X
Printable View
Linalena sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude dobitan!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frćka za beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel smijem potpisivat kad sam i ja u postu? Hihi, Sara, Kadauna, Ginger, Željkice hvala na :fige:
Opet pomislim da sam nešto umislila, nadam se beti sutra! Uh!
Sara, koja je faza kod tebe, ne vidim šta je bilo u četvrtak? Malo sam ja pogubljena, evo napokon sad čitam šta je bilo ovih dana!:-)
Linalena za tvoje borce!:fige:
Potpisujemmmm :)
drage moje eto vratila se među žive, rigala 3 puta od anstezije punktirano 5 js.
snupi nek se sve oplode :fige:
tko ti je bio na punkciji?
snupi, neka se sve oplode:fige:
Snupi, sretno do neba :klap:
snupi, znaš sve!!!! :-D
hvala, dr Kasum!
Snupi sretno
snupi :klap: sad odmaraj dok se tvoje js lijepo oplođuju! :fige:
snupi ~~~~~~~~~~~~
jutro :coffee:, ja bi vas ponudila kolačićima al nemam doma ni komada, ni trune trunine, čak ni čokse osim one za kuhanje
i konačno se malo lakše diše, pesonje odmah živnule - zadnjih dana smo curu morali nagovarati da jede, baš onako ko djete valjda - jedan za mamu, jedan za tatu, za dedu, baku
ups begam tam i car ide s novinama pod rukom
jutro i od mene...na ovakav dan što drugo
nego jedna fiiiiina i mirišljava kavica:coffee:
drage moje,
želim svima puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro svima! Amazonka hvala, paše kava!
Frćka za veliku betu!!!
Linelana ~~~~~~~~~~~~~ za dvije mrve!
Snupi za plodan tulum u labu!
Svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite:-)
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrve..
Ostalima sta god treba ~~~~~~~~~~~~
Mi danas brojimo 8 dnt, i sve vise me frka...
jutro, žene drage!
svima kojima treba šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Mene isto hvata me neka nervoza,test mogu raditi tek u srijedu
Vatra, Zima - joj znam kako vam je... ja danas 4 dnt i krenula je šiza :/ samo hrabro, sve će biti pozitivnooo :) :heart:
Mogla bi nam bubi listu okacit da vidimo koliko nas je... ;-) na prosloj nas je bilo puno on-go..
15,4 beta 14dnt, 3 dan transf, jel to malo?:(
draga frćka,ne preostaje ti drugo nego da pričekaš petak kad ti je i službeno beta.
želim ti punoooo sreće da beta raste i da bude sve ok.
ne znam koji si test koristila da ti je pokazao + na tako niskoj beti
Ne stizem sve pohvatati pa nebi nabrajala vec vam saljem kolektivne vibre
Lina zeljno cekamo tvoju objavu T :-) Nadam se da ce ovaj postupak biti uspjesan!
Frcka hoces li ponavljati betu?
Frcka ne predaj se cekaj petak
Frćka nadam se da će tvoja beta još puno pravilno rasti i da će sve bit ok :fige:
Beta je jako mala!:(
Sad cu ja biti baba roga ali mislim da je bolje da budem izravna.... Frcka beta je premala za 14. dnt i najvjerovatnije da se radi o biokemijskoj. I meni je u predzadnjem postupku test pokazao + ali sam prokrvarila 16. dnt pa nisam ni radila betu. Ako ne prokrvaris do 28. svakako ponovi betu. Drzi se!
Cure svima ~~~~~~~~~~~~~~~ (nije me bilo pa da nekog ne preskočim)
Frćka ja potpisujem Sonju29, iskreno mislim da ti je kad si radila test bila veća i da je sad u padu, drži se draga
Očigledno je beta bila veća u četvrtak kad je test bio pozitivan, a i u petak! Vjerovatno je biokemijska i sad beta pada! Ne nadam se previše...svejedno ću vadit betu ili prekosutra ili u petak, još ću vidjet! A u p.m.!:no:
Ma lipa moja Frćka, uh kako je to tesko...saljem ti hugcinu!
Definitivno ste u pravu, biokemijska je, radila sad isti onaj test koji je dva puta bio pozitivan, nema crte sad!:no:
Frćka draga :love2: