Joooj pa jučer si mislim kak vam danas moram čestitati i onda zabim, :-/
MAMI,Srećo,živjeli vi meni :pivo::pivo:
Printable View
Joooj pa jučer si mislim kak vam danas moram čestitati i onda zabim, :-/
MAMI,Srećo,živjeli vi meni :pivo::pivo:
Mami, sretno nam bilo!!! :lol: Evo, prije 4 godine točno u ovaj čas smo se vjenčali!:-D
Techna, meni funkcionira. Otvori se i klikneš na START, zeleni.
drage moje sretna vam godišnjica!!!!!!!!!:pivo:(kad se nema s čim drugim nazdravit)
..srećice-žao mi je..ali ako si ti sretna što je došla,i ja sam s tobom sretna:)
...žužy-drži se!!!!
a ja i dalje u gradu,silom prilika...i bih iznenađena kad mi je dr. rekao"sad čekamo da pukne,na 21.6mm je ovaj kojeg pratimo...sutra akcija,i u subotu se vidimo"..ful razočarana...ja mislila da je o već bila onaj dan kad me ful bolio jajnik...a dr.meni također"i ja sam mislio da će bit ...ali ponekad se dešavaju i nama nerazumljive stvari..."grrrrrrrrr?????????ja i dalje niš ne osjetim više..osim što sam sluzava...temp.ne mjerim.....ah ah..poremetili su mi se planovi,a i mom m...mislio je da ga više neću terorizirat,ipak je bio u akciji tri dana:)...
Jutro!
KAVA!
Hvala na čestitkama.....
Kako smo zaglavili na odbrojavanjima, ha cure? Nikako se maknuti....:cupakosu:
Jutro!
lista za 27.06.2014. :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::klap:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :roll:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Evo i tebe, Žužy, gore.......
Molim brojne ljubičice da se jave!
Evo da se javim na brzaka...cure,danas je već 30dc,a nemam ama baš nikakve naznake ničega...cice apsolutno ne bole,a inače krenu tjedan dana prije m. Ili će biti jaako dugi ciklus ili je anovulatoran ili su u šumi hihi. Uglavnom,ovaj mjesec nisam ništa pratila,niti pišala trakice,pa neznam niš i uživam u ne znanju:-)
danas idemo na put od 2tj,izvan rh,tako da se neću javljati redovito!
Pusa svima
E da,žao mi je što su neke curke ljosnule na početak,ali bit će!!! Mora biti!!! Grlim VAS!
Uživaj kudri!
Ja bila na uzv,imam nekoliko cista do 9mm na obje cice...malko sam se splašila ali mi je dr objasnio da s obzirom na strukturu tkiva,proširene mliječne kanaliće i sve skupa,da se ne brinem...bitno da je sve drugo ok.Kontrola za godinu dana.
Tako me glava boli... :sick:
A meni je puknuta kapilara u oku već 4. dan.... Nije jako, ali ima trenutaka kad je gadno. :(
Žužy, dobro je..... :)
Kudri, sretan put i uživaj!
Helou...nesto ste sve utihnule...ja se osjecam pokislo ovih dana...valjda od sveg ovog s poslom i tim kaj ne mogu ostat t... Sve vise kopam po pdfu roditelji andela....vrtim filmove u glavi 100 na sat...
Dobro jutro, ajmo na kavu!
Nivesa :love2:, znam da nije lako, ali nastaviš li tim putem bit će ti još gore.
Kudri uživaj!
Ej ja sam imala na obe cicke po dvi veće ciste već godinama proširene mlječne kanaliće također,prije 10 godina su mi se pojavile i baš me bilo strah kako će se ponašat kad budemu postupku al nisu se makle,baš sam jučer bila na uz jer više ne dojim i ciste nestale nema ni jedne kaže dr da je to zbog dojenja i trudnoće tako da kad budeš trudna i tvoje će nestat!ja sam ih svako pola godine kontrolirala.
željkice,tak je i meni rekla doktorica na prošlom uzv-u,da će se sve posložiti kad ostanem trudna.To je bilo prije prvog postupka,i zbilja mi je iscjedak prestal kad sam zatrudnila.Nadam se da su i ove ciste ko i one vodene na jajniku..dođu i odu.
Bokic curke, evo i mene, Sreco sutra slobodno pises 3dc.:roll:.. Al bitno da se mm vratio sa svojih putovanja i ne ide nikam !! Pa mozda uhavtimo sljedecu O..
E i sad s obzirom da mi je danas rockas odoh u slavljenjicki mod :alexis:saljem vam svima velike cmoxe..
Lorelai sretan roćkas!
Lorelai ,sretan ti rođendan!! :mama:
Bome ti je kratki ovaj ciklus...nek je sretno!
lista za 28.06.2014. :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Lorelai, sreeeetan rođendan! Želim ti bebicu u trbuhu čim prije! .) Živjela!
