uf ne znam sophie girafe, mene je leđa strah, a da odeš kod fizioterapeuta da ti pogleda, izmasira i da savjete koje vježbe da koje ne..
Printable View
uf ne znam sophie girafe, mene je leđa strah, a da odeš kod fizioterapeuta da ti pogleda, izmasira i da savjete koje vježbe da koje ne..
Napravi pauzu od vjezbanja. Tjedan dana nije upala misica.
probila sam jugo čemer sa beginner cardio #6
sad sam ko nova, ne samo od skakutanja nego i od ponosa, uopće nisam klipsala za zuzi, čak sam neke vježbe napravila brže nego ona :sasa: :lool:
Tang, genijalko!
Ti si bas jako napredovala! U kondiciji, redovitosti, super treninzima koje radis!
Znam da ja osobno s tim nemam nikakve veze, ali bas me usrecis kad tako vjezbas :psiholog:
Ja sam odlucila objaviti rat mlinaru i dubravici :mrgreen:
Bas sam postala redovita jedacica bureka, sendvica, palacinki odande. I nije mi onda ok, troma sam neka u glavi i tijelu.
Danas bolje pazim sto jedem.
Drzite mi fige! :D
A vidis meni se cini Anci da je tang bas nekako napredovala zahvaljujuci tebi, ti je bodris razumijes sve te eng rijeci, ja još pola ne kuzim :lol:
i radite cak slicne workoute ako sam dobro pohvatala.
stvarno si odlicna tangerina i sve ostale :klap:
danas prijavak: 12km. 5:36, 1h 7 min (ne zamjerite sto stalno pisem brojcice al jos se divim i uzivam u svom Garminu :-)
poslije trcanja sam imala fantastičan shopping al sam se previse istrosila :škartoc: al bas sam nasla ono znate kad naletite par puta u zivotu na neku kombinaciju ko salivenu i da nisma kupila grizla bih se valjda još danima.
idem spat dizanje u3h ranojutarnji avion.
hvala, cure
anci, lili je u pravu, tvoja podrška i bettyna me nekad baš gurnu preko neke granice koju ja zamislim da ne mogu preć, a ispadne da mogu
ali moram priznat zuzi da mi je motivaciju digla u nebo, jer su joj treninzi dosta raznoliki i ima ih milijun, pa me to stalno zove da probam nešto novo, a kad ga napravim osjećam se ko ninja :bouncing:
i baš osjećam ogromnu razliku u kondiciji, u smislu da mi je prije nakon vježbanja trebalo puno vremena da se oporavim, bila bih dosta umorna, a sad ma koliko crkla, nakon vježbanja imam još i više energije. sad bolje razumijem zašto je moje dijete ko na speedu nakon treninga :lool:
ovo moram u odvojeni post jer je skroz druga energija :mrgreen:
imam osjećaj da će današnji dan bit priličan izazov za moj karakter i duhovni rast
tek je 9:30, a već sam prešla sa "ja sam mirno jezero" na "SUMMEEEEEERTIIIIIME WHEN THE LIVING IS EASYYYYYYYYY"
mala se noćas probudila u 3:30 i jednostavno bila budna sat vremena
htjela se igrat
mislila sam da će zbog te noćne pauze produžit ujutro, jerajt, u 6 i nešto zove opet da se dižemo. onda je mm otišao s njom u boravak, a ja sam ostala odspavat još malo, probudila me oko 8 ona kako se dereeeeee. tankih je živaca, uvalila sam je didu, njemu manje plače. ali jutros, još u ogrtaču, pokušavam skuhat kavu i pojest nešto, djeca urlaju, muž je već lud, došli neki majstori uzeti mjere i moram im stalno nešto odgovarat... još u piđami, ma koma! eto zašto je dobro ustat u 6 i popit kavu na miru.
večeras idem kod prijateljice na druženje, a kako nisam vježbala ujutro, vjerojatno danas preskačem.
Tang :kiss:
Bas mi je drago :*
Kod tebe se osjeti taj zanos vjezbanjem, a meni je to super :mrgreen:
Novi post :tang:
Jutros sam radila neki zhangin trening. Ako ona kaze da je za pocetnike ili za "in the middle", ne vjerujete joj nista :D
Dakle, ovako je:
3 runde
1) 20 kettlebell swings (12 kg)
2) 10 dive bombers
3) 6+6 squat & press (s 8 kg)
4) 3+3 one leg push up
5) 4 pull ups (ja s metlom)
Bas mi je bilo dobro.
