Milivoj hvala na linku ! baš sam smotana kad nisam uspjela nać ovo ! ;)
Printable View
Milivoj hvala na linku ! baš sam smotana kad nisam uspjela nać ovo ! ;)
Florjan
Ja sam nakon punkcije bila super, na dan punkcije malo lošije, ali to je od žene do žene.
Imala sam 18 js, i bila sam u blagoj hiperstimulaciji, piti puno tekućine, jesti puno proteina kao i proteinskih napitaka koje možete kupiti gore u ljekarni, to su mi savjetovali u klinici.
Mirovala sam taj dan a kasnije krenula u šetnje.
Sretno...
Evo da se javim,puno sam sretna,zato sto je moja beta 1551.:-)
Izgleda da ovaj embriogen pomaze,pa sretno svima.
Lana, cestitam
Pozdrav
Evo samo da se javimo, Prag prošao ok, punkcija prošla dobro (15 stanica), lagana hiperstimulacija tako da sada kad smo se vratili žena nije išla raditi nego se malo pazi doma i čekamo test.
Gore je dosta gužva što u samom Pragu što u klinici tako da ako vam se Mirna kasnije javlja to je zbog toga.
Cestitam Lana,uzivaj u trudnoci i da te pitam jeli je trudnoca iz FET-a ili iz svezeg embriotransfera?
Lana, cestitam!
florjan, super broj js! Koliko je embrija dobiveno? Drzim fige!
Pazi zenu - neka lezi ili hoda, sjedenje izbjegavati sto vise ili ikakve kucanske poslove koji ukljucuju ponavljajuce radnje poput peglanja i usisavanja. Nek pije puno tekucine i poveca unos proteina i smanji unos ugljikohidrata.
Lana77 supeeeeer, cestitam od srca!
I kod mene je bio embryogen, ali jutros testic prikazuje samo I :( :(
Sutra me ceka beta, kako su mi i napisali u PFC, ali vec sam u totalnom down raspolozenju :(
Hvala vam svima na cestitkama!Suen,ovo je iz svezeg embriotransfera.
PinaColada,bas mi je zao,mislila sam da ce i tebi biti pozitivno,zbog embriogena.Meni je 13.dana nakon transfera bio plusic na testu i to je beta i potvrdila.
miny, lijekovi se mogu poklanjati samo na Oglasnoj. Pražanke, virnite tamo ;)
Bog curke,
trebala bih jednu informaciju. Suprug i ja smo odlučili ići u Prag na MPO o svom trošku. S obzirom da mi je 40 za vratom mislim da nemam više šta čekati tu kod nas. Može li mi netko tko je o svom trošku išao dati informacije gdje je u Zagrebu išao na pripremu za postupak.
Lp
Dobro nam došla Alerim :-) Ja sam u Vinogradsku išla. Puno sreće želim!!!! (idete u PFC ili Pronatal?)
alerim, sretno
ima nas dosta iz obje klinike, preporucam www.prag-putopis.com za citanje
florjan, kako je
Sretno svima velikim i malim čehinjama da uskoro budu ponosni i sretni roditelji!:-)
Ono što sam ja morala je uzv maternice i sp. hormoni (Vinogradska), krvna grupa i testovi na zarazne bolesti (i muž i ja, Petrova), mužev spermiogram (Petrova). Plus što sam još priložila svoje kardiološke i endokrinološke nalaze (Vinogradska), jer su povezani s mojom dijagnozom.
Najbolje je da kontaktiraš Mirnu u pfc-u i neka ti u mailu pošalje popis svih pretraga koje trebate ti i muž obaviti, jer se ipak razlikuje od dijagnoze do dijagnoze, ja sam bila na donaciji js (iako je ovo što sam napisala osnova, ovo svatko treba).
