Zuzy nikad neznas ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za impantantaciju
Joj i ja bi jednu kavu u tramvaj, dusa mi spava, posebno od utrica.
Printable View
Zuzy nikad neznas ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za impantantaciju
Joj i ja bi jednu kavu u tramvaj, dusa mi spava, posebno od utrica.
Ljubek,fala! (a jesi me sad nasmijala)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za slatke male dvije crtice uskoro!
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ x 10000000!
ovdje je uvijek aktivno... valjda poceli godisnji pa je svugdje neko zatisje
prvo moram sarizg ČESTITATI NA CURKI
Onda vidim da je bilo nekih prepirki i da je naša Carmina nažalost odustala od druzenja... Carmina ako čitaš moj savjet je da jednostavno živis i radis ono sto ti srce zeli..i cestitam na unuci ili unuku.. :-*
Lista vam je malo siromasna, ali je ekipa jos uvijek dobra tako da cure zelim da otvorite novo odbrojavanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i saljem ************************************************** ********************************** trudničke prašine jer smo u ponedjeljak dokazali da imamo srceko..
i jos da pitam ljubilicu kad ce testic?
i jos žužy sta vi mislite u vezi mpo? imate nesto u planu? nadam se da ti nece trebati ;-)
vucice ~~~~~~~~~~~~~~~ za pravosudni i smotuljka za nagradu.. he he..
joooj tu ima jos nekih cura koje su bile i onda kad sam se vise s vama druzila..ajmo cure... zelim vam svu srecu na nam sto prije ostanete T!!!
malo sam se raspisala, sorkac.... svima pusa velika... :-*
Vatra čestitam tebi i tvom mm na :heart:, neka sve bude u najboljem redu do kraja! I hvala ti na dobrim zeljama! :-*
mi imamo od danas imamo malo treperavo:heart:! drzite te se i hocemo novu listu dok se vratim među žive, jer me ubijaju mučnine!
snupi čestitam na :heart: uživaj u trudnoći i u mučninama... nadam se da će brzo proći
:zaljubljen::klap: Snupi i Vatra :heart:
snupi,vatra,čestitam na srčekima! :-D
vatra,iduči ciklus idemo u FET,ovisno kad dođe sljedeča M.Ako nebu išlo (zbog mora),u rujnu idemo pod obavezno!
lista za 25.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
šiškica,dobro došla u ljubice :klap:
(Ne)čekalice,ima kaj novoga?:tele:
zeljana ? :raspa:
Vatra i Snupi super za srčeka !
Curke moje još 55 min i ja na go !
lijepi pozdrav tete...uspjela sam sve iscitati sta se ovdje odvijalo i moram priznati kako mi se upoce ne sviđa...ovakvi ruzni postovi na odbrojavanjima nikada se nisu pisali i uvijek je bilo veselo i poticajno...teme na ovim odbrojavanjima otisle su nekom drugom smjeru, te cu vas s toga i ja pozdraviti...daraga teta zuzy molim te da me skines s liste...tnx...pozz
Dal ima smisla da lista opče postoji?
žužy naravno da lista ima sma smisla....ja ne brojim više dane ciklusa već pratim odbrojavanje 8-)
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj cure moje, postaje žalosno ovdje. Nekad je bilo tak veselo, a sve smo bile s istom željom u srcu koja nam se nije ostvarivala. Bilo da smo bile mpo girls ili samo u kućnoj aktivnosti, bilo nam je svima jednako teško ali znale smo se utješiti i razveseliti. Voljela bih vidjeti da se rasplamsa ona stara vatra na ovom pdf-u, a ne da ga napuštate. Napravite promjenu sve zajedno, a ne očekujte ju da se sama desi :peace::love: Za dobra stara vremena, ljubim vas sve - i one s kojima se nisam imala prilike družiti ovdje, a i moje stare koke! :shykiss: I svima vam sa standardnim željama šaljem malo prašine ************************************************** ******************************************
lista ima smisla, jedna je od rijetkih light tema ovdje i treba nam za opustanje i upoznavanje :)
mislim da su sve grublje rijeci izgovorene zato jer je ovdje tesko dobiti dojam o stvarnom tonu postova i stvarno vjerujem da nitko nikoga nije htio uvrijediti :peace:
evo moj postupak je odgodjen, pa cu malo popuniti listu...žužy pliz mi stavi sutra 11 dc
drzim fige svima :*
sushi zasto je odgodjeno?
