tang, umirem na usporedbu zuzke i renate :lol:
summer, drži nam se i odmori malo, zaslužila si :)
Printable View
tang, umirem na usporedbu zuzke i renate :lol:
summer, drži nam se i odmori malo, zaslužila si :)
:lol:
Maruška, super ste!!!
summer, vibram da je samo nešto malo u prolazu! Super ja taj tvoj tkački kolektiv. Ja sam u širom kolektivu ulovila jednu ozbiljnu trkačicu pa sam sva hepi radi toga.
Sinoć sam sat vremena nagovarala malca preko telefona da popije sirup i dopusti mazanje, jadničak, baš ih puno ima, čak i po stopalima pa ga dida prenaša po kući, na wc i sl.
Bravo za sve pametne glavice i odrađene upise u školu!
jutros, 6 km, nisam imala vremena za 8 kako je ON planirao :mrgreen:
ja sam se jutros napokon sjetila napravit smoothie za na posao!
i sad gledam šta smo o njima pisali jer tražim ideje, i nađem zhangin opis, kako slijedi:
Frape je uvijek isti jer ga samuraji vole tako: svjezi sir cca 100g, jogurt cca 1,5-2dl, 3-4 banane, dobra zlica meda, mlijeka koliko stane u posudu od lite i pol.
Od te kolicine cca 1dl odlijem u posudicu, umijesam zobene/rizine pahuljice i naribam malo cokolade.
Jako fino pasu jagode ili maline ili opcenito bilo koje voce.
Dakle zhang, ti svaki dan popiješ litru i pol frapea u kojem se nalaze 3-4 banane?
a ja se pitam zašto sam ja već gladna :lool: kod mene je bilo niti 4dcl, mislim da nema niti jedna cijela banana
Ja sam zaključila da Zhang to sprema za cijelu obitelj 1,5 L :lol:
I upravo sam ga dokrajčila, oko 4 dcl.
ivana s :lool: da, to ima smisla
i ja mislim da je zhang mislila na cilu obitelj :mrgreen:
summer odmori malo :love:
i ja sam svoj dokrajcila, banana+1/2 avokado+bajami+mlijeko+ pola mjerice whey
tang, imas hrpetinu recepata na netu, i to ne moras bas po sastojcima, nego po vrstama
liquid + greens + fruit + protein (optional) + extras (chia, maca, spirulina, zacini, ...)
ja u principu uvijek stavljam bananu, a od ostalog sta imam, a uvijek imam bar bajame i smrznutih jagoda/visanja/borovnica u frizeru
Ona je i inače jaaaako živo dijete. Ali u principu dosta dobro reagira na autoritete. Sve dok joj ne bude dosadno. :mrgreen:
Mislim da je ovdje bio problem što je došla s veeelikim očekivanjima i velikom ambicijom da se pokaže (a testiranje je bilo ... banalno i nije joj dalo dovoljno prostora; valjda).
Rekla je doktorica da bi joj u školi moglo biti dosadno i da bi u kombinaciji s "nemirom koji ima u sebi" to mogao biti problem - njoj, školi i nama doma.
Ako nekog zanima, baby-avokado je do čet na akciji u billi, i odličan je! Najukusniji smoothie u životu sam napravila neki dan s avokadom, bananom i par jagoda+protein od vanilije, bademovo mlijeko, zobene, chia i lanene.
Nabrzinu sam vas pročitala, nemam kad tipkat.
Maruška, uvijek se obradujem kad pročitam da si se ovdje javila :-D!
Ivana s nadam se da će koze proći bezbolno, kako za njega tako i za vas :love2:.
Summer vibram da te to što prije pusti.
Lili umorila sam se samo dok sam pročitala šta si sve obavila :lool:.
Prijavljujem triometrics. Radim ga treći put i nema poboljšanja, noge mi otkažu zadnjih 5 minuta. A koliko je čučnjeva strp'o u pola sata :drama:.
meni se merkur odretrogradio, malena je upisana u jaslice :-D
fala boze na odretrogradnji :pivo:cestitike svima.
tange, jeeeej :klap:
Uspjela sam napraviti smudi (tako ga je neku vecer zvala zena na rtl direktu) da mi nije fin.