Pozdrav
mare41, nažalost nismo uspjeli ovaj put, nismo se ništa javljali jer smo bili malo utučeni. Svi preduvjeti bili ok pa smo imali veliku nadu ali što je tu je idemo dalje. Malo se odmaramo od svega i već se polako pripremamo za 11mj kada idemo ponovo u Prag po naše "smrzliće" :-)
Pozdrav svima
florjan, ima puno beba smrzlica, sretno
nikako stici na internet,zaokupirala nas bebica. stigla je prije mjesec dana sve je uredu,napredujemo dobro i pomalo se sprijateljujemo na svim poljima :)
pozdrav svima i sretno :)
little ivy, čestitam :heart: uživajte u svojoj srećici :zaljubljen:
florjan, sretno u 11mj sa smrzlićima :-)
Svima :kiss: i sretno, u kojoj god fazi bili!
http://slobodnadalmacija.hr/Novosti/...7/Default.aspx
u Slobodnoj Dalmaciji članak o donacijama kojeHZZO višene plaća 100 %
Pozdrav svima :)
Početkom 11.mj idem u Prag u novi postupak . Zanima me koje štoperice ste koristile? Ksenija mi je rekla da mogu uzeti PREGNIL 10 000 jedinica ili OVITRELLE jedna ampula. Šta da kupim?
p.s.Ako je netko u to vrijeme u Pragu,nek' se javi:)
Prvo cestitke Little Ivy od ❤️ i neka je i smiha i placa, od smiha naravno!
Inna28, mislim da se mozes dogovoriti s njima gore pa da ne kupujes stopericu kod nas vec da to gore rijesis. Ja sam tako bila dogovorila (ok, nismo bili u eu tada pa nisam htjela nositi lijek sa sobom) - kad smo stigli, dr me pregledala i dala stopericu. Jedino ako mislis putovati nakon stoperice, onda zanemari sto pricam ☺️
Eh sada, ja napokon nakon dvije godine od postupka (uzas kako se zivot poigra nekada s nama; i nadam se da se nisam sada urekla) mogu poceti planirati novi. Stitnjacu sam dovela u granice, i to nakon samo 5-6 mj trazenja doze i presretna sam jer su se i ciklusi sredili, polako ali sigurno osjecam da dolazim na sebe. I ciste su se sve ocistile same!! Uglavnom, mislim da je stigao trenutak da pocnem planirati novi odlazak u predivni nam Prag. Stoga molim one koji su nedavno boravili u Pfc-u da mi posalju novi cijenik, da ne gnjavim Mirnu samo zbog toga. Pretpostavljam da ih necu uloviti prije NG, ali to mi taman daje vremena napraviti sve one silne nalaze i rijesiti financijsku konstrukciju. Veselim se
Rominka draga, sretno! Tako sam sretna zbog tebe! :-D
Bravo Rominka :-D Puno sreće, i da nam čim prije odete u Prag po dugo čekanu srećicu/srećice :love: :kiss:
Inna, sjajno za skorašnji odlazak, sretno i navijamo!!!! :-D
Hej curke, evo stigla i moja m, počinjemo sa Decapeptylom i oko 12.11. smo u Pragu, jedva čekam svoje mrvice.
Ako je netko u to vrijeme u Pragu neka se javi :)
Evo Angely i tebi je proletjelo, sretno sa smrzlićima :-D :-D
Bokić curke, prvo svima koje su ostvarile trudnoće čestitam od srca, a svima ostalima u bilo kojoj fazi postupka puno,puno uspjeha.
Evo i mi smo odlučili da o svojem trošku krenemo put Praga. Odlučili smo se za PFC. Poslala sam mail Mirni da mi pošalje koje pretrage trebamo napraviti i jedva čekam da krenemo sa prikupljanjem istih. Sretno nam svima :)
Dragi moji putnici..bivši, sadašnji i budući, javljam se da vas sve lijepo pozdravim. Mi smo u 21.tjednu i jučer saznali da nam stižu dvije princezice! :-) Mislim na Vas i svima želim da vam se ostvari ono što se i meni.
Nadam se da će moj doprinos..kakav takav, ipak nekom od vas i pomoći. :-*
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...7/Default.aspx
ako niste pročitali..
pusa svima
Bravo Vlatka35!
Sretno svima!
Vlatka draga, bravo za članak, i još veći bravo za dvije princezice :zaljubljen: :zaljubljen: Predivne vijesti, čestitam i želim svu sreću do kraja :-D :love:
hrki, sretno s prikupljanjem nalaza da možete čim prije put našeg Praga....da i vama donese najveću sreću :heart:
Vlatka čestitke na curicama, hvala na sjajnom članku!
Svima na putu, sretno! Da se skoro javite s dobrim vijestima. :-D
Rominka, jesi dobila cjenik?
Imam ga ja. Evo i link na kojem ga možeš skinuti.
http://www.docdroid.net/kamz/pfc-cjenik-2014.pdf.html
Sretno svima u postupcima!