Ma spajka je plaha pahuljica :lol:
Skoro kao da je legolasova rodica :lool:
Tang, vibram.
Ja prijavljujem umor kao pas, ne znam hocu li trenkati danas.
Printable View
Ma spajka je plaha pahuljica :lol:
Skoro kao da je legolasova rodica :lool:
Tang, vibram.
Ja prijavljujem umor kao pas, ne znam hocu li trenkati danas.
Spajalice, svaka čast.
MB potpuno te razumijem, mene susjedin pas budi između 2 i 4 ujutro, nakon toga nikako zaspati, ko zombi sam.
Jutros u teretani gornji dio odrađen, prije toga traka, nakon toga orbitrec.
Nadam se večeras i neku jogu ubaciti.
Ne zvanično, nalaz je dobar, zvanično će biti u ponedjeljak :-D Tad idem po nalaz.
Spajka i Legolas :lool: :lool:
j-la :-D :-D :-D znači uskoro se bacate na posao, jedna obveza više uz redovito vježbanje i hendlanje malene :mrgreen:
j-la, super za nalaz, baš mi je drago :-D
J-la super za nalaz, baš mi je drago
:-D:-D:-D:-D:-D
ne da mi vise skakutati. ali ja bih jos j-la
Najbolje ste :heart:
Hvala :-*
j-la :-D
bravoooooo!!!'
Bravoooo j-la :-) :-*
J-la :-D
cure drage, hvala vam svima na vibricama, mala curica je varijabilno, kad je pod panadolom onda je fantastična, a kad popusti, onda je komica.
j-la, super za nalaz, baš mi je drago!
prijavljujem peti dan challengea, ili bar ne znam koliko posto njega, možda 70
200 swingova i 200 jumping lunges je daleko iznad mojih kapaciteta, kako je išlo dalje, smanjivala sam broj ponavljanja, jer od umora sam gubila formu, pogotovo u swingu
gledala sam samo da napravim podjednako obe grupe vježbi, jer mi je jedna bila više za stražnju stranu, druga za prednju
jedva čekam da ga završim i da se vratim Adriene, nije me više briga za guzicu, samo da jednom nešto napravim do kraja :lool:
Tang :lol:
J-la jeeeeej :klap: (skacem do stropa, ne znam na mob koji je to smajl)
Vau koji pejsevi na ovoj temi! :naklon:
Tang :lool:
Danas jos jedan dan resta :drama:
Cili dan nisan bila kuci, sad usla, krepana. Maza bio okulistu, sve isto al trebaju vece naocale pa isli odabrat poslin utakmice. I sad sam laksa za puno para :lool:
Mb i tang :lool: lude ste
tang skroz te kuzim. Ni ja nisam materijal za izazove posebno ne dan za danom. Kad znam da moram onda ja ne bi :lool:
Ja bi onako iz husta kad mi dodje a ne po rasporedu. Zato jos 100x bravo :klap:
Prvi dan ciklusa. Odradjen day 2 abs izazova. I 12 min test.
A bila sam uvjerena da cu restat.
Tang, jos vibrica za malecku :-)
Na kraju danas nisam trenkala. Nesto proslije posla obavljala s klincima, a kasnije isla na djetetov trening gledati, sad tek osnovno uljudila kucu da bas ne izgleda kao da je kroz nju prosao uragan...
Sutra imam jednu utrku i to je zadnja do jeseni. Jbt za nekoga kome trcanje nije prva ljubav, ovo je vise nego dovoljno. :lool:
Poremeti mi ritam treninga i sad me to vec malo zivcira...
Ja, ustvari, ne volim utrku nego taj susur oko utrka..valjda navike od davnih natjecanja... :lol:
ajde uživaj sutra zhang u tom šušuru! ja ne dolazim u tvoj kraj jer sam već napunila iduća 2 vikenda, sad ih mužu polako serviram :mrgreen: utrku po utrku :diplomata: Plenki mi nije ravan. :lool:
sretno na utrci!
Dragi ionako previše radi u zadnje vrijeme i nedostatno je s djecom zadnjih tjedana, pa neka provedu kvalitetno vrijeme zajedno :-)
Edit: tako meni izazovi koji uključuju guzu i noge poremete moje treninge, svatko neki svoj ritam ima.
J-la :-D super vijesti!
Tang, vibrice za malenu ~~~~~ i moj stariji je pod temperaturom i kasljem, a mladji sutra prestaje s antibiotikom. Al sve mi se cini da bi ga stariji mogao dobit... gadno neko proljece u nas :/
Lili, kjb, Rahela, super pace!. Al Spajka, prosto nevjerojatan pejs za hodanje!
I ja sam trcala intervale. 12 min lagano pa 3x400 m (ja to kakp Endomondo kaze), pace: 4:45, 4:45, 5:15 (ovo sporije je kombinacija krepanoce i trcanja kroz guzvu na Firulama), i jos 12 min lagano.
Bravo svima na odradjenim izazovima! I drugim vjezbama!
Mb, suosjecam zbog macke. Imam i ja jednog doma... nekad bi ga... ;)
j-la super :smajlickojiskace:
i ovu sani treba malo zauzdati s tim trcanjem i izazovima :D
ja prijavljujem jucerasnju teretanu i dan 3 za dupe, i danas lagano rastrcavanje i dan 4
j-la, genijalno :-D
ja upravo idem odraditi define lower, znaci start iza 23:15
ali ne mogu drugacije
ovaj tjedan me je potpuno iscrpio - svaki dan radim do 18-19, i onda opet navecer, sinoc do 02h
na poslu uzasno puno sastancim, ima i prepiranja, iscrpljena sam psihicki i nista osim posla i oko djece ne stizem
danas sam imala zakazano ni vise ni manje nego 11 sastanaka :predaja:
ceka me peglanje, ljetna roba, sredjivanje, ciscenje, s kuhanjem kuburim....
no dobro, valjda ce biti bolje kad se stvari malo bolje organiziraju
tang, smijem se na briga me za guzicu :lol:
vibram za obrascice :heart:
piyo sam skinula prije neki dan, a mozes dobiti ili link ili kod mene na sticku/dvdu
zavidim na kavici mb i zhang
odoh se izdefinirati :aparatic: pa u krevet, sutra je peeetak!
Uh summer koji zestok raspored imas, svaka cast da se jos mozes natjerat vjezbat u te sate :naklon:
Jadranka pa to je odlicno za dionice, ideees !!!!!! ja te vidim uskoro na utrkama sve vise.Cujem bit ce neka Glow Split tako nekako.
zhang jesu promijenili trasu ove godine za tvoju utrku? Kad se sjetim one uzbrdice prosle godine ajmeee....nikad nisam vidjela nesto tako strmo na trkackoj stazi.Rikavala sam od smijeha i nevjerice :-)
Ola!
sinoć mi se nije tipkalo, pa prijavljujem sinoćnji uradak.neki moj mix, kombinacija vijače,absa i ktb i itd.. podijelila to u tri kruga, svaki krug po tri runde i to je to.pola sata znoja.
j-la, presretna sam zbog tebe..!!
tang i jadranka,neka bebe ozdrave brzo!!
sani, obećala sa a nisam ispunila...danas me čeka day 1 izazova.
summer, tvoj raspored stvarno izgleda malo kaotično, svaka čast kako to izdržavaš. iako se i meni zalome ti jakovrlokasni treninzi uz takav raspored odi nekad rađe odmori!
a sad, peeetak!!!
summer is back :lool:
na vrijeme tvog vjezbanja, pa da je i sama joga bila cu samo :drama:
ja sam jucer popodne dosla s posla i zaspala. ne sjecam se kad mi se to zadnji put dogodilo. a kad sam se probudila narpavi ovo ono i od ikakve vrste vjezbe sam odustala, ali sam zato presetaaaaaalaaaaaa dosta.
Zhang sretno sutra :-D
Summer, neku noć si mi pala na pamet. Htjela yogu u 21.30 i odustala, bilo mi kasno, pa sam se sama sebi smijala što mi yoga u te sate pravi problem a ti vježbaš normalno u neko nedoba.
Juče rest, mm je preležao, uhvatilo ga nešto, a mala je bila posebno zahtjevna.
Vibram za bolesne ~~~~~~~~~~~
Summer, sad si se vratila u punom sjaju :-)
A misa mu jadro, pa kad ce vise to sve stati. Saljem vibre malcima!
Bravo za trk!
Zhang, sretno sutra! I totalno te kuzim s tim da ti poremeti ritam vjezbanja.
Ali ti si zvijerka, sve ti mozes :-*
Magriz, vauuu na treninge!
Posebno na to da ces i dupence i trcanje odradit isti dan. Bravo!
Tigric, oprastam ti :-)
Nece izazov pobjeci. Odlicno za vjezbanje!
summer svaka cast da jos i vjezbas u takvom tempu! mada te totalno razumin, i ja bi al trenutno ovisim o 100 drugih faktora.
danas trcanje/vjezbanje pa taman orilo-gorilo :evil:
sinoc sam zaspala prije 10 ipo i opet se probudila u 5:40 :drama: u zadnje vrime stalno se budim u tu uru, kad god legla :/
sve sam procitala al sam u totalno ofsajdu pa vam umisto komentara svima saljem :kiss:
J-la jeeeee za nalaz :-D
Sad se bacaj na akciju, nemaš više izgovora ;)
Zhang, sretno zvijerko naša!
summer, umorila sam se samo čitajući tvoj post, svaka čast na volji! Ja sam spremna za jedan pošteni go, baš me sažvakalo na poslu u zadnje vrijeme....
Trkačice, super su vam intervali!
kjb, hvala ti što me se sjetiš, prepisujem slijedeći tjedan kad trčim sama! MM zapeo sad da trčimo po 10km a meni iskreno to malo previše vremena ujutro, jedva stignem obavit poslije sve što trebam.
Mb, ja bih rekla da te organizam tjera na jutarnje vježbanje! Ajde baš probaj jedan put, neće te ubit. Nema gore nego kad se sat vremena roštaš po krevetu a ne možeš zaspati, ovako ćeš bar pametno iskoristi vrijeme.