gotovo nikakva reakcija na klomifen (opet)... od jeseni drugacije stimulacije...
sad ganjam jedan ali vrijedan mali folikul u kucnoj radinosti :)
ljubi sretno s tvojim blasticama :*
Sve vas koje ste se obrusile na CARMINU - može biti sram!
Na ovom sam pdfu od jeseni 2005. i do sad nikada nije bilo tako puno grubih rijeci izrecenih nekoj od nas.
Potpisujem Zibbu, Alef, Zeljanu i Trapavu.
I da, do sada nikada ovdje nije bilo toliko MPO djevojaka koje su svojim pricama o postupcima zagusile ovaj pdf jer se na MP pdfu ne dozvoljavaju chatovi ovog tipa.
Cestitam vam jer ste uspjele razbucati ovaj pdf i otjerati cure koje nisu u postupku s liste koja je namijenjena njima ;-).
Svaka vam cast!
Iz vasih sam briznih rijeci i iz vaseg prava da iskazete svoje misljenje iscitala jednu veliku ljubomoru na Carmininu mogucnost prirodnog zaceca.
I jos jednom - moze vas biti sram!
Bluebella,jesu,ali npr. ovaj je specifično namjenjen ženama koje nisu u postupcima,i Franny je u pravu kad kaže da se pretjeralo s tom temom ovdje.Bile smo opomenute nedavno,i na Tininom odbrojavanju se dosta raspravljalo o tome.Pujica nas je opomenula onda i nebi željela da se to ponovi.
Meni je neizmjerno žao zbog nastale situacije,ali nemremo natrag,i jako vas molim sve skupa da pustimo više te rasprave i krenemo odbrojavati na onaj način za koji je ovaj pdf mamjenjen.
Jutro !
Da serviram kavicu ili jedno pivce za živce?
Žalosno je sve ovo skupa jer smo sve u istim borbama, svatko na svoj način.
Meni je uopće bili bezveze kad smo se morali odvojit od mpo cura,želja je svima ista, i svaka se bori na svoj način za isti cilj, samo odvajanje je bezveze, ok kužim da nema chatanja, a i to mi je isto bezveze i kad se već ovdje družimo pa ne možemo pričat svaki dan iste stvari, piškila sam trakicu, mjerila temperaturu i sl.
Bilo je super dok smo svi skupa bili, i to su bil avesela vremena.
Jutro!
Nema me par dana i onda ovo...:-o i to na ''mojem'' odbrojavanju :cry:
Ovaj podforum se zove ''Prije začeća'', i to bilo kojeg djeteta prvog, trećeg ili sedmog, bilo prirodno bilo MPO i mislim da je njegova svrha da sve cure koje žele začeti dijete bez obzira na godine, status, broj prijašnje djece i sl. podijele svoje savjete, razmijene mišljenja, iskustva i u konačnici bodre jedna drugu. Carmina je možda koji put imala neke komentare koji su imali efekt ''slon u staklarni'', ali NIKADA nije bila zlonamjerna, što mnogi komentari upućeni njoj zadnjih dana jesu. Dapače, uvijek je bila iskrena, jako otvorena i pozitivna. Meni je iskreno žao što je otišla kao i neke druge cure.
