Glupo pitanje al moram: kad ste se registrirali na taj webshop, jeste li ali problema s tel.brojem? Ja sam unijela u svim formatima koji mi padaju na pamet i i dalje mi govori da number nije valid.
Pomoc?
Printable View
Glupo pitanje al moram: kad ste se registrirali na taj webshop, jeste li ali problema s tel.brojem? Ja sam unijela u svim formatima koji mi padaju na pamet i i dalje mi govori da number nije valid.
Pomoc?
Jesi pokušala s predbrojem Hrvatske? Mislim da i meni tako nije primilo. Pa sam samo broj mobitela ukucala. Bez predbroja.
Anci, jesi sigurno na intl. sajtu?
U pravu ste obje. Broj sam upisala kako je deeeyoo rekla i ok je. I bila sam na uk sajtu :mrgreen:
Idem sad provjeriti cijene onoga sto sam kupila da vidim jel jeftinije na sajtu.
Hvala!
Nisu cijene iste, sigurno si to vec skuzila. Ali su manje nego u ducanu!
Bila sam jucer pa evo report. Trapezice u ducanu 179, na webu 157 kn. Kupila sam set 3 majce dugih rukava, materijal mi se svidja, nije debeli. Ali kad sam vjesala opranu robu, onaj sav ispod pazuha sto ide skroz do dole (ne znam kak objasniti) nije pratio pravilno liniju, pomaknuo se u stranu. Jel kuzite kaj pokusavam reci?
Uglavnom moj zakljucak je da treba isprobati u ducanu pa kupiti preko weba. Iako ni preko weba nije bas jeftino, barem meni kojoj su majce preko 50 kn puno preskupe.
Jelka, da, cjene su u ducanu manje za 10 do 20 kuna, ovisi o artiklu. Kad kupujes vise, skupi se.
Misliš u web shop-u?
u sparu u cc1 east, bijela obična majica za tjelesni 25 kn
Pa bi.
Imaš pravo na ispravnu robu, ako si ju ispravno platila. Zar ne? :)
pa ne znam koja se danas marka ne iskrivi
sve je lošije i lošije, pomaci u šavovima sve veći i veći
Ima i tu istine.
Kada bolje razmislim, od odjeće koju sam za dečke kupovala svih ovih godina malo mi je proizvođaća ostalo u glavi čija je odjeća bila ono "peri deri". Npr. Lego Wear. Ali zato je i cijena ohoho.
hajde baš me zanima da li je kvaliteta iz UK ista kao i ovdje.
Ja sam malom do prije godinu dana sve skoro kupovala od nexta preko ebaya i kvaliteta je bila više nego odlična!
stvari su sve bile peri-deri, fleke su se skidale u svakom pranju, nikad se ništa nije izvitoperilo niti dobilo rupu i sl.
moram jedan dan otići probati jel to ovdje u ZG isto tako
Next u zg drzi velicine samo do 12 godina!!!!
Da se netko ne bi zeznuo ko mi danas, na netu imaju djecju odjecu do 16 godina i posli mi provjeriti kolike su otprilike velicine, da znamo uzimati dalje preko neta. Bas me zezlo, sad sam sve uzela napamet.
U trgovini mi se odjeca cini ok, lijep pamuk, lijepi i uredni detalji...
e kad ti kažeš...
onda će i meni valjati
ma daj, ak je do 12 godina i imaju male brojeve - ja ne trebam niti ići do tog Nexta
Dakle, mislim da je ovdje netko bio napisao da su u H&M-u stavili dječju kolekciju do 10 godina, i fakau na webu je tako
http://www.hm.com/hr/subdepartment/KIDS?Nr=4294944900 znači stvari su do veličine 134/140
Međutim u dućanu ništa od toga! Jeste vi to skužili? I dalje je dječji odjel do 128!
Bila sam jučer u CC1.
Ima naravno većih brojeva, ali na drugom odjelu, onom "omladinskom" a dječje stvari su do 128.
Ja sam napisala da u H&M-u ima veličina u dječjem dijelu do 134/140. To sam skužila jer sam našla jednu majicu u toj veličini (znači u rasponu veličina 92-134/140). Onda sam išla gledati na web i stvarno su veličine u tom rasponu ali na žalost kod nas još uvijek nema tih "većih" veličina. A baš bi mi super došao taj raspon veličina jer mojoj curki je njihov 128 premalen i prekratak a na onom većem odjelu je sve preozbiljno za nju. Rijetko se kad nađa nešto "dječje". Juče sam bila u H&m-a ali na žalost još uvijek su veličine od 92-128. Ja se ipak još uvijek nadam da će dobiti u novijoj pošiljci i te veće brojeve.
Ako je netko bio u Sloveniji ili Austriji dali tamo ima tih veličina u rasponu 92-134/140?
Na Web-u ih ima!!!
E da pitala sam ženskicu na blagajni vezano za to ali ona nije imala blage veze o čem joj pričam. Mislim da me nije niti razumjela jer me uputila na veći odjel.
Isto tako i ja! Pitala sam prodavačicu a ona nije imala pojma o čemu pričam!
