Baš sad razmišljam spadam li više na ovaj podforum haha
Printable View
Baš sad razmišljam spadam li više na ovaj podforum haha
Sve nas je manje aktivno na odbrojavanju i većina nas je negdje usred odlaska na MPO ...
Pa sad ne znam ima li smisla da ovako odbrojavamo :/
Što vi mislite?
Nakon 11 godina na forumu odlučno kažem da ima smisla.
Ne svima, ne uvijek, ali nova se odbrojavanja svake godine otvaraju.
Da, neke se presele na podforum "Potpomognuta", to je tako u životu. A nekome se dogodi prirodno začeće, nekome i pravim čudom.
Ne gubiti nadu. Malo predahnuti od podforuma, ako treba, pa opet dalje.
Mislim da ima smisla.. jer smo podrška jedne drugima.. makar se ovdje možemo malo ispuhati..
Cure čitam vas i pratim ali ne pišem. Još uvijek čekam pravu M nakon upale koju sam liječila i malo sam bila u depri.. Valjda će biti skoro. Ne znam. Ne želim odustati iako se čini da je to možda logičan korak.
Kuzim skroz. Ja isto vidim da smo bas sve nekak bez one prave nade za odbrojavanjem. Ja sam pocela i sve rjede piskit i LH i HCG, nekak sam se smirila, necu rec odustala, jer srce nece nikad odustati, ali nema onog veselja optimizma i nadanja kao prve cikluse, kad sam vjerovala da je eto bas sad dobitno.
Mislim da je lijepo sto smo si ovdje podrska, makar i ne pisale cesto, ali cisto da znas da postoji negdje netko tko te razumije i podrzava [emoji1317]
Nettko je pitao zasto cekamo tak dugo za spermiogram - decko je rekao da nam hoce dati godinu dana, pa ajde, njemu za ljubav
Ja sam u dilemi.. kao nekakav peak sam uhvatila već na 8dc.. i temperatura se ponaša čudno..
Kod mene se sve nešto poremetilo..
Lotus kako ide pikanje?
5.3.2021.
(Ne) čekalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 51.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 40.dc
Odbrojavalice
pas koji ne laje ~~~~ 15.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 13.dc
Garawa ~~~~~~~~ 10.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 3.dc
Hej cure,
drago mi je da pišete, ja sam već bila malo potonula da lista nema smisla.
Ako ju itko želi preuzeti rado ju predajem dalje, čisto da se malo odmorim. Vodim ju još od kad mi ju je Himalaya predala :mrgreen:
Da, ja trenutno ne pratim nikakve trakice ne radim, ništa ne umačem haaha
Neda mi se, em je trošak vremena em je trošak novaca.
Koncentrirana sam na mršavljenje, smršavila sam 9kg. Cilj mi je još toliko - i onda znam da sam donekle ok za MPO i za sve.
A u međuvremenu pokrijemo mi kad vidim sluz - ali realno ne nadam se ničemu...
Beck super za kile. Jesi na nekakvoj dijeti ili?
I ja bi nekih 10 trebala skinuti..
Ženske, prvo pikanje prošlo super. Najviše sam oklijevala kad sam sama sebe trebala bocnuti, udahnula, bocnula i onda je bilo lako haha (sve sam razmišljala MM dati da me bode al reko bit će dana kad ga ne bude doma tako da sam odmah krenula sama). Ne boli ništa, nakon uboda bilo malo crvenila na koži, nakon nekog vremena nestalo. Danas se samo vidi točkica na mjestu uboda. Jučer sam se bocnula na lijevoj strani, danas ću na desnu i tako mijenjati svaki dan. Na prvi UZV idem utorak da vidimo kako stvari stoje i djeluje li Rekovelle.
Beck, super za kilažu :)
Cure,pokrivati maksimalno dane i ne se predati. Mene baš zanima kad će kod nas pasti akcija hahah. Sad imam M a dok mi prođe M mi jajnici već možda budu i poveći pa tko zna kako će to ić hahah. Znat ću vam reći.
Ajme Beck, ovo je super!! Cek u koliko si to vremena skinula? Svaka cast, curo!! :)
Lotus, super za pikanje. Mislim, super da si si sama uvjezbala to pa nece biti straha. [emoji3526]
Ja mislim da je kod mene ovulacija u tijeku, danas sutra, prekosutra [emoji16]
Hej cure,
Garawa ja sam ti na nekoj kao.LCHF dijeti. Ne jedem UH. Jedem proteine, zdrave masnoće i ogromne količine povrća. Prva dva tjedna mi je bilo koma, sad mi je super, ne jede mi se ništa drugo.
Pas koji ne laje - a u nekih mjesec i pol recimo. Nije baš jako brzo išlo ali ja sam zadovoljna.
Lotus svaka čast, ja ne znam kako ću to. Kad vadim krv ne smijem gledati pikanje jer umrem hahah
8.3.2021.
(Ne) čekalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 54.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 43.dc
Odbrojavalice
pas koji ne laje ~~~~ 18.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 16.dc
Garawa ~~~~~~~~ 13.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 6.dc
Od danas listu preuzima lotus :heart:
Lotus hvala kaj preuzimas. Ja sam 2DC.
Cure, drago mi je i neka bude pluseva :)
BelleA, primljeno na znanje, za sutrašnji dan promijenim u 3. DC.
Pišite 1 DC
O Lotus ti nam preuzimaš listu :ghug:
Neka bude pluseva :-D
°09.03.2021.°
Odbrojavalice
pas koji ne laje °°°°°°° 19.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 17.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°° 14.dc
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 7.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 3.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 2.dc
Curke, evo liste :) Ako sam šta fulala javljate.
