Nivesa ja se ipak nadam da ćeš nas svih pozitivno šokirati ;)
Printable View
Nivesa ja se ipak nadam da ćeš nas svih pozitivno šokirati ;)
Nekak sumnjam ali nikad ne reci nikad. Mislim da je ovo jedan od ciklusa sa O na 3o dc hahaha
Ili bez O
Evo curke da se i vama napokon javim. Ja sam na bolničkom lječenju, čekam nalaze briseva pa u petak na serklažu. Beba je hvala Bogu dobro.. ali skratio mi se cerviks i eto zapala me serklaža.
Pratim vas , i kada nisam tu bodrim vas i mislim na vas...
Navijam za pluseke i nedajte se smesti sa cilja
Ives, draga, drži se :heart:
Ne kužim kako se to može desiti :zbunj:
Nivesa, držim fige !!!!!! Moj ciklus je kratak tako da za par dana i ja mogu pišnuti jedan:-)
Jutroooooo!!!
Ives draga zelim ti da sve dobro prodje.. iskreno prvi put cujem za to, malo sam izguglala sta to zapravo znaci...
Nivesa svi nestrpljivo cekamo sta ce biti s drugim testom :)
Ja sam u gadnom pms-u...jucer sam non stop bila placljiva..mislim da je i ovaj ciklus 'corak'..
Kristinice :fige: za pozitivan testić :love:
Limeta...Eto, ni ja nisam imala informacije do sada.. bolje da nisam išla googlat jer sam se samo isprepadala pa mi je trebala cijela vječnost nočas da dodjem k sebi. Eto, bio mi je upravo doktor da me obavjesti da su brisevi uredni i da sutra nastupamo... još neke dodatne pretrage obaviti i krećemo.
Nivesa, sretno draga s drugim testićem.. :fige:
Ives :*
Curke sretno :)
Cure čitam vas i svima želim puno sreće. :heart:
Ja nemam šta pametno napisati jer smo u radnoj fazi ciklusa... A nakon toga čekanje. Ufff
Ives sretno! Bolje da si tam.
Hvala Nivesa.. pa da i ja se bolje osjećam kad sam ovdje..sigirnija sam nekako.
Jutro!! Kavicaaa spremna!!
Ives sretno danas i zelim ti da sve prodje dobro!!!
Nivesa ima li kakvih novosti?
Ostalim trudilicima i trudnicama :* :*
Ako danas ne dobijem, ujutro radim test :)
Evo mene na kavicu ;-)
Nivesa ja ipak mislim da će u tebe drugi test pokazati dvije crtice
Ives šaljem veliku pusu :-*
Limeta nadam se da te ipak pucau hormoni a ne Pms..
ja evo čekam M i nadam se da neće doći, sise me jako bole i čini mi se da se vene na njima izraženije, a opet možda umišljam. M mi treba doći u nedjelju, ako ne dođe šta mislite je li mi rano napraviti test u ponedjeljak?
kantu baby prašine prosipam na vaše testiće :heart:
Tooo Melange :mrgreen:
Ja mislim da će ovaj mjesec biti 2 ili 3 trudnoće (uključujući moju) , a što sam skromna :lol:
A nema nam mamy ? Draga, jel sve ok?
Jutro curke..samo da vam javim da sam dobro, da je serkl. prošla i sada slijedi oporavak..malo više vam budem tipkala čim uhvatim vremena.. see ya :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :31.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice::mama::-D
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~50. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43. dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25. dc
Odbrojavalice: :fige: :love2:
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16. d
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15. dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7. dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Jutro drage moje!
Ovih dana mi je bila totalna ludnica pa nisam stigla do vas.
Ives :ghug:
Imamo li kakvih piškalica?
Nivesa hoćeš li ponoviti test?
Limeta jesi li pišnula?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ +
Jutro!!!!
Mami pisnula jutros..test negativan :(
Od M ni traga..
I to sam opet sanjala pozitivan test..uvijek kad namjeravam raditi test ujutro, tu noc sanjam da sam vec uradila i probudim se sretna i onda dozivim razocarenje... sto je ljudska psiha.. :(
Limeta sve smo to prošle do trena kad ga stvarno ugledaš :) Držim fige da je još rano :)
Nivesa..fakat si ga nategla na 50dc...