I meni je žao jer mi je onaj odjel za veće bezveze, a na "dječjem" mi i dalje ima super stvari.
cure, pogledajte malo kaj ima u OVs-u. Oni mi nekako iamju bolje stvari - odnosno, ovisi o sezoni. jednom smo svašta nakupovali, a sada joj se baš nije svidjelo. uz to mi se kvaliteta čini bolja od HMa
Baš sam jučer bila u OVS doduše stvarno na brzinu, nije se niti meni nešto dopalo, ali kažem stvarno sam bila na brzinu.
Kupila sam samo nekakve dve majice (spojene), slatke.
Info vezan uz Next web, fulala sam veličinu obuće, jedne prodala na burzi ;-) jedne vratila i uredno mi vratili novce!Sve klapalo, s tim da sam financirala poštarinu. Treba čuvati obrazac koji dođe u paketu.
Čarape za cure su im super!
mislim da nisi shvatila cemu se nadaju?
h&m i ovdje ima odjecu do 170, ali se kolekcija od 134 na vise ozbiljno razlikuje i nema vise onih slatkih stvari iz 'djecje kolekcije'
netko je rekao da ce sada ta djeca kolekcija biti protegnuta na brojece do 140, no kod nas nije tako; sa 140 je vec ona veca kolekcija, tinejdjerska...
u italiji nije tako?
Jučer sam bila u Austriji ali na žalost i tamo imaju samo dječje veličine do 128 samo sam 2 artikla našla sa veličinom do 134/140 mada na web-u uredno imaju ponudu od 92-134/140. A baš sam se nadala da barem tamo imaju veličine kao na web-u.
:evil:
Možda će nova kolekcija biti u tim većim veličinama?
Pa tu i tamo nadjem nesto sto nije koma. A jako smo probirljivi.
Znam pouzdano da nesto sto dobivaju u H&M Italija nemaju u H&M Slovenija i obrnuto, mozda je onda tako i sa H&M Hrvatska - da im ponuda nije bas identicna.
Recimo, prosle godine sam u slovenskom H&M-u trazila nesto sto sam vidjela na webu, i zenska mi je rekla da oni nemaju, ali da zna da talijanski H&M to ima (i zaista sam tamo to nasla; relacija Koper - Trst, btw).
Pa recimo da je mjesovita, od "slatkih" stvari, pa preko teen kolekcije, do ponude koja je meni totalno neprihvatljiva (haljine i suknjice na lubanje i slicno :brrrr-koma: ), i sve to u istom broju.
I ponuda u talijanskim H&M ducanima nije istovjetna ponudi na H&M talijanskom webu.
joj stara, kak smo razlicite. ja sam Nuki jucer umalo kupila suknju na lubanjice, ali me bilo frka bez probe jer je opet narasla jako, a ne da mi se tramakati sa racunima, vracanjem i slicno.
nama najblizi haundem ima dosta dobru ponudu i ona je identicna ponudi na webu s dodatkom hrpe stvari u ducanu koje na webu nema (ali recimo ima na talijanskom i austrijskom webu, iz cega zakljucujem da roba prije dodje u ducane nego sto web azuriraju).
kad sam ovdje proicitala, ponadala sam se da ce se ponuda onih sladjih stvari do broja 128 stvarno prosiriti do 140 (i premda kcer ne stane u 140 najcesce) ali eto to se ipak nije dogodilo. (lubanje su mi super, ali sosevi leopard uzorka koji jedva prekrivaju rit i imaju neki plavi pojas su mi ooooooo)
je, da. :mrgreen:Citiraj:
anledo prvotno napisa
E., npr., izbjegava u sirokom krugu sve s lubanjama i zivotinjskim uzorkom. I one macje, zebra, itd. glave i slicno (doduse, sa The Mountain weba je narucila 3D majicu s ogromnom zelenookom macjom facom, ta joj se iz nekog razloga dopala).
Ja ne volim ni lubanje ni leopard uzorak, ali glavni problem sa brojevima za omladince u H&M-u mi je što je izbor puno manji.
Npr. sad sam vidjela na webu jednu jaknu koju sam htjela kupiti pa sam tražila broj po različitim dućanima, i onda dođem recimo u h&m u Avenue Mallu a tamo nema niti jedne jedine jakne, nikakve u broju 140.
I evo savjet ako ima još ovako bedastih kao ja - nemojte lutati od dućana do dućana, nazovite i pitajte gdje ima broja, može se i rezervirati telefonski i čuvaju robu 24 sata.
mi smo ljetos, na povratku odnekud, konačno svratili u onaj outlet
TT je imao tako strašno sniženje da smo majice dugih rukava, pamučne, sa normalnim natpisima i sličicama, plaćali po 23 kune :-)
uzeli nekoliko komada
a u HM austrija kupili 6 - 7 hlača po 3 eura
tri para traper tajica u tazličitim nijansama, dvoje obične traperice i jedne ili dvoje hlače od kepera
sad smo mirni do sljedeće godine
Sniženja vani i kod nas se stvarno ne mogu usporediti, kuma mi je bila u Beču u H&M-u nakupovala hrpu stvari za maloga, kaže da su cijene nevjerovatne.
Mi imamo sreće pa su mi stariju kćer "obukle" prijateljica i šogorica sa stvarima koje su njihove curke prerasle, a mlađa se više manje krpa sa sestrinim stvarima.