Ja ne oticem, čak mi i vjenčani prsten još "pleše" oko prsta
Mare aj ti zvrcni doktoricu za svaki slučaj, vjerujem da je sve ok ali ipak da budeš mirna
Printable View
Ja ne oticem, čak mi i vjenčani prsten još "pleše" oko prsta
Mare aj ti zvrcni doktoricu za svaki slučaj, vjerujem da je sve ok ali ipak da budeš mirna
da bar idem tvom dr-u, nemam pojma koliko je ova moja dostupna, meni se cini ok jer prodje, beti, ciljas na nesto ili?
ja sam bila uvjerena da je oticanje normalno
mare, oticanje u trudnoći i je normalno dok nije udruženo s nekim drugim stvarima... ali obično se javlja nešto kasnije... no kod tebe su ipak dvije bebe pa vjerujem da i to igra ulogu...
meni je isto počelo naticati,ali samo na rukama....baš smo danas ujutro gledali moje ruke m i ja....a sad je splasnilo...a možda i od spavanja....
a meni se počele pojavljivati strijice male oko pupka i to vjerovatno zbog LPSC jer u pupak ide kamera,a imala sam 2 LPSC....i baš to okolo pupka...
u prvoj trudnoći nisam uopće imala strije niti sam popucala...a sad ću izgleda imati problem s time...ali baš me briga...samo da bude sve ok... :yes:
sejla :love2:
Ma ja sam ti ona: kad se jednom opečeš i na hladno pušeš.
Dok su samo prsti i zglobovi nogu, to je uobičajeno. Do određene granice. Ali, ako počnu i usnice, treba se zabrinuti. Najbolje bi bilo da izmjeriš tlak i ako je normalan, onda je dobro. A ako je povišen, trebala bi prekontrolirati proteine u urinu.
Ti ipak nosiš dvije bebe i organizam ti je duplo opterećen. Sama ćeš vidjeti po sebi kako se osjećaš.
raspitala sam se zbog tvojih redaka, i dr kaze da je rano, vidjet cemo dalje, hvala ti
Drage naše strategija i analoneta, žao mi je jako...:love2:
Želim svim trudnicama lijepe bucmaste dane i vesele bebice u bušama :heart:
amyx, ja oteknem preko noći, a po danu je super, sve prođe, osim što mi trbuh ogroman, sve veći svaki dan
Desna noga mi je kriticna i boli cim duze stojim. U biti moram svako toliko zalec i dici noge da se krv vrati.
Ma briga me, kupila sam si sexy samostojece crne kompresivne carape i sad se zezam sa muzem da mi jos samo halteri fale :lol:.
Pokusavat cu ih drzat pod kontrolom koliko mogu, pa ih operirati prije bebe no. 2. Dok je sve ostalo ok sa Klempom i sa mnom, boli me uvo za vene :-)
mare, ja sam ti isto sve provjeravala sa dr, nije višak
ajme kad prođeš tamo negdje 28 tjedan, ihaha, nećeš vjerovat kolka si, ja danas gledam slike i ne vjerujem, shvaćam zašto su svi gledali u mene, nisam se mogla sama dignut iz kreveta kad smo prošli 30 tjedana
jutro mojim najdražim curkama,
mare draga, kako prstići i zglobići jutros???
Nadam se da će dr reći da je to samo jedna od nuspojava trudnoće i da se nećeš imati oko čega brinuti.
A curke jel znate vi kakva su iskustva sa baby watcherom i blizancima?
Ja si razmišljam ovih dana o njemu al ne znam dal mi se isplati s obzirom da ih je dvoje? Da si još veću paniku ne složim u glavi?
I od kojeg tjedna se srčeka mogu čuti?
Puno hvala i pusa svima :-*
na kolektivi ponuda 4d uzv
bab, dobro je jer nije losije, isto je
ne znam dal ce ti trebat watcher kad te mjehur krene podsjecat svakih pola sata, po danu i noci:-)
mare...aj neka je sve isto. Ma bude to sve dobro.
