ak ova sad i ona iduca m ne budu kasnile kao sto je kasnila ona prosla, iako sam na duphastonima, racunam da mi je 1dc. 17.2. znaci 19.2. sam gore. ti?
Printable View
ak ova sad i ona iduca m ne budu kasnile kao sto je kasnila ona prosla, iako sam na duphastonima, racunam da mi je 1dc. 17.2. znaci 19.2. sam gore. ti?
pošto nemam redovite cikluse, kad sam bila u 12 mjesecu kod svog ginića smo se dogovorili da sačekam ako menga dođe sama, a ak ne dođe da si izazovem utrićima. pošto je još nema, nadam se da je ni nebude :mrgreen: pa da si ja počnem lijepo stavljati utriće i da si naštimam ciklus na početak 2 mjeseca. jedva čekam krenut :-)
kuzim, kuzim, meni je alebic rekao da moram uzimati duphastone 16-25dc. tak da nemam izbora. samo me muci ak ce mi opet bit ciklus 35 dana, necu ni imat 3dc. u veljaci jer veljaca ima 28 dana :lol: vidjet cemo, kako bude, bit ce. koliko imas smrzlica?
:lol: dobra
nekad se čudim da mi ni Alebić a ni moj ginić ne vele da uzimam te duphastone, ni da si izazovem mengu,uvijek moram pitati, pa onda kao može :roll: . imam 6 smrzlića, 3 blastice i 3 morule, ti
i ja ih imam 6, sve su blastice. kak su ti ih "spakirali"? 3+3? meni su tak...
2+2+2.
Otišo post, htjela sam pitati na osnovi čega se "pakiraju" po 2 il po 3??
ja danas zvala gore i sestra se javila....u 10 tamo moram biti sutra...
Sanda javi onda dal doktor radi pa da proslijedim dalje.
sretno na uzv!!!!!!!!!!!!!!!!!1
meni je biologinja objasnila da je bolje pakirati po 3 jer prilikom odmrzavanja izaberu 2 najbolje od te 3 i onda vrate 2. kad smrzavaju po 2, moze se desiti da ne prezive obje, pa vracaju samo jednu, ili da ne prezivi nijedna. valjda oni znaju kaj je najbolje za nas, ja sam vise luda od usporedjivanja i preispitivanja.
doktor radi cure, culi smo se danas. I rekao mi je da ne trebam folnu kiselinu, nego da kupim centravit multivitamin, da tamo imam i folnu i sve sto trebam za sada. tak da ipak ne slusate slijepo cure sa foruma, nego ipak provjerite sve kod doktora. Ako je nekome receno da uzima folnu, to ne znaci i da vrijedi za sve.
o folnoj kiselini je pisano na odbrojavanju...a ne ovdje....pa bi bilo dobro da prebaciš post tamo.....
meni je moja ginekologinja rekla da je pijem i ja je pijem....a vrapci na grani znaju da se pije folna kiselina u trudnoći...ili nešto što ima svega kao u tvojem slučaju....ja osobno sve vitamine preko voća i povrća koristim,s tim da nisam bila ljubitelj ni voća ni povrća....sad ih jedem u duploj dozi....
bubekica i ovdje nazdravljam za listu....mislim da si pravi kandidat za nju...:-)
folnoj kiselini je pisano na odbrojavanju...a ne ovdje....pa bi bilo dobro da prebaciš post tamo.....
o, oprosti. nisam znala da si moderatorica. I ne znam sto se vrijedas. Ja jaaaaako dobro znam sto je folna kiselina i zasto se koristi, i to sam posebno napisala zbog jedne rasprave od malo prije nego sto si se ti učlanila na Rodu.
Cure su bez problema davale savjete drugim curama da slobodno povećaju doze utrogestana i takve stvari, koje nisu bas prihvatljive, ali to je samo moje misljenje. Koje valjda imam pravo napisati.
uloga pisanja na forumu nije u tome da prepisujemo jedni od drugih, zgodno je ponekad uspoređivat šta koja klinika prepisuje, neki andol, neki kortiće, neki folacin, neki traže dodatne pretrage, neki ne, ali niko ne pije crvene tablete zato što ih pije susjeda, niti je to ikom namjera!
anabanana, gdje je post u kojem se savjetuje povećanje utrogestana? to se ne tolerira, terapiju prepisuju doktori, i slušamo svatko svojeg
Problem je u tome sto neke cure usporedbe shvate kao terapiju.... Npr one koje na svoju ruku uzimaju klomifen - a znam ih dosta... No to nema veze s forumom nego s ljudskom gluposcu, a dobro je ponekad podsjetiti na razliku. Kakogod, nije ovdje tema.
ok, bubek, samo treba reagirati kad se na tako nešto naiđe
Anabanana ovdje nije mijesto svadji...tako da cu tvoju reakciju prepisati slatkim trudnickim hormonima. Mozda post izgleda kao naredba,ali nije tako. Samo sam rekla da se na odbrojavanju pisalo o folnoj pa da tamo napises da vide cure koje su pisale o tome...nikada nisam procitala postove o povecanju doze utrica...a presla sam forum cijeli bar mislim-par puta. A isto tako sam napisala da je meni dr rekla da je píjem. Svaki dr ima svoje...a tko zna sta ce mi sutra dr A reci sta da pijem....nisam mislila nista lose,ja se ispricavam ako sam te uvrijedila....
I draga anabanana,moja neplódnost je nazalost puno prije dijagnosticirana cak 2003 g nego sam se uclanila na rodi. Sto ne znaci da nisam citala i pratila.
Bubek namignit cu mu,hehe!
Sanda, sretan put sutra i da na pregledu bude odlično!
Svim curama puno sreće u novim pobjedama koje opet kreću!!!!
Hvala ti najljepsa...i ja se nadam da ce biti sve ok...u cetvrtak je bilo,a sada...nazalost sve se to moze okrenuti u sekundi....ali ne panicarim...sta bude-bit ce....a valjda ce biti ok
Ma bit će sve super! Vidjet ćeš! Jake su te naše bebice i ne daju se samo tako... Samo uživaj sutra!
Nadam se...hvala ti
Bit ce sve ok, ne brini. i ja i ti smo skupa u svemu, i ma kakve svadje. tomu nije ovdje mjesto. Navijam za mrvicu, da bude sve kako treba. Naravno da se moze sve prokrenuti preko noći, ali ne smijes tako razmisljati..budi pozitivna!
Evo vejiki smo 16,1 srceko lupa. Ali tu je hematom 15x6....mirovanje
bok cure evo nije me bilo na forumu punih godinu dana,nisam išla u postupak jer sam trebala malo odmora od 3 neuspjela pokušaja,tak da zovem dr A kad dobijem M pa nadam se idem u postupak.dal zamrzavaju oplođene jajne stanice i dali ima još kakvih novosti koje moram znati?hvala unaprijed
majalena dobrodosla nazad! zamrzavaju se embriji, za druge novosti ne znam jer sam relativno friska na vv pa ne znam kako je bilo prije.
hvala na odgovoru ,nadam se da ćemo se i dalje ljepo družiti i razmnjevitai informacije:-)
Curke di se na Merkuru vade hormoni?
Na vuku, oni su sad pod merkurom, tj ista bolnica. Adresa ti pise na 1.stranici, dugi dol, al ne znam broj :-) 2. kat, predas uputnicu na salteru, poslat ce te u sobu 403.
Hvala bubek,kad budem u zgu plačam kofi!
i tam vade krv?
da, da, soba 403 je vadjenje krvi, uputnicu predas na salteru. moras se naruciti, napisem ti broj kad iskopam u starom rokovniku, iako mislim da sam vec nekome pisala na ovu temu, prokopaj ako ti se da. to je broj endokrinoloskog laboratorija.
Cure, da li je koja od vas išla laparoskopski odstraniti cistu na VV?
Tko sve od endokrinologa gore radi?
Uglavnom, ja sam danas bila gore....cista promjera 5,5 cm. Šokirana sam.
Da, naravno....sorry krivo sam se izrazila......totalna sam zbunjola danas.....uzmite mi u obzir :)