Bila sam sama doma sat i nesto i bas mi je bilo lijepo :škartoc:
Malo sam si pustala lucindu williams i prala sudje i usisavala, vjezbala. Otusirala se i doruckovala. Svasta se ugura u sat i nesto kad si sam.
Danas je neki popust na story kupon i amex i muz mi je kupio slatku jaknicu. Koju necu moci nositi ovu sezonu :D ali necu je prerasti. Ustvari sam isla bratu kupiti kosulju i onda uzicala ovo. Sto ce jadan samnom.
Ne jedem brasno i secer vec dan i pol :lool:
Bas mi je drago da ti se svidio. Sprema se novi :-)
I lol za brasno i secer.
Ja sam jedno vrijeme jela manje uh i dkuzila sam da je to kod mene sve kontra: probava mi se usporila (iako sam jela hrpu povrca i masnoca), zdebljala sam se malo. Onda sam pojacala kalorijski unos i vratila uh i sad je sve ok.
I bas se sjetim flopi i skulirane kako je kod vas obratno...
I napokon danas nisam u strci s vremenom, vozim se na rucak kod sogi :mrgreen:
Sofie i spajka, kako vam je?
Vi vjezbacice i trkacice bravo bravo :klap:
I gdje nam je summer?
Ja ustvari ne izbjegavam sve UH.
Necu izbjegavati rizu.
Jedem ujutro zobene pahuljice nakon vjezbanja s bademovim/kokosovim mlijekom i to mi bas pase.
Necu jesti kruhove iz pekare, bureke, sendvice i sl.
Meni UH trebaju. I zbog vjezbanja i trcanja.
Zhang, uzivaj u danu bez kuhanja :*
E, a ja sam i ove koje ti jedes bila izbjegavala. Sad njih jedem.
I stvarno ne znam kako se uspiju na keto pripremati za natjecanja. Valjda si stalno mantraju: proci ce. Stvarno treba volja za tako nesto.
Kruhove i bureke inace ne jedem tako cesto.
Tang bravo :klap:
Anci bas lipo :)
Zhang uzivaj danas :klap:
Summer je bila na putu pa se bice nije stigla jos od posla javit :)
Danas je kisa neka, mm se jos misli ide li na utakmicu s mazom a ja cekam rasplet jer sam se
ugurala za kavu u st dok je utakmica :lool:
Za utjehu tangerina ja sam budna cijelu noc.nisam mogla zaspat jer sam znala da se u 3h.moram dignut. A putovala avionima do 9h. Veceras ima da crknem do 21h.
zhang meni je isto ko tebi. Zmrda mi se cijeli metabolizam ako ne jedem sve uravnotezeno.i to mi je najbolje.
anci super za trening.
a summer valjda malo odmara od vjezbanja sta joj niste tako sigerirali? :D
Grlim budne. Ja sam mislila da će s prestankom dojenja početi spavati cijelu noć, ali evo već dva mjeseca prošla i ništa od toga. Ili je kašalj, ili priča u snu pa se budim, ili mali noćni razgovori u kojima mu objašnjavam zašto se noću spava :roll: Uglavnom, iako ne budem dugo budna, budim se bar 4-5 puta noću.
Spajka, jesi ozdravila?
Anci, i ja sam maknula prije koji tjedan bijelo brašno i šećer (neka blaža varijanta antikandida dijete) i moram priznati da sam se odmah ispuhala. No niti grama ne mogu skinuti, a baš bih htjela dvije kile dolje, mislim da je tu sad glavni faktor menopauza, već četvrti mjesec nema periode i totalno mi se usporio metabolizam.
Nera, baš mi je drago čuti da ti je trčanje pomoglo s kralježnicom, i meni je (a mnogi se baš zbog problema s tim boje trčati). Vjerojatno je u pitanju opća razgibanost, uglavnom prestali su me buditi bolovi u leđima u drugom dijelu noći. Kakve su to tene za mokro trčanje, goretex?
Vratih se Zuzi opet, i meni je ona najveća motivacija, baš zbog koncepta treninga i raznolikosti. Za početak sam odradila onaj jedan bunny slope (uopće nisam skužila što je to, al dobro), bilo mi je skroz lagano, ali danas osjećam gluteuse. Mislim da ću se opet pretplatiti na nju u zimskim mjesecima.
