Misliš, Fiona? ;)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Printable View
Misliš, Fiona? ;)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
:oops:
naravno Fiona
Ajme, što se hvalite :mrgreen:
E, pa budem i ja kada dođem doma i ako ću imat vrenea da vidite i Pijina umjetnička djela...
Kupila sam CD mala škola pa sada Pia samostalno klikće po kompu. To joj je baš fora.
Ja sam uvela samo "mjere opreza" pa joj dozvolim pola sata maksimalno...ipak je ona još mala i bojim se da mi se previše ne zakači na komp.
Maria, nemaš beda, i Flora se trudi: svaki put kad ne gledamo, pošara zid. :lol:
...na moje greškice u pisanju ste navikle jel? :oops:
:DCitiraj:
Sanja prvotno napisa
tko zna kakve ona talente krije :heart:
meni ponekad bude neugodno u vrtiću koliko tete hvale Marka....
Dora skroooooz isto :roll:Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Ovako izgledaju neki Pijini radovi::mrgreen:
http://public.fotki.com/piadora/novi-album/
Spooky, Pia je prava mala umjetnica! :heart:
Inače, ja vam pišem s knedlom u grlu. Danas smo imali jako težak odlazak u vrtić, negdje oko sredine doručka je odlučila da neće ići, neće i neće. Ja određene dane u tjednu (npr. danas) radim od kuće i ona uopće ne kuži zašto ne može ostati doma (nije da nismo probali, ali još je premala za takav aranžman i to zaista ne funkcionria). Na kraju smo se nagodile da si u vrtić uzme igračku (petkom smiju dofurati nešto svoje) i haljinu dobre vile, plus ostat će do iza ručka, pa ide doma na spavanac. Svečano mi je obećala da će pojesti cijeli ručak u vrtiću i da će kod kuće ići direktno u krevet. E sad, vidjet ćemo...
Nadam se samo da su današnje suzice rezultat stresa nakupljenog kroz tjedan i da će se preko vikenda oporaviti, a da nisu početak neke boleštine. :/
Fionica, :love: . I Lovro nekako sve teže ide u vrtić...i procurio mu je nos (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) samo da ne ode na uho...
No, umjetnici su mi fantastični! Moram reći da su mi preslatki ti mali crteži. Hvalite se još malo! Meni je to stvarno prekrasno za čitati! :)
Lovro obožava slikovnice, ali je trenutno u fazi (dužoj) voženja autotrka (Munjeviti Jurić faza :roll: ). Slikanje / crtanje inače obožava, ali isto tako došlo je do malog zasićenje od Božića. :(
A što se tičem čitanja i pisanja, on je u fazi čitanja ali onog što njemu paše, neovisno o tome da li to i stvarno i piše...npr. na kapljicama za nos piše "Ove kapljice NISU za Lovru!!!" :mrgreen:
Lovro :lol:
A. izvadi omotnicu DVD-a (recimo Pepeljuge) pa "čita" praznu stranicu: "CD se ne smije dirati prstima jer onda preskače, trebaš ugurat prstić u rupicu..."
odoh ja na 0-1 skupinu :lol: tamo se sigurno mogu pohvaliti s ladinim crtežima. ajd, s čitanjem još nekako. pisanje i dalje nula, ninete, zero...moram priznati da se i ne trudimo.
ne moram ni pisati da sam opet nešto pokupila i sinusi me rasturaju. nevi je nos šmrkav već neznamodkada. lada je nakon dvotjedne teške adaptacije konačno prihvatila odlazak u vrtić s veseljem, ali ne i jutarnje buđenje. srećom, ona je sad već tri tjedna zdrava.
spooky, cure su :heart: :heart:
Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
zaboravila si: pljuc-pljuc-pljuc ;)
i da nisi napisala, ja se ne bih sjetila iskomentirati tvoje cure :oops: . Spooky, prelijepe su! :heart:Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
cure, krasni crteži
mi se borimo sa temperaturom
i ovdje...drš te se!Citiraj:
maria71 prvotno napisa
P.S. i nisam zaboravila AS, samo još razmišljam.
morali kupiti, hitno ,zbog navažanja kod doktora.....znaš da smo 2 mjeseca po svuda išli pješke :roll:
kad opet skupim novaca kupit ću novu
booster s izofixom ,jel to dobro?
kako je fran?
