tako bim se radovala,ruke su mi se tresle ko da iman pankresovu bolest dok san gledala u štapić ali me jako strah radi krvi i grčeva!!!
Printable View
tako bim se radovala,ruke su mi se tresle ko da iman pankresovu bolest dok san gledala u štapić ali me jako strah radi krvi i grčeva!!!
ma svakom su grčevi u trudnoći ali ne prejaki, mene je puno jače bolilo kad trebam dobiti stvari ono baš sam tabletu morala popiti a sada ne, a krvaruckanje ima jako puno trudnica, dok god to nije prejako je OK
hvala cure na odgovorima ,bila druga AIH ,sad je čekat rezultat i nadat se ..držim palčeve i za druge cure "trudilice"..
joj, jučer nisam svratila da vidim novosti, a ovdje tako napeto.....suzy.s ja ti se divim kako izdržiš, nadam se da si danas vadila betu i da čekamo dobre vijesti, fige do neba...
cure koje ste danas na punkciji, a ima vas,ima, držim fige i mislim na vaše prekrasne male stanice, i evo malo~~~~~~~~~
suzy.s evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ohrabrenje i današnju betu
Suzy ~~~~~~~~~~~ za betu i da se mrvica dobro primila
Roan ~~~~~~~~~~~~
Evo moram priznati da punkcija nija tako strasna ali je folikul bio prazan, slijedeci ciklus ista prica samo 1.fm 6 dc.
ništa varta, žao mi je jer odlazak na te folikulom.je stvarno naporan,a pogotovo kad je folikul prazan, samo hrabro naprijed. možda se vidimo u slijedećem ciklusu!
žao mi je vatra meni je to bilo toliko frustrirajuće proći punkciju i onda mi kažu folikul je prazan uf...ali da utješim obično bude pun drugi put
suzy.s jesi vadila betu? :fige:
kik30 da tvoj polu-inkognito upisem na listu na odbrojavanju? zelim ti lijepe oocite danas!
evo i mene,meni punkcija ipak bila malo strašnija nego kod vatre ali imamo j.s - e sad čekamo nedjelju!!
vatra,žao mi je..vjerujem da će sljedeći put bit jedna lijepa j.s .
olivera,trudnice.. :-) kako si nam?niš se ne javljaš?
butterfly,ajde još malo pa nam se i ti pridružuješ :-)
bubekica,evo sad sam čekalica transfera..nadam se da će bit sve ok.
kiki30 prirodnjak? nisam ocekivala da ces se tako brzo javiti, taman sam okeljila listu, al evo stavljam na iducu :-)
sretno!
da,prirodnjak..e vidiš,ma bolje da me staviš na iduću listu čekalice bete nego transfera :-) hvala ti!
cure! ja sam se skulirala tj. smirila neću da se opterečujen......... čekan ponediljak i onda vadim betu... ništa prije!!! tako da bude sve po PS-u. i nadam se najboljem!!! a do tada:coffee::raspa: i :štrika:
kiki 30 ok sam, ništa se ne dešava i nemam pojma na čemu sam ;) još je preeerano za prognozu
vatra :love2:
ja ću kao suzy.s čekati betu kad je dr rekao pa što bude, prerano vađene bete su mi varljive i ne želim se opterečivati s tim :)
Bravo strpljive moje curke, samo vi cekajte betu i cuvajte se, a ja vam se extremno divim na strpljenju i skuliranosti jer to ne moze svako! Kiki30 super za j.s navijamo za transfer ;-)))))*
Cure evo i mene malo da vam se javim i zazelim srecu i saljem vam ~~~~~~~~~~ svima. Suzy drzim fige.
kiki super da su ulovili js, drzim :fige: za dobar tulumu labu
suzy.s, olivera vama :fige: za velike bete.
meni je tek danas doslo u glavu situacija od jucer pa sam malo zalosna ali bit ce bolje,samo da probavim to..
pusu vam saljem
vatra86 samo hrabro! bit će više sreće drugi put. i ja sam isto tako imala prazni F ali sam se tješila da ću prije u stimulirani pa da imam više šanse!bubamara87 pa di si ti ženo ? kako beba? koliko ti je sada 4mj? su ti prošle mučnine?
Kiki30 bila sam danas dole i prazna cekaona,a kad ono potiho cujem veseli tulum iz laba... ;-))
Suzy sve je ok. Evo jos par dana i na pol puta smo ;) ,ulazimo u 20 tj.Mucnine su bile do 12 tj.sad je ok. Zelim ti veeeeliku beturinu :)))))
butterfly,ma si čula,a ?ma znala san ja da će bit veselo.. ;-) kako si ti? kad krećeš ?
Kiki jel danas transfer?
Suzy.s kako si? Kakvo je stanje?
kiki30 sretno kad god bio transfer :)
ja sam postupak završila:-x sreća pa nemam više prirodnjaka za ispucavati
Olivera, šta ništa??? Kad si vadila betu?
betu trebam vaditi 8.4. tek ali sam dobila m jutros
Olivera- bemu misa.. A bas mi je zao..bit ce stimulirani uspjesniji.drzi se draga..
A drzim se,nisam ni ocekivala nista od ovog pa se nisam ni razocarala. :-)
eh, baš mi je žao!!!
olivera,baš mi je žao.. ma sve znaš.. :love2:
evo i mene,javljam se s jednim lijepim 6-staničnim embrijem u buši.. :-) pa ča bude!!
strah me uopće radovati se i transferu nakon svega.. beta je tek 14.4 !!
suzy.s,držim fige za jednu lijepu betu sutra!!!
kiki30 :fige:
Joj kako mi idu na živce s tim betama nakon 3 tjedna. To od muke dobiješ M.
olivera žao mi je
kiki30 nadam se da bude velika beta
Kiki ja se radujem za tebe, zbog tebe i drzim :fige:
Olivera grlim, žao mi je...
kiki30:fige:
curke, sretno svima...
Olivera..drz se i hrabro dalje
suzy jedva cekam sutra da zatreses forum ogromnom brojkom...sreeetno
kiki draga,ma znala sam ja po zvuku iz laba da se tamo na veliko tulumari,sad ti zelim da joj osiguras lijep odmor u tvojoj busi slijedecih devet mj.
Olivera:love2:
Suzy.s. kako butterfly kaže da nam zatreseš forum ogromnom brojkom!!!!!!!! :*
kiki30 za transfer :fige:
svima suborkama trudilicama da što prije zagle svoje smotuljke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suzy.s nestrpljiva sam!!! kako kaze butterfly:zatresi forum!!
suzy.s jesi bila vaditi betu? Evo i od mene vibre čekamo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Suzy ~~~~~~~~~ :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku ß
hvala cure !! :-)
došla vidjeti koju betu nam javila suzy.s ali niš još? ajde,javi nam se..malo uljepšati ovaj zimski dan ~~~~~~~~~~~