Ne želim da me itko krivo shvati i da ovo ispadne ''biranje strana''. Ja vrlo dobro znam kako je to živjeti sa strahom hoću li se ikada ostvariti kao majka. 32 godine, jedna neuspješna trudnoća iza mene i danas navršavam 9-ti tjedan nove T, a svaku slobodnu minutu tijekom dana pomolim se Bogu da sve bude u redu ovaj put.
I svjesna sam da su svi moji strahovi kod cura u MPO postupcima potencirani x100 i ne mogu ni zamisliti kako se osjećaju. I zato poštujem svačiju borbu i svaki postupak da se dođe do toliko željene bebe. Ali isto tako poštujem i nečiju želju da ima 6-to dijete. Isto kao i što poštujem nečiju želju da uopće nema djece.
Molim vas, nemojte se više svađati na ovaj način ''sram te bilo''. Nitko ne zna kakve se priče i sudbine skrivaju iza ovih nickova i avatara. Svi smo osjetljivi na onome do čega nam je najviše stalo, ali u konačnici svi visimo na ovom forumu iz istog razloga.
Carmina i ostale cure koje ste otišle, voljela bih da se vratite na listu. Eto, to je moja trudnička želja :mrgreen:(čuvajte se ječmenaca).
Peony ~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnoću do kraja i hvala kaj si me nasmijala
meni je danas ovulacija,mm dolazi s posla mrtav,prvo tuš,papati i spavanac,a onda akcija :storma:
anđeo,
sretno!
ali, ako je danas ovulacija, bilo bi bolje da ste jučer imali odnos.
cure ovo sve sto se dogodilo na temi je jedan veliki nesporazum :facepalm: sigurna sam da nitko ovdje nema nista protiv zelje za bilo cijom +1 bebom... cini mi se da su svi reagirali na nesto drugo, za sto je na kraju i sama carmina rekla da je bilo nespretno formulirano...i eto nam ove tuzne situacije :(
sto se tice mpo-postova, slazem se da ih je previse i ispricavam se zbog vlastitih. stvar je u tome sto tema za nas koji tek ocekujemo ili smo izvan postupaka ne postoji...puno nas je ovdje, a ta cijela prica nije nesto sto sam tako mozes izbaciti iz glave, pa se eto omakne svima.
anđeo sretno danas ;)
peony ~~~~~~~~~~~ da sve bude ok i dalje :)
od sutra napadam lh trakice :rock:
Inesz mjerim se po sluzi,nemam trakice i ne mislim ih nabavit,a i ne mora od prve upalit nit ne očekujem to ako upali kroz 8 mj bu super ako ne mpo
hvala sushi
lista za 26.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Evo listice...moje M još nema, a prošli mj je došla na 28 dc..od simptoma samo bolne (.) (.).
Hoće koja od ljubičica piškiti? 8-)
Vučice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 da ni ne dođe!
vučice nadam se da joj je dosadilo dolaziti i da će te zaobići u širokom luku :fige: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ček ček pa i ti si ljubičica, neko piškanje maybe????
ajme koje živčeke curke imate
ja bi već 5 testova popiškila LOL
držim fige!
vucica ~~~~~~~~~~~~~~ da je to to!
Hvala curke na vibrama..i dalje je nema..(.) (.) me baš jako bole, neka baš čudna bol, ne znam kako bih to opisala, a na lijevoj sam primjetila da se baš vide zile i to na donjoj strani, nije mi to nikad bilo..:zbunj: Ali ne zelim se nadati, ionako nemam pojma jesmo pogađali O kad smo se keksali..Vjerojatno se opet poigrava sa mnom. Ma ne planiram piškati, ni nemam testova doma..čekam, mozda se opet poremetio ciklus zbog učenja i vrućine. Ako sam nešto naučila, to je da mi je svaki ciklus drugačiji uzadnje vrijeme..i uvijek nešto novo dođe.
Vucice, milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tona ************************************************** ************************************************* da nam objaviš plusić i otvoriš novo odbrojavanje!:fige:
lista za 27.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc