kris čestitke na malom smotuljku :zaljubljen:
ljubilice :lool:
Printable View
kris čestitke na malom smotuljku :zaljubljen:
ljubilice :lool:
Kris,čestitam draga na ljepotici! :zaljubljen:
Kris cestitam:-D:-D:-D
Kris cestitam od srca na ljepotici!! ♡♡♡♡
Cestitam cure!!!!
Kris, čestitke na mirišljavom smotuljku :zaljubljen:
Bravo Kris, napokon je gotovo, cestitam!!!!!!!
:-D
Čestitke!!!!!!!!! Ovo je bilo pripetavanje.... koja će prije. :mrgreen:
Uživajte!
Čestitke curama.uzivajte u mirisnim smotuljcima.
Čestitam Kris !!!
Krisi eto dočekala si i ti :)
Čestitam :*
Joj što je tu napeto bilo!
Čestitam cure!!! :)
Kris cestitammmmmmm od srca na princezi :ghug:
Ljubilice :lol: Potpisujem i ja bi takav!!!
Jo draga ...fjaka je malo za reci ...mene prokida takva bol od jutros da sam skoro upala u kuhinji, mislim da se moj malac nekako krivo nasadio na neki od organa nemogu koraka napraviti...a snoviiiiii se nedaju ni prepricati koliko su ludi...to nam sve ide u radni staz :mrgreen:
čestitam curama!!
Arlena i aprilili i ja kazem :lol: :lol: :lol:
Kris draga čestitam na princezici! Ko je sljedeći? Ja??? Ljubilice kad je tebi termin? Meni 25.11.
Meni 27.11
Svi mi kažu da mi se trbuh nije bas spustio. Neznam kad se spušta da je to vidljivo? Beba i dalje skace al manje, nema mjesta baš, kućica mu se smanjila hehehe
Nije se ni meni baš spustio, dosta me visoko još udara. Ali meni se često tokom dana stomak ful stvrdne po 15ak sekundi i imam pritisak na debelo crijevo stolica nikakva, hemoroidu su tu :gaah: Sad ne znam jel to stvrdnjavanje još uvik bh kontrakcije ili će se uskoro stvarno nešto pokrenuti, što se mene tiče što prije to bolje!
Kris-čestitam ti od <3 !!! ovo je bilo ko na filmu...dan prvi-hoće, neće, dan drugi-otvaram se,ali ne ipak neće, dan treći...i evo gaaaa!! Mužu sam jutros vrisnula-kris je rodila!!!
E da ženske 'ko je sljedeća? Meni je 30.11.termin
Cure kod mene se bol povecala...boli me u preponama i duonjem dijelu trbuha i jedna odredjena tocka s desne strane trbuha...
Trbuh mi se jako stvrdne ali kao onda da malo omeksa i opet...neda mi hodati ...dok lezim podnosljivo je...jel nekom bilo tako? da zovem doktora ?
Aprilili-kad je termin? Od kad te tako boli? U kontinuitetu bol ili na mahove? Ja bi nazvala ako bol ne prestaje.
Ma termin je tek 03.01 a bol je neizdrziva na nogama...kad legnem s umiri al osjetim tu tvrdocu trbuha...evo zvala sam al se nisu jos s pauze vratili...
Juce sam bila na kontroli i sve je bilo ok neznam sta me sad spopalo
Jel ti se smanji napetost kad popijes normabel? Piješ li magnezij?
Hvala Bogu, cijelu trudnocu nemam ni hemeroide ni grcebe. Popila sam donata i sumeceg mg na hektolitre
Aprilili- meni su rekli da na tvrdoću trbuha trebam zvati tako da bi ja nazvala i pitala. Nek kazu da je to sve ok pa si mirna. Ako ne pijes magnezij kupi si od Hermesa Magnezij direkt i svaki dan popij.
Drage moje znači stanje je za sada: 25.11.Loly
27.11.Ljubilica
30.11. ja
U kojoj bolnici rađate?
Ja jos nemam spremnu torbu. Zadnja runda opranog mi se suši pa sutra pakiranje. Meni ni' baš svejedno, ali budući da ne znam kaj me čeka je podnošljivo :)
Petrova :-)
I ja sam do neki dan govorila da me nije strah jer neznam sta me čeka, al opet se od nekud prikrpao novi strah i mos se slikati. Mogla bi uplasiti garnizon vojske :lol: :lol: :lol:
Cestitam Kristina i Kris..svu srecu bebicama i vama..bilo vas je zanimljivo pratiti,sada ljubite ljubite svoju djecicu..jako jako...i ja jedva cekam..ali tek 5 mj/15...iiii :-)
Čestitke, Kris! :)
Samo se vi lijepo rasporedite da nas stalno netko veseli lijepim novostima. :)
Kris i Kristina čestitam :-)
Malo manje sam pratila ovih dana jer mi je tata imao iznenadni infarkt i jedva se izvukao :-( sad je stabilno,ali me jako preplašio.
Zadnja kontrola prošla uredno,zatvorena skroz,sljedeca je 19.11.
Meni termin po zm 30.11. A po punkciji 28.11.
Što se tiče spuštanja trbuha, moj se nije spustio. Baš sam se slikala na dan poroda, 12 sati prije nego sam rodila, i dalje je bio isto visoko kao i ostatak trudnoće. A beba se poslije normalno spustila za izgon
Cure, vidim da vas ima u finalu....samo hrabro
Meni je termin 9.12 , Petrova, torba spremna, svaki petak kontrola
Ja sam u fazi da se stvarno brzo umaram, a htjela bih stalno hrpu posla napraviti pa me neki dan presjekla kratka bol da sam zvijezde vidila. Najbolje mi na kaucu i kad lezim:). A ja bi stalno nesto cistila, preuredjivala, premjestala, preslagala pa sam frustrirana malo...pokusavam se smirit i govorim sebi...pa nece smak svijeta...valjda budem mogla nesto i nakon dana D :)
Ja cu u Zadru roditi! Mene ni probava ni hemoroidi nisu mučili dok sam pila magnezij, ali cim sam prestala ajme!
Dosta nas se uguralo u sam kraj 11. miseca, bit ce napetoooooo!
Magnezij obavezno, lezi sto vise, bez cucnjeva, saginjanja, dizanja...meni ta stvrdnjivanja bila ucestala, pa sam se pocela malo otvarati, lezala u bolnici par dana, sad sam na mirovanju bar jos koji dan, termin mi 13.12. Javi se dr obavezno, nista strasno, ali ipak da budes sigurna, jos je rano
eh da, dosta nas se uguralo u sljedećih mjesec dana...sve smo bile vrijedne tamo kroz 3 mjesec ove godine:mrgreen:
meni danas bio ctg, sve ok...pregled mi je za 7 dana..baš mu se ne veselim, prošli put nakon pregleda, sve me bolilo dva dana..a evo zadnja 2-3 dana se osjećam ko ptičica..nekako se lagano osjećam, ništa me ne pritišće, ne boli..otkad mi je dragi doša ja se preporodila:-)
uf kako je tu napetno da poželim bit trudnica i brojat s vama!!!!!sretno cure!