Spooky, crtezi su mrak. :heart: Prestigla je Editu :coffee:Citiraj:
spooky prvotno napisa
Nego, Pia je prelijepa.kokosi je definitivno pokakile (ovo je protiv uroka :mrgreen: ) A Dora je secerka mala :love:
moja djeca imaju nove frizure pa mozda i okacim da vidite :mrgreen:
1. Pusa svima.
2. F je isto fan Dražena Zečića, otkrio ga je na stanovitom CMC programu.
3. Opet je bolestan, stalno kuri, nakon gripe, sad ima upalu svega i kapamo oči i nos i 2 tjedna je doma i sav je jadan
4. Jučer smo gledali Četiri vjenčanja i sprovod i rekao je kako bi se ženio. Ženio bi se za mamu i tatu. Ok, ipak za curu. Rekao je da će imati kaput, a i cura isto. Svadba će biti na drugom katu hotela, jest će krumpir i svirat će Srce vatreno.
5. Krećemo logopedu.
Ja vas brzinski pozdravaljam i šaljem bezbroj pusa.
Napišem više kada budem imala vremena. :*
Sunce, pa di ste?? :) Piši još malo o Fabiju! :) Kako si ti?
Pčelice, molim te i ti naškrabaj kako si. Kad ideš u bolnicu? Kako je Nika? :)
Mi smo inače pod temperaturom... :( Krenulo je u noći sri/čet sa nosićem..i tako se nastavilo do subote, kad smo zakurili. Kurimo i danas...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :cry:
(glupi glupi glupi šarlah i pad imuniteta....)
nda, virusi nastavljaju pohod... ozdravilice bolesnima! :*
andrej je samo šmrcav (2 tjedna u vrtiću --> nos procuri) ali sam ga odlučila ostaviti kod bake u strahu od komplikacija. ove zime se bojim gripe, i ja sve pokupim od njega...
pas maš... :( kad bi barem mogao ostati doma. Doktorica nam je iza šarlaha rekla da bi bilo najbolje da ga držimo doma mjesec dana dok ove gripe i viroze ne prođu, jer će ziher pokupiti nekaj..i pokupio je, nakon 4 odlaska u vrtić. :cry:
uf, koliko god ne volim prekidanje vrtićke rutine (uvijek problemi kasnije), toliko sam sretna da imamo baku za oporavak.
žao mi je lovre :love:
samo se ti pazi ovih grdih virusa.. :*
Marku, Fabijanu i Lovri idu ozdravilice :* , a Andrejčeku da se lijepo zabavi kod bake i da se šmrkavi nosić osuši. :*
Pčelice, javi nam se malo detaljnije! Nadam se da si dobro. Kako je Nika?
Mi smo imali skoro pa besanu noć. Fiona se negdje oko tri probudila da ide piškiti, pa je htjela u naš krevet, pa je pričala, pa se vrtila, pa je opet pričala, pa je pokušala pjevati :mrgreen: i tako do četiri, kad smo konačno uspjeli zaspati... Do Florinog buđenja u pola sedam.
Inače, Fiona je u petak bila s tatom na Labuđem jezeru i jako joj se svidjelo. Ispričala mi je radnju i jako se začudila kad sam joj rekla da sam taj balet gledala nekoliko puta prije nego što se ona rodila. Jednostavno nije mogla vjerovati da je išta postojalo prije nje. :lol:
andrej to može povjerovati, ali sve što smo tata i ja radili prije njega smješta u doba konja, prije auta i tramvaja. pobuna na farmi, legenda o medvjedu, mulan i naša mladost - to je njemu sve isto. :mrgreen:
Ma, Fiona kuži da je postojala nekakva povijest u kojoj se svašta događalo - počevši od dvoraca s prinčevima i princezama, naravno. 8) Ali vjerojatno mi nismo imali svoje živote prije njezinog rođenja (a što je najbolje, na neki je način i u pravu :mrgreen: ).
andreju je to kliknulo (čini mi se) kad smo došli do toga da smo ga tata i ja u jednom trenutku napravili, a prije toga ga nije bilo. i da smo tata i ja jednom bili mali i da imamo svoje tate i mame.
no koliko mu je to sve jasno, saznat ćemo s novom turom pitanja.
E, da. Meni se ponekad čini da joj je sve to jasno, a onda mi postavi pitanje po kojem skužim da joj još uvijek nije sjelo.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
pa toliko toga novog i zbunjujućeg treba posložiti u male glavice... :heart:
kad smo već kod novog i zbunjujućeg, jeste li imale slučajeve reagiranja na prinovu prije njezinog dolaska?
imali smo nekih situacija u vrtiću, još si nisam posložila u glavi ali čini mi se da je to u pitanju...
