suncokret prvotno napisa
razrednice im jedno vrijeme nije bilo, većina nije ništa primjećivala, a ja sam im počela predavati prošle godine i odmah skužila da nešto u tom razredu nije kako treba.
razgovarala s tom curicom, s ravnateljicom, s ostalim curama, sa psihologinjom, pedagoginjom. roditelji ovih mutikaša digli graju, kao njihove curice su bajne, a mi ih sirote ni krive ni dužne tu nešto optužujemo, zvati će novimare itd, itd
nakon toga su svi na njih malo više počeli obraćati pažnjui, ali ništa od toga. ove dvije su dobile podršku doma, a i škola se kao institucija pred tim roditeljima povukla i moš ga frigat.
rekla sam im među ostalima da su one još djeca i da je normalno da djeca, i odrasli, pogriješe, ali bi se ipak čovjek ponekad trebao zamisliti nad svojim postupcima jer će ih jednom kad odrastu biti sram zbog ovog što rade, bar se nadam. ali s obzirom na roditelje im, sumnjam.
da je ova curka moja prepisala bih ju u drugu školu, ništa se ovdje neće promijeniti na bolje, a da su mi ove manipulatorice djeca...........uf, ne zna čovjek, može moja sutra takva sranja raditi, ali da opravdavaš takvo ponašanje?