mislim da je to zbog njihovih GO na VV. Jer je meni rekla dr. J da se cujemo 7.1.
Koji dan se najranije moze ici na uzv da se vidi da li je u maternici? to je dr. i meni rekla da se treba provjeriti ako je ß pozitivna
Printable View
mislim da je to zbog njihovih GO na VV. Jer je meni rekla dr. J da se cujemo 7.1.
Koji dan se najranije moze ici na uzv da se vidi da li je u maternici? to je dr. i meni rekla da se treba provjeriti ako je ß pozitivna
Meni je u to vrijeme bio dr. L. i ja sam kod njega isla do 15-tog tjedna, ali sam taj 1.UZV obavila u Zadru.Nije bilo godišnjih koliko se sjećam, ali u to vrijeme nije bio ni transfer pod UZV, pa je bilo i malo više vanmateričnih nego sad.
ovo je bila pp, ne znam zasto je ovdi zavrsila, sorry
joj anabanana nemoj me plasíti stom vanmaternicom. uh....
ne plašim, to je tako. jako se smanjio broj otkako se radi transfer UZV.ne budi ka ja..ja uvik mislim da sam u onih 1% kojima se dogodi najcrnje, a nije bas tako :)
anabanana ocito dr.a. ima mrvu drugaciju filozofiju. koliko sam primijetila tu po tome sto cure pisu, beta se vadi 18-i i 20-i dan punkcije, a 1. uzv je s punih 6 tjedana- tj. tocno 4 tjedna od punkcije. ovo ne ponavljam radi tebe nego drugima za info ;-)
joj bojim se te vm imala sam je,skoro zaglibila...nje se najvise bojim. pa valjda bi beta pokazala da nesto nije u redu...!?
Sanda ne brini, beta raste pravilno...
bubekica, ima dosta razlike u organizaciji izmedu dr.A i dr. L. svaki radi na svoj način. i to je ok. Pretpostavljam da me samo nije htio maltretirat s putem, jer sam isla u Zg vadit betu, oba puta. onda se beta vadila 14 i 16 dan, sad sam imala punkciju 5.12. a transfer 7.12. a betu mi je napisao na Badnjak, 24.12. ko će to iščekat???
bananka imas pp :-D
Ej curke, da li ima netko kakva iskustva sa polipom. Meni vec drugi put nakon postupka pronaden polip u maternici, prvi put je otisao sa mengom, a sad mi kazu da idem na histeroskopiju u 1mj.
Mi smo jučer obavili AIH. Testić piškim 04.01. :fige:
Ja sam imala polip u maternici prije dvije god. uklonjen je histeropskopski u Petrovoj, brzo, pod lokalnom anestezijom, dva dana mirovanja i to je to. Samo, što i sama znaš, hoće se vratiti.
Drage moje!!! Neka vam se svima ispune sve želje!!!! Puno djecice u 2013. nam želim!!!!!
u ponedjeljak vv krece s radom - tko je gore iduci tjedan?
mm je narucen 9.1. (srijeda) kod dr. perosa, ici cu ja s njim buduci sam na godisnjem.
nas su narucili pocetkom rujna za sijecanj, mm je zvao prije bozica jer je zaboravio kad je narucen pa pretpostavljam da se nije nista promijenilo jer su rekli da dodje 9.1. moj savjet ti je da zoves odmah u ponedjeljak. kad ste radili kariotip? mozda treba i ove na rebru malo pogurati (mi jesmo kad smo cekali mikrodelecije).
mi smo 8.1. gore.....utorak....znaći rade od ponedjeljka 7.1.? da znam nazvati i pitati sestre u koliko sati da najbolje dođemo na uzv....
sanda mislim da rade od ponedjeljka.. nazovi, ali racunaj da ti je uzv nakon punkcija i transfera, s obzirom da su sad bili godisnji, nemam pojma kad bi to moglo bit.
nece bit sigurno, zato ti i kazem da nemam pojma. vjerojatno ce bit samo prvi pregledi, uzv i bete.
Kariotip smo radili 29.10. nalaz još nije stigao niti su zvali..nazvat ću u pon da vidim gdje je zapelo..rekli su da će biti za 2-2,5mj.
MM je prvi put bio kod dr. Peroša u 8.mj, onda je početkom 9.mj stigao nalaz sg i na njemu je pisalo napraviti analizu kariotipa i mikrodelecija i s tim nalazima na kontrolu..za prvi pregled smo čekali 3mj nadam se da nećemo opet..
Kako krećemo ovaj mjesec sa prvim postupkom, trenutno pijem pilule, da li se javljam prvi dan dc ili? I da li je dovoljna jedna uputnica za mpo ili treba jos nešto?
javljas se 1. dc, narucuju te na pregled 3. dc, treba ti uputnica za postupak, samo jedna ;-)
sretno!
Prvi dan zovi gore, pa će ti sestre reći kad da dođeš. S VV-a su ti ordinirali pilule kao pripremu za postupak? U tom slučaju trebaš samo uputnicu za postupak.
Eto, pisale u isto vrijeme, potvrđeno 2 puta. Sretno!
da doktorica mi je dala jasmin... krajem mjeseca krećemo na brdo... :) hvala na odgovorima..
Da i tu javim da nam AIH nije uspio. Opet smo gore u ožujku.
Sretno svima u postupcima!!
Cure... zna li tko da li je doktor Alebić počeo radit???
Hvala, informacija zapravo treba jednoj frendici...
kada ti krećeš s FET-om otprilike (vidim da smo skupa u 2 mjesecu)??