Hvala ti lotus <3
Kod mene je izgleda prošla O.
Pišnula sam jednu LH u subotu navečer i bila je pozitivna. Plus što me probadalo u jajnicima užasno jako subotu i nedjelju. Nikad jače bolove od ovulacije nisam imala :/
°10.03.2021.°
Odbrojavalice
pas koji ne laje °°°°°°° 20.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 18.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°° 15.dc
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 8.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 4.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 3.dc
Beck, tak i meni zna biti :( Rijetko, ali zna i desni jajnik mi uvijek ima jace bolove od lijevog :( A izgleda OK na ultrazvuku i sve.
Cure, meni je ovulacija bila tek u ned ili pon, tak da bude ovaj ciklus duzi.
Cilj ovog ciklusa mi je ne dobit opet gljivice u lutealnoj fazi :((
Ja sam imala 3 dana pozitivne trakice.. no temperatura još uvijek nije otišla gore..nadam se O onda danas..
Pas koji ne laje ja mislim da mene desni jajnik boli više jer mi je ginekologica zadnji put rekla da je malo priljubljen uz maternicu. Rekla je da je to skroz moguće. Evo i nakon što je O prošla sve me steže užasno... Bolovi kao kad trebam M dobiti. Jedva čekam da prođe.
A za gljivice preporučam ti da si uzmeš neke vaginalete kao probiotike. To možeš bez recepta, mene spase svaki put kad osjetim da bi mogla dobiti tu gamad.
Garawa držimo fige, nadam se da ste sve pokrili!
Lotus kako se ti osjećaš?
Uf, to je bitka bila s gljivicama nekoliko mjeseci. Jako cesto me to mucilo, pogotovo od 15 do 25 dana ciklusa. Nije mi nesto bilo u redu sa crijevima i tamo su se namnozile gljivice i cuda i onda otislo i dolje do organa. Uzas. Umorna sam bila, koza mi je bila koma, nadustost..ok nekak to izdrzim, ali svaki put i vaginalno.
Lijekove pila, vaginalete i tablete obicne i onda i kure sa probioticima, morala prehranu jako promijeniti. Koza mi se izlijecila skroz kad sam se rijesila tih zvijeri. Sad je proslo par mjeseci, ali cijeli taj problem je trajao oko godinu dana i svakog ciklusa se bojim da se ne vrati. Pijem probiotike i dan danas i uhvati me griznja savjesti kad se najedem secera jer se odmah bojim da ce se javiti, hahaahha, PTSP
Jutro.. temperatura otišla gore.. sad još dvije nek budu više i potvrđena O bude..
°11.03.2021.°
Odbrojavalice
pas koji ne laje °°°°°°° 21.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 19.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°° 16.dc
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 9.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 5.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 4.dc
Evo taman idem na 2.UTZ pa da vidimo šta liječnik kaže. Prekjučer je rekao da bi aspiracija mogla biti u nedjelju/ponedjeljak a danas će znat potvrdit. Trbuh mi malo napuhan i osjetim jajnike kako rade, ima tih folikula, osim jednog koji je bio ful narastao i pretvorio se u cistu.
Cetrotide mi daje MM, Rekovelle i iglica u penu su ništa naspram ovog al sve se da preživiti.
Kako je prošao pregled?
Konačna odluka je da idemo na aspiraciju u subotu (11.DC) jer su folikuli na jednom jajniku još narasli (20,19,18mm) dok je na drugom taj jedan koji je sad već cista narastao na 28mm i uz njega su još 4 komada od 12mm koji i nisu baš narasli upravo zbog tog velikog. Bila sam se odmah nakon pregleda testirati na COVID, danas navečer štoperica i subotu ujutro aspiracija. Opet idemo dan prije u Zagreb,malo izlet i tako to.
Odlično!! Nek bude sretno!!!
Hvalaaa :) Javljam se s novostima.
°12.03.2021.°
Odbrojavalice
pas koji ne laje °°°°°°° 22.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 20.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°° 17.dc
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°°10.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 6.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 5.dc
Lotus super i sretno!!! Svaka čast na pikanju, ja ne znam kako ću to - užasavam se igle. Ali sve za krajnji cilj!
Garawa jel potvrđena O?
Pas koji ne laje - ne znam da li si probala možda sama raditi kefir i to piti? Uzmeš onu gljivicu (koja se besplatno dijeli jer se brzo razmnožava) i s domaćim mlijekom (s mljekomata) se radi kefir. To je kakti najbolje u vidu probiotika prirodnih. Ne znam piješ li još nešto od dodataka prehrani ali cink, selen, c-vitamin - meni su popravili imunitet za 200%. Nadam se da ti se neće vratiti te beštije.
Aplikacije kažu da sam sve od 5 do 2 dpo.. tako da ne pratim više ništa, nema smisla..
Izgubljena sam ovaj ciklus..
°13.03.2021.°
Odbrojavalice
pas koji ne laje °°°°°°° 23.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 21.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°° 18.dc
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°°11.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 7.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 6.dc
Lotus , sretno danas!!!
Lotus, drzim fige [emoji8]
ćao žene nova sam na forumu pomozite ne znam otkud da krenem znači imam sindrom policističnih jajnika moje menstruacije nisu redovito nekad zna dva puta mjesečno nekad svakih 25 dana 40.Tako da test sam uradila na slijepo jer sam ustala i osjetila sam kao laganu mučninu koja je trajala pet sekundi onda sam napravila ovaj test odmah mi je učitalo tako.
Poslije 20 minuta sam ponovila test, test je bio negativan pa sam danas ujutro isto radila i opet negativan da li je moguće da je test lažno pozitivan ili lažno negativan hvala.
https://ibb.co/j4Z1KX8