Upravo došla iz teretane. Premorena sam, a posla danas za popi...
Zhang, sretno!
J-la, bravo za nalaz.
MB, morat ćeš ujutro na trčanje.
imam pitanje za cure koje su radile izazov od Tati
ovaj isometric bridge hold koji bi trebao bit sa nekom ogromnom kilažom, s čim ste ga radile? Nekako mi jedan uteg od 5kg se čini premalo, pretpostavljam da bi trebalo bit dosta više sad u 6. danu
ja sam, kako ne posjedujem šipku, radila sa girjom od 12kg. to je najteže kaj imam.
to mi je palo na pamet ali mi je nekako creepy :lool:
kako si je stavila, onim donjim ravnim dijelom na sebe?
Tang, u pravu si, trebas vecu kilazu.
Hm, girja bi te mogla malo nazuljati, ali stavi taj ravniji dio na sebe.
S obzirom da nemas sipku, teza girja je bolji odabir od 5 kg utega.
Ja cu danas full body
Stavi rucnik ispod girje.
Ja sam radila sa bugarskom vrecom od 20kg i utegom od 7'5
Da sa donjim dijelom na sebe. I ja sam si znala podmjestiti pod nju svasta sto mi je doslo pod ruku.
No, danas jedna porazavajuca cinjenica.stala sam na vagu nakon uhuhu vremena.iako sam znala da sam dobila koju kilu (znate da sam se zalila),pokazala je 60,2kg. Na mojih 162/163 cm,to je previse. Prosle godine u ovo vrijeme, kad smo i razmjenjivale one fotke imala sam oko 55kg. Bas mi je to malo bed. Jer sam u formi, vjezbam i osjecam se jako ali onako "povrsno",kako smo neki dan komentirale,voljela bi i da izgledam bolje.pogotovo mi jw bed jer mislim da uopce ne jedem tako lose.ali ocito samo mislim!:) Tako da definitivno neke promjene moram uvesti i trening pojacati.
Eto,sad sam se malo pojadala.. A sad idem popiti jednu pivu jer je petak.zivile cure, uzivajte u vikendu!
Ja ipak danas restam umjesto da odradim zadnji dan challengea, bila sam kod frizerke i lijepo me isfenirala, nisam imala srca to odmah kvarit
Sutra cemo taj zadnji, cak mu se i veselim, izgleda da sam navikla
gotov dan 5. jos sutra i to je jedan jedini izazov koji sam ikad zavrsila. drugi put :)
inace danas restam. sutra bi trebala trcat duzinu, a nedjelju je otplivat
E tako, sad sam mirna do jeseni s utrkama.
Uglavnom, prezivjela sam. :lol:
Nakon prvog kruga mi je doslo da odustanem, da imam DNF umjesto prolaznog vremena, ali nisam svoje vidjela tamo pa sam nastavila trcati.... :lool: da sam ih vidjela odustla bih.
Moj nivo pripremanja za utrke je level: ajme.
Ja trcim 1x tjedno, i to ako. Ne trcim intervale, fartleke, tempo, dionice i sve sto inace spominjete. Ja trcim kao Forrest Gump: I feel like running :lol:
I tako mozes otrcati utrku na 5km, ali desetka vec ipak zahzijeva ozbiljnije pripreme.
Sad, kad malo razmislim, jos ja to super otrcim, s obzirom koliko ulazem.
Gdje bi mi bio kraj da volim trcati :lool:
Uglavnom, vracam se svom redovnom tempu, girjama, utezima, sipkama, vrecama i tati.
I da, winse mi je bilo lakse trcati, puuuuno lakse. I to sam skuzila u ovoj utrci razlog. Na wingsima sam trcala u dobrom drustvu :heart:
...dok čekam drugi dio Nijemog svjedoka...
najprije j-la suuuuuuuper za dobar nalaz!
magriz super mi je što dužine i trčiš i plivaš, bogme si fit!
tigrić, slobodno se ispuši i budi površna
i mene bi to živciralo
stvarno si redovna u vježbanju,malo poradi na prehrani, nekako milsim da ćeš se brzo vratiti na željenu kilažu...
kod mene samo košnja, pljevljenje i fizički rad
na poslu ludnica, ne stižem ni čitati ni pisati s vama
sutra neke utrčica, a nedaaaa mi se
al ajd, prijavila se pa nek bude
plitvice se bliže, nemam pojma jesam li spremna
al s eradujem baš baš
...počinje drugi dio svjedoka, gibam...
e da, bravo za izazove!
cmok
E sad da iskomentiram:
summer, ajme. Svaka ti cast kako izdrzis taj tempo. Stvaaaarnooo ti se skidam kapu.
Tigric, nemoj nista puno mijenjati treninge dok ne utvrdis koliko jedes.
Ja znam da stalno spominjem myfitnesspal, ali ne mozes znati sto trebas popraviti, ako ne znas koliko unosis.
Skini aplikaciju, deset dana normalno jedi i upisuj sve u mfp. Nakon 10 dana ces imati realniju sliku gdje ima prostora za popravak...
Znam da sam jos nesto htjel komentirati, ali sad sam crknuta. Sutra cu se sjetiti.