Dunja je i meni jako lijepo i to pogotovo za jesenske djevojčice
Printable View
Dunja je i meni jako lijepo i to pogotovo za jesenske djevojčice
Dunja se i meni sviđa al MM ne želi ni čuti..
On ima svoje favorite: Terezija, Anastazija i Dora
A ja ga zezam sa Sofi , Filipom i Dunjom..
Uglavnom se dobro :lol: :lol: nasmijemo i za sad našu imaginarnu - žarko željenu curicu zovemo " Mala Osvetnica" ili "Mala Reza"(po baki).
Naša prva princeza se zove Klara, a sad čekamo još jednu princezu i zvat će se Franka.
meni se sviđaju Lucija i Lota, na ta imena mm otprilike pristaje
inače ja bi curici dala ime Pia, Mia ili Bea ali mm ne da imena od 3 slova, kaže da su mu to imena za psa :roll:
na kraju vidit ćemo kaj će biti curka ili dečko, samo da je živo i zdravo a za ime je najmanje bitno :)
Danas saznali da će biti curica i zvat će se Nika:-))))))))))
kad sam bila trudna s Rokom imala sam samo muška imena u igri - ni jedno žensko
na kraju je samo bilo pitanje hoće li biti Roko ili Adrian, a dobio je ime tek kad se rodio, jer kad sam ga vidjela nije mogao biti nikakio drugačije nego Roko :heart:
sad nemam ni jedno muško ime i zato se toplo nadam da je i doktorica u pravu i da ćemo dobiti curicu koja će se zvati Korina
sviđa mi se kako paše uz Roko, i uz naše prezime
:heart:Citiraj:
rahela prvotno napisa
mi samo odabrali jedno ime, ali kao vi s Rokom, odlučili smo da ga bebi damo kad se rodi ukoliko joj bude "pristajalo". ako ne tražit ćemo drugo.
Evo da malo dignem temu iz prašine
još ne znamo što je jer se skriva i za dečka imamo ime ali za curicu se dvoumim tj ni ne dvoumim se nego su me malo iznenadile reakcije
e ovako uvijek sam mislila da će mi kćer biti Nina i od početka trudnoće to govorim ali me nešto kopkalo i kao da to nije to i jednoga dana mi padne na pamet ime Jana i toliko mi je toplo oko srca kad ga izgovorim i imam osjećaj kao da sam određena biti mama male Jane ali su me ljudi toliko popljuvali i ne sviđa im se kao pa nećeš dati ime dijetetu po vodi, pa ružno je kao da im je starinsko i pa nećeš valjda tako nazvati dijete
mm i meni se jako sviđa i skoro sam sigurna da će biti Jana ali su me svejedno iznenadile reakcije, eto kako se vama sviđa
meni je Jana prekrasno ime. mi smo ih 100 izvrtili, sto zbog komentara bliznjih, nesto nam se prestalo sviđat i dan prije poroda curka dobila ime - Sara.
I meni se sviđa ime Jana. Uopće nije važno što drugi kažu već da se vama sviđa.
Nama su se svi iščuđavali i još se čude kada kažemo kako nam se zove kćer.
Meni je Jana super ime, i starinsko i moderno, kratko, zvuči nježno i ženstveno. Meni je jedini problem kod tog imena kaj mi se čini da je u zadnje vrijeme prilično često.
hvala curke na komentarima
ma briga mene što ljudi kažu jer ja ću svoje djete nazvati kako ja hoću nego se čudim kako si ljudi dozvole zgražati se i govoriti mi da kako mogu nazvati tako djete a mislim da je to izbor svakog roditelja i nikada ne bih na taj način komentirala nečiji izbor
a što se tiče toga da je jana često ime meni se baš sviđa jer u svojoj okolini ne znam niti jednu janu ni veliku niti malu a s obzirom da je mm dalmatinac tamo ih nema uopće i njima je to ime čudno jako
Nama se sviđa Marijeta. Iako sam također čula komentare da je starinsko, ili nije hrvatsko itd... Mislim da ih nema puno? Kako "prolazi" Marijeta? Još se premišljamo.
Jana je krasno, kratko i lijepo.
Meni se sviđa Marijeta, zvučno mi je i nije tako često.
A sad sam se sjetila i jedne prekrasne curice koja se zove Marijela i još jedne predivne male curke koja se zove Elenor i to mi je baš predivno ime.
Bok curke.