Karafincilc također sretno javi se Mami da te stavi na listu da imaš društvanjce :)
Ljubim vas i prašim punom parom! Vrijeme je za novo odbrojavanje, pa već smo i spol saznali u ovom odbrojavanju :)
Evo i ja malo da vas pozdravim i pozelim vam srecu... ~~~~~~~~~~
Nivesa :fige:
Mami mogu i ja na listu danas mi je 27dc, već kupila test i čekam ponedjeljak jutro da ga napravim, nadam se da me osjećaj da sam trudna ne vara
Limeta baš mi je žao :-( a možda i jest prerano
Eto da se javim.
Danas sam odrzala obecanje samoj sebi i pisnula test. Naravno negativan.
I 20 min iza toga dobijem M. Tako da...nista od mene...
Mami sutra pisi KONACNO 2 dc
Nivesa :(
I ja sam procurila jutros :(
Mami sutra 2dc..
Curke držite se, baš sam se nadala da bi i moglo biti nešto..ah, ako nije ovaj put, mora neki drugi :*
Jutro, curice! :coffee:
Nivesa, Limeta, neka vam je ovo zadnja M bar godinu dana.
Meni 2 dana do očekivane M, grčevi lagani, pišnula test i pojavila se druga crta unutar nekih deset min, nije odmah, ali tako je bilo i prošli mjesec, pa joj ne dajem previše pažnje. Dragom nisam ni rekla. Ne znam ni zašto uopće radim te testove prije M.
Ives, si još u bolnici ili su te poslali kući na mirovanje?
Lady, kako si ti?
Tanita,:fige: da se crtica pretvori u skore mučnine i da buša krene rast!
Svima kanta trudničke prašine i od mene!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tanita jesi radila opet istu marku testa kao i zadnji put ili? Jer meni se znalo dogoditi s onima One step s ebay-a da me zeza ta druga crta u obliku sjene koja se pojavi nakon 10ak min..
Ali ja ti svejedno želim da se podeblja u pravu debelu pozitivnu :)
Cure sretno u iducem ciklusu :) i Tanita nadam se da je to to ;)
Ja ne znam sto da mislim, 17. mi je DC a imala sam samo lagano stezanje jajnika, opce nisam imala iscjedak. A inace ga uvijek imam. Postoji li ikakva sansa da mi je promaklo? Mislim nikad prije nije :-/ sad se bojim da opce nisam ovulirala a pocela sam sa Duphastonima i sve. Uhhh
LadyB, radila sam istu marku, Baby check mini. Ali mi nikad nije bio lazno pozitivan, niti su ove sjene tanje od kontrolne. Vjerujem da se nesto dogadja, ali ne nadam se dok M ne kasni. Ako u utorak ne dodje, u srijedu piskim digitalca.
MonaLi, ja se prema iscjetku ne mogu ravnati jer do prije kiretaze, nisam ga ni imala. Ovaj ciklus sam imala malo pojacan, ali nisam pratila O, pa ne znam jel povezan ili ne.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :01.11.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice::mama::-D
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44. dc
karanfilčić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28. dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26. dc
Odbrojavalice: :fige: :love2:
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17. d
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16. dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8. dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2. dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Večeee!
Nivesa, Limeta :ghug: i ja ću sutra k vama,javio se spoting, ali hb ne rano kao i prije.
Tanita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to.
Tanita, držim figeeeeee !
Kod mene lagano smeđarenje, tako da ce menga doć najvjerovatnije..
A ja se budala i dalje nadam:-)
Nama treba dati medalju za ove igre zivaca; sjena-nije sjena, spoting ili implantacija, pms ili sirenje maternice
Ja vise ni ne znam kako je otici na wc i ne promatrati sto se tocno dogada dole :mrgreen:
evo da se i ja javim, kupila test i čekam jutro nadajući se plusu... Vjerojatno neću baš dobro spavati noćas
nivesa baš sam mislila da će kod tebe test biti pozitivan :-( :-*