Magriz, ja planiram na bazen i pasalo bi mi odmah nakon posla, oko 16, da ne gubim puno vremena zbog vožnje u drugi dio grada. Mislim da su na mladosti termini za građane cijeli dan, do 20, dok ne dođu vaterpolisti na trening, a sat vremena je 20 kn.
Magriz, nisam ti odgovorila, evo, vikki je :)
Ja idem ili u 18 ili u 19. Sat je 20 kn. tempiram termin kad mladja ima svoj trening, zbrisem 5 min prije nje i osusim se.
drage moje :-*
bila sam na putu, u zagrebu samo, ali dalje od posla i hotela nisam stigla
na poslu sam bila od 8 do 20
nadala sam se bar kavi s anci i magriz, ali morat ce pricekati...
projekt traje bar do sijecnja, tako da imam jos za izdrzati
nisam ni vjezbala ni trcala, sad sam kod sestre u zadru i malo se opustam
od ponedjeljka bih neki laganiji rezim, fali mi...
vama svaka cast!
mb, moje karrimor tajice uopce nisu tanke, dapace, bas je cvrst, rastezljiv materijal (?)
Summer, bas mi je zao da si i u Zagrebu bila poslom okupirana :(
No bit ce kavica drugi put :)
Danas nas kisa drzi doma. Opeglala sam masu kosulja. Pogledala leftovers. Druzila se s djecom. I jos mi je bilo dosadno pa sam napravila dva treninga :lool:
Najnoviji petominutni burpee challenge. I jrc 12 x.
Tang, bookmarkaj si taj, traje 14 minuta i targetira trbuh i cardio.
Izmjenjuje jump rope i plank vjezbe.
A 5 min burpee je super presuper.
Obozavam sklekove!
Anci
svasta nesto ti napravi.super si mi.
ja sam uspjela sredit kucu raspakirat se oprat svoju i djecju robu skuhat podruzit se s djecom i to je to.super s obzirom da nisam spavala cijelu noc.
bas zato sam jucer odradila trening jer sam znala da ce bit tesko izvedivo danas.jedva cekam bacit se u krevet.
na temu plivanja, plivanje je stvarno odlicno i ja planiram nakon PM uzet pauzu tjedan dana od trcanja i tad cu plivat.mladost mi je udaljena od posla samo pet-sest minuta pa je to odlicno.
Anci sjetila sam te se onako mamurna jutros prije 6h na beogradskom aerodromu i pomislila :Sad je Anci sigurno budna, a vjerojatno i vjezba :-) a ja bauljam.
Cure, vi ste tu mac za mene...
Ja wo7 i bas mi je bilo danas tesko
Vama moj naklon
Anci sjetila sam te se onako mamurna jutros prije 6h na beogradskom aerodromu i pomislila :Sad je Anci sigurno budna, a vjerojatno i vjezba :-) a ja bauljam.
E, da, ja vjezbam ujutro, baka pazi cure, a mm tek ustaje i pita najmanju: a di je mama?
Veli mala: mama je*e :lol:
Njemu upitnik nad glavom i skuzi me kak vjezbam :lool:
A mala cijeli dan ponavlja: mama je*e
Sad cekam da to provali negdje vani
Ajme, ginger :lool: :lool:
Anci i ja sam te se sjetila jutros
Ono, sve mi tesko, a 9 sati
I mislim si: Anci teze radi u 6, nemoj biti pi*kica :lool:
Al zapravo, tesko mi je vjezbati kad sam gladna
I meni su uh nuzni za vjezbanje, nemam snage inace
Eno mala dubi na glavi (gledala me jutros kak radim downdog) i vice: ja je*e :lol:
Ima da se crvenim u javnosti
Anci, da, a zasto si izbacila uh?
Izgledas ko zmaj i vjezbas ko zmaj
Ok, smanjis pekare, al ono sto sama radis mislim da nemas potrebe izbacivati
Ginger :lol:
al ste vrijedne, svaka čast!
ja sam danas u nekom ludom raspoloženju
najprije sam popila tri kave, a nisam imala baš vremena za tri :mrgreen:
stoga sam otkantala zuzi
pa sam žurila s ručkom
i zeznula sve što se moglo zeznuti
presolila, zagorila, još i desert pravila
e to se pak nije dalo jesti :škartoc:
pao je snijeg, pa nisam ni na trčanje otišla
ne znam u što sam dan potrošila
sad sam ovu malu slegla i osjećam se ko da sam u ratu bila
uh ne jedem, tj. minimalno
meni je super bez uh
imam i snage i sve pet
ali nekad nemam inspiracije i teško mi s edržati Plana neke dane
i onda imam osjećaj težine i neke letargije, baš mi je važno da jedem čisto...
