kjb nisam upratila, ko glumi sismisa na sipki?
Printable View
kjb nisam upratila, ko glumi sismisa na sipki?
zabrijala si. nije ti to isto ko radit zgibove kad ides piskit
J-la, samo polako. Bitna je forma.
Doci ces i do ispruzenih nogu. :-)
Ajmo sad rijesit i enigmu zvanu zgib ;-)
Dakle, sipka mora biti visoko jer se u zgib ide iz viseceg polozaja.
Znaci rukama dizemo tezinu tijela.
Mozemo si pomoci stolicom, trakom, necim da se za sipku primimo.
Onog trena kad se za nju primimo visimo.
Sve sto se ne radi iz klasicnog viseceg polozaja nije zgib. Odnosno, jest ali asistirani.
Kjb, nisam zhang al treninzi su nam isti pa cu ti ja odgovoriti.
Hanging leg raise je vjezba koja pogadja noge, core, ledja i ramena.
Jer visis, noge opruzene dizes do visine sipke.
Naravno, onaj tko to moze.
Ja mogu par, nakon tog modificiram.
Sve mi ovdje vjezbamo rekreativno.
Napravit jedan pravi zgib i jedan pravi leg raise na sipci je uspjeh ;-)
hanging leg raise je kad visiš na šipki, a noge dižeš (po mogućnosti ravne) do 90° ili i više od toga
http://www.womenshealthmag.com/sites...-leg-raise.jpg
to o cemu pisete nije za mene, ja sam starija gospodja.
i nemojte mi sad naci neku bakicu koja to radi, za dedice znam da mogu :P
spajka, ovo bi mogla sigurno
a meni je fantastično vidjeti ove slikice gdje se vidi koji točno mišići rade
http://weighttraining.guide/wp-conte...se-300x200.png
i kad smo već tu, ja ih mogu samo par komada
i ustvari se više trudim podizati noge jaaaako polako i spuštati ih isto polako, pa radije samo 2x, nego da samo lamatam nogama, jer je to onda ljuljanje i nije to to
a gle mogla bi ja i sprintat da mi zivot ovisi o tome, al meni nikad zivot ne ovisi o vjezbi. a ovisi mi o hrani :njam::kuhar:
tang, tako je
ja bi šipku...nemrem niš od toga, jer nemam gdje ni pokušavati. onaj jarac što se stavi na štok od vrata me strah stavit da ne uništim štok jer smo ipak podstanari. a na dječjem igralištu me sram.
google!!!
ček pa kako mislis visit na nogama koje dizes. ocito danas nesto ne stima samnom :?:
Vidim da moram objasniti tok misli u mojoj ludoj glavi:
(pigeon english) hanging leg - visiti na nogama (znam da fali prijedlog, ali kao što rekoh pigeon english) i onda još dodaš raise (iliti odizati, a to može biti i trup). ispadne jako teška vježba
ne razumijem taj tvoj engleski, ali bit će do godina
u moje vrijeme se učio engleski gdje bi leg raise bilo podizanje nogu, a hanging viseći, no ja sam ipak u godinama :alexis:
Odradjen lower.
I 3×5 hanging leg raise
Cisto zbog teme :povodljiva:
Kod mene danas rest, a kako izgleda bit će do ponedjeljka. Idem kod mojih na par dana, da se malo odmorim, a i mala kuka da joj je dosta vrtića.
Bas mi se nekako zaredalo s ovim restovima, malo sam ljuta.
Od jučerašnjeg upper-a me i vrat boli :lol:
Ne znam kad sam zadnji put vrat zeznula.
J-la nemoj bit ljuta :love:
Nekad nam se tako posloze zvijezde. Bas sam gledala na fitbitu, od wingsa sam trcala 3 puta i vjezbala 3 puta - sveukupno u 3 tjedna. Jbg. Bit ce bolje.
MB i kod tebe se poklopilo :love2:
Zadovoljna sam ako utrefim 5 dana sedmicno, u zadnji mjesec je to jedva 4 puta. Bilo je i po dva.
