tnx super za kutije za igračke, a usput sam vidjela i babyphone, a baš mi treba :-D
Printable View
tnx super za kutije za igračke, a usput sam vidjela i babyphone, a baš mi treba :-D
Nisam stigla editirati, evo link
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_35007.htm
Ovakvu samo mliječno bijelu, s narančastim poklopcem sam kupila u Bauhausu. Ima i drugih boja. Oko 100 i sitno kuna.
http://images.kika.com/db/7/a/8/11619478_1.jpg
hvala!!jurim po folije!!
e takvu kutiju iz zadnjeg linka imamo i mi,nasa je plava s crvenim poklopcem
Zna li tko dobar dućan s original croscsicama (i velikim izborom) u Zagrebu (zapad po mogućnosti), Zaprešić?
Ima na netu onaj sa svim mogućim izborom, ali to je u Karlovcu, a u Zg vidim samo Arena centar.
(Trebam hitno info jer su moje višegodišnje, koje su me vjerno služile, iznenada doživjele udes, a najudobnije su mi natikače koje sam ikad nosila.:-( )
Jel ima West gate-u Crocs ducan?
Ima! Bila sam u nedjelju. Ulaz 1.
(ali na netu imaju super sniženja)
Znate li ima li negdje još za kupiti neki jeftini kupaći kostim? treba mi za 3 dana pa mi se ne kupuje nisšta skupo..
ja sam u offertissimi naišla na jednodjelni badić za pedesetak kuna.... doduše, bio je jedan jedini.... i nisam mu našla nikakvu grešku....a i da ju je imao, zaboli me za 50 kuna :lol:
Ma joj, kakav god da je samo da je jeftin.. i da na nešto liči i drži sve na mjestu.
Za 3 dana će bit super :)
povoljnih kupaćih bude i u nkd-u (ako ga imate u blizini).
mi smo čak i za klinca našli super dvodjelni kao surferski s majicom i kratkim hlačicama za 35 kn :)
Danas u prolazu u izlogu u Teslinoj na dijelu između Gajeve i Zrinjevca, tamo di je pizzeria Lira, vidjela jedan og 69 kn, pa te se sjetila. Ako nisi već na moru. :)
da znas da jesam
bas ti hvala sto si me se sjetila :)
jucer sam prosla cijeli garden mall i vratila se doma bez iceg. ili su presljasteci, uglavnom svi premali, a o cijenama da ne pricam. nkd, c&a, new yorker, kik i jos par ducana uopce vise nemaju kupacih kostima, ali imaju zato zimske jakne, pa eto ako kome zatreba.
danas sam uspjela u mani naci za 70-ak kn, i uzela za svaki slucaj iako mi nikako ne stoji, a onda sam otisla u faro i nasla jedan bolji. tamo ih ima mali milion i vecina ih je po 50 kn.
Zna li netko gdje kupiti disney deku, 160*220? Kupila sam jednu Mickey Mouse prije 3 g, u Moj dom / Naš dom, tako nešto, sad već unazad godinu dana kod njih taj asortiman više ne dolazi, niti ih nalazim gdje drugdje. Obzirom da u svojoj potrazi nisam usamljena, traže se deke s motivom Jurić, te Hello Kitty ili Minnie Mouse.
to ti imaju svilanit dućani, importane centar i mislim arena, a i u lesnini sam viđala disney deke i posteljinu
Gdje kupiti guščiju mast i kako se kreću cijene?
Molim ako je netko blizu lidla ,da mi kupi 2 kom -crnog -grudnjaka vel 95 c minimiser bra. Ja sam kod nas našla samo bijeli i kupila si ,ali crni se rasprodao. Zvala sam službu i oni samo mogu provjeriti stanje količinski ,a i više nešalju. Bila bi jako zahvalna ako mi netko može kupiti i poslati ,a ja uplatim novce. Hvala!!
Cijena je 44 kn kom.
Da li netko zna gdje se preko Interneta moze kupiti knjiga koju je napisala Marija Blanka Šmit a zove ze "Glazbom do govora"
hello kitta, dora, peppa crocse za curke, jel netko vidio kod nas za kupiti!?
mozda nije pravo mjesto za pitanje, ali koje trgovine u hrvatskoj imaju web shop ?
ja cesto narucujem iz emmezete, pa me zanima postoji li jos toga. (ne mislim na hranu, nego bas sitnice za dom, igracke, namjestaj).
e-kupi, mi kupili kolica na sniženju, ali imaju i elektronike igrački, uredske opreme. ma vidi http://www.ekupi.hr/
Gdje ima za kupiti kvalitetna četka za pranje flaša? Jel ima u dm-u možda? Ja ih nigdje ne nalazim :o!!!
Cetke sam vidjela u Mulleru.
Jel netko zna gdje u Zg mogu kupiti traper haljinu ( do koljena, kratki rukav, kopčanje sprijeda) ?
zna li netko gdje se mogu naci parfemi AQUOLINA, nekad su bili u Sephori...