Meni je za curicu prvi izbor Kosjenka. :heart: (iako još ne znamo što će biti bebač)
Mm je neki dan provalio da ako bude curica (a ja mislim da bude) da bi mogla biti Svenija :shock:
Meni se sviđalo ime Nia ili Gea...ali sad mi nekako ne sjeda skroz...lijepo je, ali nije to to.....naletit ću ja već na ono pravo...valjda :roll:
I ja sam u I. B. Mažuranić klubu :mrgreen:Citiraj:
Tisa-Iskra prvotno napisa
Prva curica je Neva, sad razmišljamo o Giti!
Gea mi se isto jako sviđa!
Meni se isto sviđa i Neva, a seka će vjerojatno nazvati 2. kćer Gita.
OT: Prije podosta godina išla sam sa sekom i njenim sinovima u Brežice u šoping. Kas smo prelazili mostom preko Save, mlađi (cca 2,5 god) se strašno iznenadio i oduševio : "Vidi, mama, moje od Svenije!!!" (prijevod: more od Slovenije) :love:Citiraj:
Fae prvotno napisa
Agneza (zaštitnica djevojak)
Agata (Dobra)
Astrid
Astrid, hmmm...fora :)
Ja se nikad neću odlučiti :?
Prekrasno ime. :)Citiraj:
Tisa-Iskra prvotno napisa
Imali smo jednu u školi, zvali smo je Kosilica (tipična dječja zloba koju treba očekivati) :roll:
a meni su na spisku bile i Tisa i Iskra. Na kraju su ostala 3 imena Stela, Mona, ali je definitivno prevladalo Lira :heart:
I to zato jer smo to njen tata i ja. On pesnik, ja muzičarka :mrgreen:
A evo reći ću vam i favorites od Lirinog tate. Možda vam pomognem.
Miona
Stela (kod nas po zakonu se ne mogu udvajati glasovi, tako da nije u obzir došlo Stella, ali kod vas to može)
Alisa (isto kao i i prethodno, trebalo bi biti Alissa)
Nina
Anđela
Luna
A evo, pronašla sam i moj poduži :mrgreen: spisak
Mona :heart:
Katja
Matja
Iskra
Nora
Miša :heart:
Tisa
Una
Atina
Manjuša (Box of jewels)
Anuša
Astra
Julija
Maris
Lana
Polina
iako sam trudna tek 7 tj. i ne znam spol uvjerena sam da ce ovaj puta biti curka :P
mm i ja se nikako ne mozemo dogovoriti oko imena.
Meni se sviđaju
Bruna
Amalia (tako mi se zvala prabaka pa mi je jos i zbog toga drago)
Lorna
Ena
Lara
Jana
Vita
a mm se jedino izjasnio da je njemu Josipa super ime...
Za naseg mishonju Jakova, cim sam ostala trudna znali smo da ce biti Jakov.
Mislim da ima ljepsih zenskih imena pa je izbor tezak :D
Meni se trenutno sviđa ime Nikolina jer mi je baš bilo slatko kad je to izgovorila moja P. Prije me nije nešto oduševljavalo ali kad sam nju čula, baš mi je bilo lijepo. Jedino mi je problem da bi ju mogli zvati Nina a to ne želim jer mi je bezveze.
Una to je moje favort ime zadjevojčice. mada nosim dečka i bit će Roko ili Jakov,još sam u dilemi.:mrgreen:
Mi smo svojoj curki nadjenuli ime, ali evo ova mi se još sviđaju:
Tila
Sofia
Dalia
Mirta
Maris
Erin
Tia
Barbara
Jelena
Da imam četu curica sigurno bi ih upotrijebila.
Ja nosim curicu, ali se MM i ja još nismo dogovorili oko imena.
A ovo su nam favoriti za sada:
Rosana
Korina :zaljubljen:
Estera
Mara
Amanda
Sonja
Linda :)
Baš su mi lijepa ova dva zadnja: Linda i Sonja
Chiara
Laura
Aurora
Ivana
Tea
nadam se da sam pomogla....
Moja curica će se zvati Kata ali još uvijek se dvojmim između Dora i Tena.
Help
Mi smo se složili da će se beba zvati Tamara ako bude cura, muško ime još nemamo
Moja je Dora, ali to je dogovoreno prije 9 godine, kad je bio izbor Vedran ili Dora, pošto je bio dečko bio je V, poslije ostalo Dora, pa smo birali samo muško ime.
Kako vam se čini ime TERA ??????????? :zaljubljen:
Meni je Tatiana divno ime!