:heart: CMMMMMMOKIĆ za sve vas :D :D :D :D :D
Printable View
:heart: CMMMMMMOKIĆ za sve vas :D :D :D :D :D
Mala Ina, prekrasna priča! Uživajte u ovom ljetu prije jesenskih obveza i javi se. :heart:
:heart:
:heart: :saint: :saint: :saint: :heart:
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
predivna priča koju sam tek sad pročitala što reći osim :love:
ma, nije predivna, već savršena priča :heart: :heart: :heart:
:* :* :* :* :* :* za sretnu obitelj. :love:
:* :heart:
Neka su konačno svi papiri gotovi!
Čestitke vama i malcima! Malom I. za zauvijek jedan virtualni zagrljaj. :love:
Uživajte!
Pet pusa za sve vas. :*
:heart: :love:
Prekrasno :heart:
Kako lijepa priča! :heart: :heart: :heart:
Pročitala sam je u suzama...
Želim vam svima najbolje....divni ste... :saint:
Sretan vam put na more
Uglavnom se motam po Prije zaceca i Trudnoca, ali danas sam, i tako sam sretna sto jesam, malo "istrazivala" forum i naisla na ovu prekrasnu pricu! :heart:
Procitala sam sve, svih 12 stranica, u jednom dahu! Prekrasno, prelijepo... rascmoljila sam se totalno, nasmijala... poskocila sa stolice i viknula jedno glasno "YES!!!" kad sam procitala ono - zauvijek - da me muz samo u cudu pogledao onakvu suznih ociju i s osmijehom od uha do uha... Evo ga i sad, zainteresiran, stoji mi iza ledja i gleda sta pisem! :)
Puno vas pozdravljamo MM i ja i zelimo puno, puno smijeha i puno malih slatkih trenutaka sa vasa tri musketira! :heart: :heart: :heart:
Koliko sam sad suza sretnica isplakala, Mala Ina netko je rekao ovo je ljepše od sna, i zaista, svaki sam tvoj post sad pročitala, i kao da sam na tren usnula. Tako me dirnula vaša prića, i s koliko ljubavi pričaš o svojim dečkima...nemam rijeći. Bravo! :zaljubljen:
Ps: jedva čekam nastavak ;)
:klap: Ina divni ste!!!
Želim vam puno lijepih trenutaka na moru! :heart: :heart:
:heart: jako lijepo i jako mi je drago za jednu novu peteroclanu obitelj! i jedva cekam da cujem nastavak.... :love:
neka je konačno i ta formalnost završila. :heart: :heart: :heart: .
kad se vratite s mora javite nam kako je prošlo....
Divna prica, procitala sam 12 strana u dahu, zelim vam sve najbolje
nisam bila odavno na forumu a ovu pricu sam procitala u jednom dahu stvarno je suuupeer
cestitke od srca svima vama da vas dragi bog cuva i prati kroz zajednicki zivot :heart: :heart: :heart: :heart:
čestitam na velikoj obitelji koju sada imate,a ja vam želim i toooooliko ljubavi da dajete jedni drugima..... :heart: :heart: velika vama i vašim :saint: :saint: :saint:
Mušketiri danas prvi dan u vrtiću !!!
Sva trojica su u različčitim grupama. To mi i paše, jer će bar poželiti jedan drugoga. Ostali su samo do 12 sti, jer nismo ih htjeli odmah uplašiti sa spavanjem. Sve je super prošlo, presretni su. Ispitujem ja sve, imaju li nove prijatelje, kako se zovu, šta su radili, što su ručali..
Kaže I. "Bile su mahune i pojeo sam 2 tanjura" waaau bravo sine
L. " Kod mene bile mahune s mesom"
A. " A kod mene juha"
I sad ja začuđena, kako kod svih mahune, a kod tebe A. juha, a dijete mi lijepo kaže " eeee pa juha s mahunama" :lol: Zavalila sam se od smijeha.
Bili smo na moru, došli kao mali crnci, samo guze svijetle u mraku.
Odmah su se išli mjeriti da provjere da li su narasli na moru. Bili su vidno razočarani, jer se nisu ni pomakli. Kaže L. "Nismo narasli, jer nismo puno spavali" Uglavnom, bilo nam je super i baš smo se nauživali :D
Mušketirima srećan polazak u vrtić i još puno puno vragolija ,prijatelja i prijica :love: :love: :love:
ljubi mi ih i piši nam nove dogodovštine ,jedva čekam :heart:
Evo tek sad sam pronašla ovu prekrasnu priči i u dahu pročitala od početka do kraja.Dirnula me do dna duše.
Od srca čestitam MAMA,želim vama i dečkima puno lijepih trenutaka :D :D :D
Bravo za male mušketire i :* za hrabre i velike roditelje.
lijepo i krasno što im je super u vrtiću(moja se još nije baš prilagodila) :/ .
piši nam još puuuuno slatkih priča.
a mami i tati čestitam na velikoj obitelji i ogromnoj sreći,kako za njih tako i za klince..............
:heart: :heart: velike od svih nas :*
Prekrasno :heart: :heart: :heart: :heart:
bas lijepo da su se dobro uklopili, uzivajte i pisi nam i dalje :love:
Baš mi je lijepo i veselo čitati o vama. :D Iako znam da ne može uvijek biti lako i ugodno.
:heart: :)
:* :* :* :* :*