A mene moj mjehur sad podsjeti da je tu svakih sat i pol -2... A najgira su mi ta noćna dizanja jer nemrem zaspat nakon toga.
Al ja bi svejedno bw...cerek
Evo cure jucer stigao nalaz i ipak je bio nesto povisen ogtt, tako da sam na dijabetickoj do poroda...malo me iznenadilo jer je na sredini trudnoce bio savrsen, ali eto, ocito bilokad moze podivljati...za infekciju primam ketocef. Ako se micekica ne odluci roditi u medjuvremenu, krajem tjedna mogu doma, a onda za tjedan dana nazad na inducirani. Pusa svima :kiss:
Sejla...poljubac objema....mislim da Emica ipak nece cekati jos 2 nedelje....sve najbolje draga:zaljubljen:
Mare....mozes negdje da odes i narucis pregled mokrace sa proteinima...ja bih izbjegavala slano dok ne vidis sta je....ljubac misicima
Mada ja imam problem sa besikom jos od prvog puta...tako da vec od nove godine zezancije su pocele..ali svesna sam svega....samo neka bude dobro...
Svim ostalim trudnicama i trminusama veliki poljubac
Mare kod mene je isto tako bilo od nekih 12 tt pa 3-4 mjeseca poslije poroda. Svi nalazi su mi bili OK osim anemije ali to je nešto drugo.
Sejla draga šaljemo vibre i da što duže izdržite 2u1
maco drži se... :kiss: p.s. samo ti izazivaj muža sa čarapama
bab blago tebi... mene je mjehur podsječao svakih 15-20 minuta ali sve bi još jednom prošla
sejla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da još malo izdržite 2u1, i da najljepši susret bude točno onakav kakvog zamišljaš.
evo mi danas imamo već 10 dana :-). vrijeme baš leti...
Kitty...maleni je premedeni :-*
kitty, presladak smotuljak, lovekd, koja ljepotica!
Sonjice, jedino to i mogu :-P Od pocetne zabrane odnosa proglasio me kapsulom za odrzavanje zivota, tako da sam na suhom...
Tjesim se da smo u ovim godinama trudenja to obavili uzduz i poprijeko, pa, kao, malo apstinencije nije na odmet. :unsure:
Kitty princ Adrian je prelijep i ima super friz!
sejla ~~~~~~~~~~~ za vas dvije
mare, ajd ti ipak konzultiraj dr
maco, mm je u prvoj trudnoci, kad nam je dr rekla da mozemo imati odnose, u soku rekao: kaj ste vi normalni??!!
nas dvije smo riknule od smijeha
bila sam negdje na polovici
Bab ako ce te bw smiriti, samo daj
Joj, s moba ne vidim dobro vase smotuljke, moram se pristekati na komp
Bab ne znam kaj ces razaznat dok dva snazna srceka pocnu kucat, al i ja sam i tome ozbiljno razmisljala i taman sam ga misla kupit i bebolinica se povela javljat. Tak da mi sad ne treba. :)
Inace, citala sam da se cuje nakon 14tt, al ja vjerujem da moze i prije
Mare ~~~~~~~~~~~~~~da nije nist opasno, jedino ce ti bit malo teze ak vec skupljas vodu al sve se to izdrzi, vjerujem. Ja hvala Bogu jos ne nakupljam ni kile ni vodu pa sam zadovoljna.
Maco iskoristi mane, nek vam tvoje samostojece donesu bombicu u spavacu sobu dok prestane apstinencija. Inace pazi s venama. Moja rodica je jako imala problema, vadila d dimere, dobila tromb, vjerujem da ti neces al opreza nikad nije na odmet.