Stavila sam konopljin prah.
haha cubana, otkad je dijana rekla ovdje na temi smutkač, ja ga samo tako zovem :lool:
a gore summer spominje macu, to bih rekla da je siguran put do odvratnog smutkača
nego na nekoj bebećoj temi mi kaae dovodi u pitanje iskoristivost i fantastičnost chia sjemenki, a baš sam ih jutros konzumirala
Vidjela sam to za chia sjemenke, odmah sam odbacila tu tvrdnju :lool:
Neću napisati zašto :mrgreen:
ja nisan vidila, aj napisite ukratko
Ukratko, džaba je jedemo, izađe kakva je ušla pa se ništa ne iskoristi.
tang, moj izraz za smoothie je glatkač. Ali i nije moj, pokupila negdje.:mrgreen:
Macu ni slučajno stavljati u sm. To se pije isključivo pomiješano s vodom, čvrsto začepljenog nosa (ne šalim se).:-)
U koju god hranu to budete stavljale, upropastit ćete je. Bolje pretrpit malo, nego pit odvratni sm.
Meni je chia super, nemam ništ protiv da izađe kakva je i ušla, samo nek povede i ostalo sa sobom.:mrgreen:
vidjela sam maca prah u nekim receptima i popisima
ja ga nikad nisam ni vidjela ni probala tako da ne znam kakvo sam svetogrdje napisala :mrgreen:
chia su meni drage jer mi se svidja njihova tekstura kad se razbumbaju :)
definitivno ih meni trecina ostane odmah na aparaticu :aparatic:
ja smoothie tako i zovem :posh:
inace mi se svidja izraz smutljivac, isto pokupljen od nekog
i da, kad sma imala jaku anemiju, neko vrijeme sam svaki dan miksala ciklu
uf kako mi se zgadila, onaj divni miris i okus zemlje :mljac:
Maca ima..pa, neopisiv okus.:mrgreen:
Nešto između ljutkastog i kiselog, a konzistencija ko povraćotina.:mrgreen:
Ja koja stvarno svašta mogu popit, npr. obožavam zeleni čaj bez ičega, i sve čajeve pijem bez ičega, to ne mogu. Samo začepljenog nosa.
E sad, zašto pijem takvu odvratnost, pa, navodno daje energiju, i primijetila sam da kod mene djeluje. Povećava i libido, da ne kažete da nisam rekla.:mrgreen: Ne smiju konzumirati oni s visokim tlakom. Toliko nabrzaka.
Što je sad sa tom chiom, što sada ne valja?
Smutljivac je super izraz.
BTW, jutros popijem jedan od grejpa, špinata i chia.
Sinoć callanetics odrađen.
Kosjenka, izađu kakve su ušle pa se ne iskoriste :mrgreen:
Ja se još pitam, što se mučite s tim maca prahom kad je tako fuj, a ono zbog libida :lool:
Trebale bi biti samljevene, zar ne?
ja sam probala pit tu macu prije nekoliko godina, utjecaj na libido i sveukupnu količinu energije nisam primijetila (a to su mi najviše isticale neke zadovoljne korisnice), da li vezano za nju ili ne, bila sam malo više ko u nekom živčanom pmsu. možda sam bila živčana jer svaki dan pijem nešto tako odvratno :lool:
Kosjenka, što radiš od callaneticsa?
Chia smjenke jedem sa zobenim i nemam problema sa oblikom :lool:
A kažu da ih treba mljeti. Nisam čitala negdje drugo, osim na toj bebećoj temi, pa nisam baš pogodna za dati informaciju.
Ja chiu kratko ubacim skupa s lanenim i žlicom zobenih u mlinac za kavu.
Ja ne meljem chiu :/ ubacim u jogurt, obicno prije vjezbanja pa popijem poslije
Cure vrijedne, imam za vas jedno pitanje. Krenula sam vježbati 30 day shred i sad sam na level 2. Dosta sam zadovoljna, puno se bolje osjećam a i umišljam da sam se malo oblikovala ;) Pazim istovremeno i na prehranu. Vježbam skoro svaki dan osim kad mi ulete obaveze pa nemam vremena.
Zanima me koji od njezinih programa najbolje skida salo sa trbuha? Znam da ima 6w6p ali ja prvo trebam maknuti salo pa onda bildat mišiće. Ili taj program obuhvaća oboje? Molim savjet iz vašeg iskustva što vam je najbolje pomoglo za skidanje kg-a. Ne mora biti od Jillian. Puno hvala!
Za skidanje sala najbolje je vjezba "zatvorena usta" :mrgreen:
Cubana :lol:
Prijavak: rip't up i nest malo sam mlatarala girjom.
ali osim toga, puno cardia
ovdje su mnoge cure spominjale da je T25 najbolji za istopit se, ako baš nisi pupčanom vrpcom vezana za jillian
ja sam trudnički trbuh riješila uz body revolution, ali ne mogu reći u kolikoj je mjeri bio zaslužan on, u kolikoj dojenje
Salo s trbuha se rjesava u kuhinji i opcenito, mrsavljenje se postize prehranom. Vjezbom ces se ucvrstiti i izbjeci grozni izgled skinny fat.