I javljaj se malo češće.... :)
Lorelai sretan ti rodjendan! Neka ti se ispune sve zelje....
večer..
više se neću odjavljivati da me nema..niti planirati odlazak iz grada........
moja o još nije došla/bila/prošla?????
danas ujutro dobila inekciju brevactida u guzu---uh.škaljalo je:).moj folikulić samo raste,i buja....sad je na 27. i nešto....navečer i sutra ujutro akcija(opet i ponovo,a mi se već ponadali malo mira i odmora)....sad me počelo bolit....kako ću to radit kad me boli????..i u utorak ponovo na fm.
baš sam pehist..kad bi se bar nešto izrodilo dobro iz svega ovoga...tad ne bi bila ljuta na svoje tijelo,i hormone..i svašta nešto!!!!!!!
lorelai sretan ti rođendan..i sve što si i sama najviše želiš nek ti se ostvari!!!!!!
kudri-uživaj!!!!!!!!!(p. s. i ja sam kao "na god"..pa opet sam ni vrit ni mimo:)
........ostale curke..večernji pozdrav s mora..sad idem o upatiju gledat festival vatrometa(nakon onog kućnog,sad,hihihi)
pozzzzz!!!!!
Hello svima! Nisam vas pratila par dana, al' vidim da se ništa značajno nije dogodilo :(
Moja M točna k'o urica 28dc pa Sreća sutra (nedjelja) piši 3dc. Eto, da se netko može i gaduri veselit :lol: Još ovaj ciklus pauza (nekak mi je neobično kaj se moramo pazit) pa sljedeći ciklus akcijaaaa :-D
Inače, ovaj vikend sam na moru, mm morao na službeni put pa kaže: ajd mi pravi društvo! Malo nenadane uživancije prije pravog g.o.
Puse svima!
P.s. Zakašnjele čestitke MAMI i Lorelai!
lista za 29.06.2014. :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutroooo!
Ovo je privi put da sam ovako visoko, ovo mi se još nije dogodilo.
Hej curke!
Stigla mja družica,baš kako je i trebala :-)
Srećo,piši sutra 2.dc.
Stigla je i moja, Srećo sutra 2. dc.
lista za 30.06.2014. :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro!
Žužy i Mami, suosjećam...... :(
Nisam nikako. Pospana, glava čudno zbog čudnog vremena. Onako, sva sam smušena... :roll:
Jučer sam doživjela PMS! :lol: Ne znam što me snašlo, ali pukla sam...! M. gotova pa ću se dočepati muža da izbacim to iz sebe.... Idući tjedan kad MM bude išao na S-gram, bit će mi 13 DC:nope: Ajajaj, mora se čuvati 3-5 dana prije, a tad nam počinju akcije. No, morat ćemo se baciti na posao, izmrcvarit ću ga. Imam 4 LH trakcie, popišat ću ih za big finale. Počinjem piti marulju do O, a potom vrkutu (nema odustajanja ovaj put). Njemu sam kupila pojačani cink.
Eto ga plan. I vrlooo važno: mijenjamo mjesta za druženje. Svuda po stanu, samo ne u dnevnom jer mislim da tamo struji negativna energija.... :twisted:
Sreco i ja sam rekla mm da se moramo vratit u stan di sam ostala t prvi put! Tamo su neke dobre vibre :-D od kad smo u ovoj kuci sve ide naopako
pozdrav svima..i onima u akciji,i bez akcije..i vješticom!!!
vjerovali ili ne..ja sam imala noćne more,od ovih silnih fm...san ima dva dijela(nakon prvog išla sam na pipi)...a kreće ovako:čekam kod dr.na fm...red predugačak...mislim ja..odoh se malo prošetat,pa se vratit..i nakon 15 min došla..a ono sve već gotovo i dr.nema,pa nema..tražim ja njega,sestru,bilo koga...na jedvite jade nađem dr.koji mi kaže .."hm,malo sam u gužvi,ali ajde vratite se za 10 min,pa ćemo nešto smislit,a ako ne dođite sutra ujutro"..a ja njemu"ne mogu čekat do sutra,moram znat da li je folikul pukao i da je ona inekcija imala učinka..nema sutra"..vrištim ja...složi se on,da je ipak red da me pogleda,ali malo kasnije...
e tu sam morala na pipi...
nastavak...tražim ja dr. ponovo bilo koga,i nađem sestru i sve joj kažem,da me čeka..i blabla..."odite u kabinu i sobu br.2" kaže ona meni...to vam je tamo odmah...i tražim ,ko luda,nema sobe...neđem neku drugu sestru,ona kaže"ma evo,to vam je tu odmah desno"..ponovo,lunjam,ko muha bez glave..pa si mislim,da li sam stvarno toliko glupa da ne znam nać sobu ili što???..a hodnik ko kockarnica(ne znam zašto je i na katu bila)...ali niggdje moje sobe...luda,plačem,treba mi soba,moram vidjeti da li mi je bila ovulacija...
