Ivana srećo, pa ja sam ti trčala potpuno sama od svibnja do konca rujna, tek tad sam se priključila klubu. A obično kad odem vani, ljudima je normalno trčanje,ti stranci iz Nizozemske npr. trče svi,većina ih je istrčala ili PM ili maraton, a ja tako sretna što imamo zajedničkih tema jer u ZG moram pazit (bar nastojim) da ljude ne zagnjavim previše s trčanjem.
Polumaraton mi je iduću nedjelju u Crikvenici i ni ne mislim na to jer me onda uhvati trema. :scared: vjerojatno ću vas malo trebat za podršku idući tjedan.
Anči moja, u Tirani sam, tu uvijek trčim oko krasnog jezera, kroz šumu, imaju fine uređene staze za trkače i ima ih dosta. Ovdje sam postala ko domaća jer radim na jednom projektu (summer mah mah) a imam sreću što mi je ovaj put sa mnom predavač taj kolega runner iz Austrije koji je tako drag,ljubazan i dobrica samo takva.
Ma baš me iskreno dirnula njegova čista dobrota. Ono kad čovjek sretne takvu osobu pa ti se vrati neka vjera u ljude u onu iskonsku dobrotu i davanje bez ikakvih očekivanja,otišla ja u filozofije. :lol: on je novopečeni tata i tako je pažljiv prema supruzi i općenito prema ženama, ma prema svima.