napisala susur, a na beton sam navikla, s obzirom da je prije njega bio asfalt niti jedno me nije dojmilo.
pordumi ove godine nisu se prosirili, svake godine zavirim u njih, volim dolje smucati se, ali su druge dijelove palace pocistili. pa sam prvi put ove godine u neke djelove uopce usla.
kako vec godinama dolazim u split mogu reci opet zadnje dvije godine se promijenio, zivnuo.
trogir je moja ljubav, ali ove godine sam krenula u stari grad i pobjegla brzinom oluje. bilo je vruce, sparno i previse ljudi. ipak ce sacekati proljece da uzivam u njemu.
al svejedno, hajduk je hajduk i to nema veze s drugim stvarima. :mrgreen:
kad dolaziš iz jedinog grada na moru BEZ rive, kako nam torcida voli nabiti na nos :D... al i inače, meni se splitska riva - sviđa. i beton mi se sviđa. i cijeli projekt rive. to je valjda ono, o ukusima se ne raspravlja.
a mi smo valjda jedini na obali bez mcdonaldsa. ko će se tog kompleksa riješiti :-P
Riva je meni draga i nova, osim vješala, jer mi vizualno tvore zid kad ih gledam iskosa.
A i Šibenik mi je divan. I Zadar isto. Nekako mi to nije ili/ili :mrgreen:
meni su svi naši veći gradovi na moru baš lijepi - ne mogu se odlučiti koji mi je najdraži, svaki ima nešto posebno
spajalice, koji novi djelovi palače?
Zapravo, ne sjećam se baš previše, nešto malo Korza, ali znam da mi jest bilo lijepo. Sjećam se da me se dojmilo koliko je drugačija od Splita.
Ne znam koliko poznate Omiš? Ja jako volim njegovu dramatičnost.
a gle, rijeka nije lijep grad. hbg kad nije. da bi mogla biti puno ljepša nego što je, mogla bi. al - nije.
meni ni pula nije lijepa.
ono, ružna mi je.
jedino što ima predivnu obalu.
a rijeka ni to.
ajd, korzo.
al i to korzo, padne mrak, tako je loše osvjetljeno da je baš nekako depresivno.
a da ne govorimo kad stave božićnu rasvjetu, madre mia, teška depresija.
imaš par lijepih zgrada. nešto ostavila austrougarska, nešto italija :mrgreen: i to je to.
e sad, druga je stvar - osjećaj koji ti grad ostavi kad si u njemu.
e da, zaboravih napisati da ja jako volim svoju rijeku, samo da se zna :mrgreen: