Žene ako radite francusku u nedjelju narežite ju na kockice :lol:
Printable View
Žene ako radite francusku u nedjelju narežite ju na kockice :lol:
najbluplji komentar mi je bio na engleskoj utakmici
pola igrača se još nisu rodili kad su zadnji put bili u polufinalu, a koda su se svi naši rodili do tad
Ja nisam grinč i zaista se veselim sportskom uspjehu, ali me ne veseli spoznaja što da će tog famoznog sljedećeg tjedna na ulice izaći 100 - 1000, a ne 100.000 - 1.000.000 ljudi.
I to samo zato što nisu svjesni da njih 100.000 - 1.000.000 mogu nešto promijeniti.
Ovako samo gledaju kako njih 11 postiže nemoguće.
Odjavljujem se da ne ispadne da kvarim veselje (a zaista mi to nije namjera i veselit ću se i u finalu).
Bas sam Jokicev glazbeni kurikulum slusala u autu na radiju. Lijepo covjek pohvalio reprezentaciju, i naglasio da je to u prvom redu njihov uspjeh i da se veseli njihovom uspjehu i da to svima nama salje poruku da se u odredjenim okolnostima svi mi koji zivimo u Hrvatskoj mozemo natjecati s najboljima u svijetu.
Nakon toga je pustio EKV - Ovo je zemlja za nas, za sve naše ljude. Veli sad ce pustiti glazbu koju ne slusa nasa reprezentacija, a pjevac je rodjen u Zagrebu.
Sad je gotov :)
Meni je predobra fora s britanskim veleposlanikom
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...kinja/7599084/
cvijeta, nek ti se teta javi na temu Što čitate, mora da je knjiga dobra :mrgreen:
A kad smo vec kod opce srece i pozitive, engleski mediji objavljuju da u vrijeme svjetskog prvenstva poraste nasilje u obitelji, i kad se pobjedjuje i kad se gubi, nesto manje kad pobjedjuju, al razlika je iznenadjujuce mala (mislim 25 i 34 %). Vjerojatno ima veze i s konzumacijom alkohola.
Viški djir ili po zagrebacki, kako bi to Franjo Šafranek rekao - Kad me vidite, možete me se nadati :)
https://www.index.hr/mobile/clanak.a...zin&id=2010839
Logicno, budala bila, budala ostala.
Tko je mlatio prije, velika je vjerojatnost da ce naroljan mlatiti bas za vrijeme SP-a kad cugeri zlostavljaci sigurno cugaju u isto vrijeme.
Onako se rasporede pa ne zlostavljaju svi isti dan. Grozno u svakom slucaju.
S druge strane, normalni ljudi budu sretniji nego inace.
vertex :lool:
genijalno, cijeli svijet je poludio do kraja :mrgreen:
:lool:Citiraj:
E da, dobre su mi i fore po društvenim mrežama, npr:
Koje 3 stvari nisu postojale kad je Engleska zadnji put bila u polufinalu?
1. Facebook
2. Iphone
3. Hrvatska
majko moja, jučer cijeli dan nisam niš radila nego samo blejala u te fore, pa čitala što o nama pišu amerikanci, pa talijani, pa englezi, pa ikea...
povratak u RL neće bit lak za mene :lool:
Lili, pa kako sutra? :lol: Nedjelja, ćerce, nedjelja!
mi sutra opet na putu, ali zbog mog milog djeteta moramo put tempirati tako, da gledamo i Belgiju - Englesku. (To je valjda povukla gene na didu, na mene i mm-a nije :mrgreen:)
kad smo kod anegdota, pitam ja svoju seku, prije utakmice s Engleskom, kako će gledati, jer je u Australiji duboka noć, a sljedeći dan valja opet na posao. Kaže ona meni, svi Škoti i Irci navijaju za Hrvatsku :mrgreen:, pa joj vlasnici/šefovi firme gdje radi, rekli da može doći kasnije na posao!
Boris Jokić ima dobar ukus. Stajala pored njega u redu za pivo u utorak na Šalati, na The National.
nisam gledala da li mu je popeglana košulja, :mrgreen:, ali baš simpatičan momak!
i koje pivo je pil, ako smo kod ukusa?
Ne znam, naručivao je poslije mene. Ali koliko sam shvatila, bilo je to jedno jedino točeno. Boce ionako vise ne smiješ imati na koncertima. Doduše kod nas na sreću još ne skidaju čepove sa plastičnih boca vode i cocte, kao vani.
Baš je bilo smišno, ja se malo prezagledala (ono da li je to stvarno on), pa mi bilo malo neugodno, pa se onda on počeo smješkati, pa se ja počela smješkati... pobratimstvo duša u svemiru :mrgreen:
Poljud ljudi, imamo Poljud - biser arhitekture! Evo nam je sad izložba arhitekture bivše države u momi u NY - fantastična arhitektura koja na našu sramotu u velikom broju propada ili je sramotno devastirana.
mima, ja isto tako slično gledam nogomet, malo gledam, malo SMS-am, malo odem po piće...
na tenisu sam koncentrirana, Atletika, rukomet, vaterpolo ok, košarku obožavam, ali su na žalost prošla vremena Skansija, Đerđe, Šolmana, Jerkova, Petrovića, Rađe, Čuture, i mojih top Tonija Kukoča i Mihovilu Nakića.
pazi ovo. danas je na fejsu bila gerilska akcija :D koja je u roku od par sati završila uspjehom. naime, frendica mi radi u toweru, koji je uz još par centara u hr, odlučio u nedjelju raditi normalno, do 22, te još upozorio dućane da će ih skraćivanje radnog vremena koštati 20.000 kn.
nakon brzinskog zatrpavanje stranica negativnim recenzijama, jedan po jedan su počeli objavljivati da u nedjelju rade do 16.30.
ono što me iznenadilo su komentari u stilu - hej, pa mi smo to promijenili, pa imamo moć da možemo nešto promijeniti.
tako da, eto, možda i neke dugoročne koristi od ovog ludila :D
Čokolada što je sljedeći tjedan?
Ja jučer vidjela Jokica u kafiću u centru i počela buljiti je li popeglan, a on baš pogledao u mom smjeru pa sam brzo skrenula pogled i nisam vidjela :lol:.
Nema teme bez njega i pegle...
Moram se “pohvaliti” da sam na tragu cvijetine tete... neki dan mi vani, a mm nije siguran kad počinje utakmica i kaže mi da uguglam (on nije imao mob). Otvaram Google i pitam “a tko igra, šta da upišem?”. Čuli me neki ljudi u prolazu, a mm će “zar te nije sram pitati?”.
Ima i dalje...
Neće mi mob otvoriti Google, šteka internet, pa šaljem SMS frendici “kad počinje danas utakmica?”. Ona mi odgovara: “kako to možeš uopće pitat!?”
I tako... ima nas svakakvih :kokice:.
Zabavlja me sve, fora mi je i veselo je... ali ubrala sam samo par najbitnijih informacija i trenutaka, ostalo ne pratim bas. Čekam da mm gleda tekmu izvan kuce da ja gledam nešto drugo, pa prebacim na tekmu da vidim sto je bilo kad čujem susjede...
Sad dosta o meni, ajmo malo o mojem autu... branim Mojcu i sve druge grinčeve prikrivene i ne. Otkad se ova tema zove “navijanje, bodrenje, vibrice i sl.”? Samo koju stranicu prije gomila grintanja na navijanje... otkad to na ovom forumu “kvarimo nekome teme” i govori se kojim raspoloženjem se smije pisati? Imate face i sve portale za bezgraničnu sreću, ili preimenujte topic u “radovanje”, do tad (ako se mene pita) smije biti (ko i u svakoj temu) raspoloženja kakvog tko hoće. Mislim, prigovarajte i protivite se, ali ne branite nekome da piše što i kako želi. Hvala :).
Seni, skidaju čep s boce i ovdje, ne sjećam se točno sto (ne izlazim), ali frendica mi se žalila na koncertima na Jarunu da skidaju čepove
Što je sa Jokićem i peglom?
Žuta moraš pažljivo pratiti sve teme ;).
Ne mogu.
Ne pegla veš?
:lool:
zamišljam Jokića kako se žali prijateljima "kad me neka ženska odmjerava, nikad ne znam jel me bari ili provjerava je li mi opeglana majica"
ja sam ko cvijetina teta i to je baš ok pozicija, you go about your business, i onda odjednom weeee salve veselja sa svih strana
A sto je s cepovima? Zasto ih skidaju?
Poljud svakako, Poljud je prekrasan :heart:
Zaobilazim ga uspješno najmanje desetljeće. Ne shvaćam svrhu peglanja. Doduše, i ne nosim odjeću kojoj peglanje nužno treba.
Uh, Tacno.net okuplja toliko visokomoralnu ekipu da je njihovo mišljenje o prljavim poslovima izuzetno relevantno :roll:
Ajmo se ne zavaravati, prljavštine ima svugdje, pa i Messi i Ronaldo su osuđeni zbog utaje poreza, ako ništa drugo. To ne znači da o tome ne treba razgovarati i da kriminal ne treba sankcionirati, ali isključivo zbog toga bojkotirati reprezentaciju.. C'mon.
To me podsjeća na one dane kad je Index pokrenuo bojkot reprezentacije a istodobno su uredno izvještavali sa utakmica i objavljivali članke o reprezentaciji. Naravno, tko bi si dozvolio da drugi portali dižu broj klikova u vrijeme svjetskog i europskog prvenstva na nogometnim temama a oni ništa.
To mi daje za pravo da mislim da se oko cijele ove negativne atmosfere oko reprezentacije krije nešto drugo a ne pravedna želja za čišćenjem sporta od kriminala.
Zato - naprijed Hrvatska :sp:
Cijela tema je o peglanju, a onda ima 5 stranica o tome je li jokic:
1. Potpuno zgužvan
2. Uglavnom zgužvan
3. Samo protreseno prije / nakon sušenja
4. Malo popeglan, ali ne dovoljno dobro
5. Savršeno popeglan
Simpatično je kada se koke tako kolektivno zaljube u istog frajera. :)
ajme rehab. pa nitko nigdje nije rekao da bojkotira. naprotiv, svima je drago da su došli do finala. ali da svršavam od veselja i da mi je to jedina svjetla točka ovih dana, nije.
i da neke od njih povezujem s utajama poreza, povezujem.
to i dalje ne znači da se ne veselim, samo da gledam realno
Bb sad te ne bi pripozna
Ti zaljubljena i trudna i s djecom,ti je const.:lol: i uvijek zbunjena
Viktore, Viktore... umjesto da si tu svoju sarmantno rascupanu kosu opiturao u crveno (bijelo vec imas), ti tu gluposti pises...
Hehe, "ugroženost" kod nekih uvijek ima prođu..:-)
Ne opterećujte se..nikad nije više važilo "Neka pati koga smeta.."