http://www.justmommies.com/articles/opk-as-hpt.shtml
Printable View
pirice,
pa i u tom linku kaže da ne treba koristiti LH testove kao test trudnoće.
Lh testovi naprosto nisu dovoljno osjetljivi da detektiraju ranu trudnoću.
(7dnt?... rano i za test za trudnoću a kamoli za LH trakicu)
buba,pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas
ja sam jučer išla vadit betu i bila je 241 :-o, nazovem mpo doktoricu i ona mi čestita i veli da svi skaču od sreće al kako sam sumnjala u laboratorij, možda su pomiješali nalaze, možda su krivo napisali ili kaj ja znam- svašta mi se motalo po glavi. pišnem ja lh trakicu- pozitivna
mislim da ću kupit i jedan test na trudnoću da se stvarno uvjerim da sam trudna
Drizl čestitke od :heart:
drizl čestitam :-D:-D:-D
pirice slažem s Inesz, slobodno zaboravi na lh trakice. Meni ni pri beti od 1500 nije pokazala drugu crticu. Od tada sam ih potpuno odbacila kao mjerodavne
drizl:-D, i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje
drizl nema potrebe za testičem (jedino ako ćeš ga ostaviti za uspomenu), ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje
moja beta 19
pirice jel imaš kakve simptome i koji dan ti je vraćena mrvica?
možda si8 negdje napisala ali da ne tražim....
Drizl, bravo za betu :-D
Lottos sretno, čuvaj mrvice svoje!
Sanda i Arianm, i meni je ovaj put čekanje najteže palo, simptome pa imam pa nemam: pa pms pa grudi, pa ništa, pa znojenje po noći pa leđa pa ništa, i tako u krug stalno. Uza sve to još nesnosan kašalj. Još malo se strpite! :-)
ARIANM kako se sada osječaš?
[QUOTE=Moe;2289303]I ja ti držim fige! Neka ti se ostvare želje i snovi! I neka ti ovo bude najljepši Božić dosad!
(A tri mrvice su zbog tvoje dijagnoze?)
Dva su bila super a za treci mi je rekao da sumnja, da nema sanse ali mu ga je bilo zao bacit pa ga je vratio gdje mu je mjesto, a i napokon smo dobili vise stanica od jedne kao do sada
Željkica, sanda1977, moe -hvala na lijepim zeljama
I vama sve naaaaj u svemu sto trebate
Draga moja ja ti peglala do sada,ne mogu više izdržati,navikla sam biti stalno u pokretu...inače danas dosta vrtoglavice,cijelo vrijeme osjećaj da će me glava zaboliti ali nije...lagani pritisak na donji dio leđa,ali ovo sve je meni normalan dio svakomjesečnog pms-a...živci pri kraju....
E da i još jedna stvar,gledam tv i kao glavvnnnaaa vijest Kate Middleton je trudna a ja u plač,mm me jedva smirio i tako cijeli dan samo cmizdrim...
danas 7 dnt....:cekam:
Mene definitivno grudi prestaju boliti,malo nešto još samo, a bile su tako da ih nisam smjela dodirnuti...i ja sad radim već sve po kući pa kako bude-bude....smješno je kako sam do sad u svakom postupku radila testove ko luda,kupovala ih u ljekarni,a ovaj put kad sam naručila preko neta 50 kom. strah me napraviti...mislim da niti neću nego čekam betu u ponedjeljak pa kako bude.
Andol za bolju cirkulaciju,decortin sam pitala dr. zašto i rekao mi da je to za pad imuniteta da tjelo ne bi preburno reagiralo na plod kao strano tijelo u sebi,a duphaston je isto što i utrogestan-progesteron.
hahahha Sanda nekako mi se čini da mi ovdje same odbrojavamo :lol: curke di ste,javite seeeee!!!
ako je moj dvodnevni onda ako se ravnam po onoj ljestvici razvijanja moje je ustvari dan unazad...joj jesam spetljala sada :lol:
Pa da tako bi bilo logično...