Sejla ~~~~~~~~~~~~~za skorasnji susret i da bude sve ok, brzo i bezbolno
Strategija, analoneta ljubim vas. I vase malene andele koji vas cuvaju.
ginger, bila ja jucer u bolnici, prepao me i visok tlak, al u bolníci bio ok, valjda sam krivo mjerila, ljubazno zdravstvo me jedva preko oka pogledalo i reklo da je sve normalno, a ne oteknem vise jako, malo pa prsti bole, al bar se vise ne brinem
kiss svima, a posebno onima koji cekaju susret
aj mare, sori, ja smotana, nesto slabo kopcam
nek si ti otisla pa makar nije nista, bolje provjeriti
ljubazno osoblje velis, ha ha
zato sam ja i dok sam krvarila isla svojoj ginicki, samo jednom u bolnicu jer je bila subota
beliana, ti i tvoja curka ste odvalile vec dobar komad puta
brzo ce i susret :-)
sejla ~~~~~~~~~
BB ~~~~~~~~~~ za sto duze 3u1
svima ~~~~~~~~~~~
Bab , ako se odlučiš za bw nemoj ga kupovati,šibnem ti ja moj na bus za ZG, meni i Aurori je bio spas, ne znam za bliziće dal se koristi :)
edit-moglo je ti i na pm :oops:
Cure, ako je koja pred kraj trudnoće, a ima baby watcher za prodati, ili iznajmiti, please posaljite pp!!
evo i men sa pregleda.
Sve je super. Bebolinci lijepo napreduju. Jedna beba je teška 155 gr a druga 168 gr.
I dr misli da nam dolaze 2 dečka ali nije sigurna.
Mjere odgovaraju tjednima i veličini beba a ja sam jaaaaaaakooooooo sretna.
Coolerica, ajme draga hvala, hvala...idem ti na pp odgovorit.
Pitala sam dr i rekla je da se može i sa duplićima koristit bw i da ako će me to smirit da je ona za to.
Pusam vas sve cure moje drage i čuvajte sebe i bebice
imamo srceko.. :-) 6+4 smo 7mm veliki, beta je 47000 i kusur..hcg 600 i kusur, progesteron 50 i kusur..uglavnom kao da sanjam..a mucnina me vrati u realitet :zaljubljen:
Bab i spodoba,aaaaa kako lijepe vijesti :-D :-D!!!Sada samo uzivancija i opusteno!!
spodoba, čestitam na malom srculencu. Samo ti sanjaj tj živi svoj najljepši san.
A vama curke hvala što trpite moje isfrikirane ispade svako malo:-/
daj Bab, kakvi ispadi, aj da te ne hvalim ovdje kako si lijepa:-) i(dobra)
spodoba, dobro ti nama došla u društvo!
Bab i spodoba bravo!
Lijepo je citati ovakve vijesti :-)
Bab :zaljubljen::zaljubljen: joj kad se sjetim tog UZ na kojem mi je dr rekao da čekamo curu i dečka... vozila sam se doma i cerila se sama sebi u autu, pomislila sam ako me sad ljudi iz drugih auti gledaju misle da nisam normalna. Ali nisam si mogla pomoći. A što se tiće ispada , uf...muž mi je rekao da će me smjestit u bolnicu pa nek me oni trpe :mrgreen:
joj, ja sam se danas i smijala i plakala pa sve zajedno...totalna navala emocija.
A kad sam mm-u javila da mu dolaze dva mala ribiča( on je inače zaljubljenik u ribičiju) sreći nije bilo kraja. Ponosni budući tata.
Sad jedva čekam taj 4d da ih i on vidi(do sad još nije) i da ih malo bolje pogledamo.
Uf...nisam si mogla ni zamisliti da ću se ovako osjećati ko danas. I općenito ovih zadnjih tjedana...neprocjenjivo.
Mare, ljepotice moja pusu šaljem tebi i tvojim curkama.
Bab,spodoba predivne vijesti:-)
Uzivajte!!!