Ginger :lool:
Vikki :love:
Flopi sutra ce bit bolje :kiss:
Summer neman pojma, moje su neke bezvezne u usporedbi sa ostalim tajicama koje imam.
Anci ti si neumorna :naklon:
I ja volim zobene, to mi je najdrazi dorucak!
flopi :hug: bas te krenulo
snijeg?! pa di si ti?
Anci, al peces palacinke :mrgreen:
ja pecem i kruh i pite i palacinke i kolace...
i sve to jedem, samo se vise ne prezderavam
prije sam mislia da sam sita tek kad pucam po savovima, a sad vise ne
jedem neke normalne kolicine
Ginger ja sam u "život na sjeveru"
ja sve pečem ali uglavnom ne jedem
uglavnom
no meni baš smeta
kome ne smeta, ne vidim zašto ne bi jeo, u nekim normalnim količinama jel...
ali pekarski proizvodi su za moj pojam stvarno koma
iako, znaju biti fini, mirisni, mekani
lako se navučeš, što jest jest
mb ma nije to neka koma
jednostavno tako neki blesav dan
primjetila sam da kad ranije odradim vježbanje cijeli dan mi bude potpuniji
samo ponekad me "privari"
ne odradim kad mogu, ponese me neka druga energija i onda eh...
Lili svaka čast i tebi i tvom tempu
Joj, palacinke :(
Nisam odlucila sto s tim. Mozda jesti pirove :mrgreen:
flopi :lool:
da, i ja pricam o normalnim kolicinana
i da, ove stvari iz pekarnica su stvarno varljive
najbolje rjesenje je pojesti dobar, kvalitetan i kolicinski, tj. kalorijski dostatan obrok pa onda ni takve stvari vise nisu tako privlacne
Anci ne bi da budem patribrejker
ali meni nema palačinke do klasične palačinke
sve ovo drugo batali :mrgreen:
Slazem se s ginger.
samo jest normalne kolicine svega pomalo al ne mislim pritom na lisnata i bureke :D
ja sam npr skoro izgubila potrebu za slatkim otkako trcim.mislim pojedem tu i tamo al punoooo rjedje nego prije jer nemam vise potrebu.bit ce da je do lucenja endorfina ha ha
inace mi rucak nije bio rucak bez deserta. Ne prepoznajem.samu sebe.
i slazem se da nismo kante za smece da svasta trpamo u sebe.
ja sam izgubila 4.5 kg proljetos i bez problema to stoji.cak ni ne razmisljam sto i kad jedem al uopce se ne debljam.
Al ja bome volim topli kruh s maslacem iz Veronike mljac mljac i krumpir na razne nacine pire, slani kuhani, iz pecnice samo nisam ljubitelj przenih krumpirica(da mi ne uleti zutaminuta zbog pomfrija :lol:)
A kad procitam sto vikki pise o menopauzi i usporavanju metaboizma, moram priznat da me strah i toga i valunga i svega uz to al nekako mi se cini da mi je to jos daleko.pa za 10 dana mi je tek 40.rockas :D s naglaskom na TEK :lol:
Zasto ja sad ne idem spavat nego tipkam
treba me oklagijom.
nego flopice ja bih snijeg onaj pravi koji se ne topi tu u Zg al iduci vikend bih na Kvarneru suho vrojeme, tko ce trcat po snijegu i kisi il nedajBoze buri.
we ll see!
I meni je palačinka klasična palačinka, tj. općenito ako želim kolač, mora biti pravi, a ne varijante sa stevijom i ostalim zamjenama uobičajenih sastojaka. A pekarskih sam se proizvoda riješila bez puno muke, na poslu imam zobene i mlijeko/jogurt, uz dodatak lanenih i drugih sjemenki, brusnica, grožđica i sl. mi je čisto ok.
Ginger, lol za curu. I moj je počeo "vježbati" uz mene.
Večeras dva petminutna zuzina, butt i onaj hotelski.