Bok, cure...mene je izgleda napala g r i p a....danas je treći dan i ne mogu više ležati jer me sve boli...ne vidim dobro na komp, ali samo da vam se javim....
Pusa svim bubancima...
Ajvi, ja se baš ne sjećam nekih pretjeranih situacija od prije rođenja, ali bilo ih je dosta tijekom prvih recimo šest mjeseci - zapravo, najviše dok je trajao tandem. Vi ćete to izbjeći. :)
Spooky, joj, baš gadno. Držim fige da što prije ozdraviš. :taps: Čula sam da je ovosezonska gripa prilično teška. :/
Spooky ~~~~~~~~~~~ za zdravlje! :heart:
Ivy, Ana se kojih mjesec dana prije poroda pretvorila u monstrumčića :/ (dobro, nas je u isto vrijeme bila zakačila i selidba). Nije htjela ostajati u vrtiću, doma ju je hvatala šiza...
Sad je malo bolje :mrgreen: .
Kako ste danas?
Ja hodam svijetom s poluotvorenim očima, jerbo se Fiona usred noći probudila u suzama, nešto je ružno sanjala, i trebalo nam je sat vremena da ju malo smirimo. Kad se konačno smirila i krenula spavati u našem krevetu, probudila se Flora, koja je cijelu prethodnu buku uspješno prespavala, pa smo imali novo uspavljivanje i tako sam na kraju legla tek oko četiri. :/
Uhhh Sanja :love: ...i Lovro zadnje dvije noći urla u snu... :/ Noćas se probudio u 5, urlao i onda se razbudio..pa je nastavio urlati iz prkosa... :/ :( ....trebam li reći da nakon pola sata urlanja, mi je srce počelo preskakivati, želudac mi se zgrčio ...i lagano sam se htjela samoubit. :(
Uh, ni vama nisu noći baš lake. :(
Mene je zapravo naljutilo to što roditelji dvije curice iz vrtića svoju djecu "discipliniraju" pričama o čudovištima, pa Fiona dođe doma sa svim tim ludim informacijama o tome što vreba iz mraka, iza ormara, ispod kreveta i sl. :/ Kad ju pitam otkud joj to, onda mi lijepo kaže tko joj je to rekao, a "njoj je to rekla njezina mama".
Zaista ne kužim te roditelje koji svoju djecu tjeraju da budu poslušna uz prijetnju, ovo je doslovno, "dlakavim čudovištem koje se skriva ispod ormara i noću izlazi van i jede (?!) zločestu djecu". :/
Što je najgore, te dvije mame su fakat dobro razradile priču, pa su dale odgovore na sva moguća pitanja koja djeca mogu postaviti. Kad kažem Fioni da ćemo upaliti svjetlo i ići pogledati što se skriva ispod ormara, ona mi spremno odgovara da naravno da nećemo vidjeti ništa, kad se čudovište boji svjetla. Onda joj kažem da ću ostati s njom u sobi dok ne zaspi, pa mi ona siroče odgovori da čudovište ionako ne izlazi van kad je odrasla osoba u sobi... Uglavnom, netko je dobro obavio posao strašenja svog djeteta, ali i druge djece do kojih je ta glupa priča stigla. :/
Morat ću popričati s tetom da malo dotakne tu temu na idućem roditeljskom, iako ne znam koliko će to imati svrhe.
Sanja, Lovru nikad nitko nije plašio sa takvim stvarima, ali on IPAK čvrsto vjeruje da se u nekoj mračnoj sobi skriva neki vuk koji čeka na njega. Zašto baš vuk, nemam pojma. :/ Do prije nekog vremena (cca prije 10 mjeseca) Lovro uopće nije gledao filmove, crtiće i ostalo na tv, a knjigice sa vukom i sl..mi nismo niti čitali. Vjerovatno je to čuo u vrtiću...No, koliko god se borili protiv vuka..vuk je uvijek u mraku. :/
No, on je fasciniran dinosaurom rexom (hoda kao rex cijele dane), voli oponašati hijene iz kralja lavova :roll: (još uvijek), pa je medvjed...itd....
andrej je fasciniran spidermanom za kojeg je čuo od drugih dečkiju, ali ne zna točno što on radi pa ga se za svaki slučaj boji. zna da je nešto s paučinom pa nas tjera da skidamo paučinu s plafona.
isto tako neće sam ući u mračnu sobu jer bi tamo mogao biti netko, ne zna točno tko pa izmisli prvo što mu padne na pamet.
moguće da ima veze sa strašnim pričama kojima ga filaju veliki dečki u vrtiću. :x
sanja, ovo plašenje djece je strašno. :(