...i ne nađem je...od silne muke,probudila sam mog,onako još snena i govorim mu"probudi se molit te,ne mogu naći sobu br.2"...on u čudu i umro skoro od smijeha...
ah..meni baš i nije bilo do smijeha,toliko sam valjda opterećena time,da moja podsvjest radi 100 na sat..
moram dr.ispričat san,vjerujem da će i on past sa stolice,hahaha:lol:
..stork-uživaj na moru!!!!!!
srećice i nivesa-dobar vam je plan...i ja ga pod hitno moram mijenjat jer ovo više nije normalno...gore nego da sam na robiji...zar je tako teško napravit dijete???????
Kavaaaaaaa!
Dobro jutro, drage moje!!! :heart:
Bila sam na mini godišnjem odmoru što mi je ostalo neiskorišteno još od 2013. godine, tako da smo dragi i ja malo pobjegli od svega i odmorili dušu, mozak i tijelo.
Danas prvi radni dan i još nisam ništa napravila, samo čitam zaostatke na forumu :)
Aliana79, ja sam totalni ovisnik o praćenju i uspoređivanju simptoma. Zadnja 2-3 ciklusa sam se jako primirila, nisam čak ni testove radila, ali prije nekoliko dana me opet uhvatilo ludilo :predaja: Te čudni grčevi, te afta u ustima, a ja ih nikada nisam imala, pa visoka temp.. i da ne nabrajam dalje :lol:
Svim dragim forumašicama kojima je stigla vještica, šaljem velike puse i zagrljaje. Idemo dalje, Nivesa, Kadulja, Šiškica, MaminaLjubav, Techna, Srećo, Stork, Žužy... valjda nisam nikoga izostavila.... :love2:
Žužy super za nalaze. Barem neke lijepe vijesti, mislim na briseve. A ciste u grudima, očito nije ništa strašno kad je kontrola tek za godinu dana. Bit će to dobro, jer idući ciklus je tvoj, pa će se sve srediti.
Tigrić lijepo napredujete ti i bebica!! Baš mi je drago, nek sve bude školski i uredno!!
Srećo žao mi je što su te zbunile bradavice.. tako će vjerojatno i meni biti za koji dan...
E,ja sam broj 9 po tvom linku. Ima tu i pogodaka i promašaja, naravno. Al zanimljivo je
Jutro!
Tayla, dobro si to sročila: zbunile su me bradavice.:lol:
A sad da vidimo nešto... Znači, Bubica, ima nešto u tome. Nas dvije (možda ima i drugih) smo zatrudnile na jednom mjestu, a sad na drugom ne možemo?! Znači, ima nešto u tome.... Inače, ne vjerujem u horoskope i dr., ali nešto mi ne da mira. Koliko znam, kupili smo stan od jednog starooog čovjeka, koji je ostao udovac, a sa ženom nikad nije imao djece. Koliko znamo MM i ja. :-(
Mislim da je bio plodan stan u kojem smo prije bili... MM i ja razmišljamo otići u blizinu tog stana i napraviti bebu! (u autu jer mislim da ne možemo pokucati i zamoliti ljude da to učinimo unutra) :lol:
Tayla, eto tebe odmorne, a sad kad ti počnu simptomi, jeeeeedva čekam....:-D
Eh da.... Jučer idem u šetnju s Emom i jedna ženska mi je rekla da je mislila da imam 16 godina i da sam samo na praksi! (tamo na poslu jer nam nosi poštu...):hand: Inače, navikla sam na to da me ne doživljavaju ozbiljno jer imam baby face i svi mi govore da imam ispod 20 g. No, sad mi to manje smeta, prije me dosta nerviralo. Ipak, ne znam dal bi plakala ili se smijala na to. Malo je to tu much. Zapravo, izgledam duplo mlađe nego što jesam!:lol:
:lol: Kako sam se sada smijala... zamislila sam kako kucate na vrata i pitate možete li u njih probati napraviti bebu, jer vam je tu već jednom to uspjelo :lol:
Srećo, simptomi su mi već počeli. Ili da radije napišem "simptomi", jer ne znam je li to samo u mojoj glavi.
Imam vrtoglavice, napuhana sam jaaaaako, temp, čudni grčevi već skoro tjedan dana, apsolutno nikakav iscjedak, što je neobično za mene... i zatvor, ajme meni (malo too much info, al domaći smo :lol: )
Tayla, toliko smo izmučeni od pravljenja bebe :drama: da više ne znamo što ćemo, jednostavno nam padaju svakakve ideje napamet....:lol: Ej, znaš da si nam jednom prijavila + (ono nakon što si netragom nestala), pa što je to bilo?
Nekoliko dana nakon toga stigla vještica... možda lažan pozitivan test, možda biokemijska... ne znam.
Sreco ja cu nagovorit mm da odemo u taj stan di smo bilu,tam su sas podstanari ali otici ce oni na GO kad tad! :-) hehe mislim da bi pao u nesvjest da mu to predlozim