Samo mala promjena u dnevnom rasporedu kod mene izazove poremećaj nevjerojatnih razmjera :lool:
Odradjen jutarnji sumotrk i trening danas na igralistu dok sam cekala dijete na atletici. Srecom pa nemam srama vjezbati gdje god stignem :lol:
J-la, i 3x tjedno je super ako ne ide drugacije.
I rikavam na naopacko visenje, kak vam je to palo na pamet :lol:
Prijavljujem zwow 37 i yoga dan 13
tang bravo!!
zhang :praktična:
j-la i MB pa nije to baš tako malo, neki treniraju toliko u puno dužem vremenskom razdoblju!
mene čeka sutra turbo dan, a sparina vani je ajme ajme, mogu se ponovno tuširat samo što smo prošetali kvartom.
ajme lili sta ces kukati kad ljeto dode :D
Meni na sipci tesko i visit, a kamoli dizat noge ;)
Prijavljujem 5 km trcanja, od toga 2×1.2 km na 5:37 i 5:35. Nakon toga napad na kuhinju - sve sam pojela sto sam nasla - dva tanjura cokolina za desert :)
Danas kratko, hiit cardio od 20 min i neki total body ktb 3 runde.
Zhang,divim se vama sto vjezbate vani. Jednom kad narastem i ja cu to moci.
Lili i mi bili u setnji, jedva se dise!
A cure restalice, bitno je da volja postoji, pa ce doci vrijeme kad cete se ustimati opet!
A vrijednice, well done!
Znaci, vani je neko tesko vrijeme?
Ja sam krepavala u treningu, ali sam mislila da je to zato sto vjezbam..
zhang ne samo da vježbaš bilo gdje bez srama, ti to i s presvlačenjem radiš :lol:
meni je genijalno kako to izvedeš :heart:
ja ne bih vježbala vani iako stalno mjerkam sprave po parkiću
već i to što u trkačkom dođem u vrtić ili u dućan ako mi se baš žuri, zna izazvati umjerenu sablazan :-o :mrgreen:
baš ste vrijedne cure!
ja sam otrčala zadnju dužinu u ponedjeljak pa što Bog da u nedjelju na plitvicama
još malo yoge dovršavam, ovih par dana revolution programa, za dalje ću neki žešći tempo
dosta me trčanje skrenulo s vježbanja i baš mi fali...
Flopi, drzim fige za nedjelju :-)
Zabavi se na trci i uzivaj!
J-la, vjezbas kad i koliko stignes. A 3 puta tjedno je dovoljno.
Sto te briga za cudjenje. Probaj koji put kad si s malenom vani.
Je magriz ima da rikavam ljeti sinoc me myz zezao da je to do 1/4 moje ukrajinske krvi jer su oni gore naviknuti na hladnije :lool:
A i jutros sam dobila m. No svejedno bez obzira na m. tesko podnosim te vrucine.
al ste cure vrijedne bravo svima za intervale, zgibove, sipke i ino :klap:
Ja sam naravno isto probala sinoc ovo podizanje nogu na 90 stupnjeva viseci i napravila samo 3. Od sada cu to probat se sjetit odradit cesce ds malo povecam tu brojku ;-)
Flopice znas da mislim na tebe i Plitvice, svoje si odradila sad pusti tijelo da se odmori.
Ti u ned Plitvice, ja u sub Hahlic-po brdima se pentramo :-) happy samnda sam umjesto u sub dpbila danas al sam blesa u uskim bijelim traper hlacama. Nadam se da nece biti incidenata.
Eh da i sta vas briga zene vjezbajte vani na spravama, to je prilika a i svrha im kad vec postoje.
Ja se bez problema libim vjezbanja a i skidanja ko zhang :lool:
pozdrav curke!
čitam ja vas ali nemam volje pisati, kod mene stalno netko bolestan, čak sam morala prestati raditi da mogu biti s djecom.
i sad sam naravno ja bolesna :roll:
još uvijek samo trčim, nemam vremena za nešto drugo.
flopi nadam se da ćemo se vidjeti na plitvicama, idem već u subotu i ostajem spavati da se ne dižem prerano :trep:
j-la super za nalaze :heart:
a jbg kad naviknes na vise vjezbanja (5-6 puta tjedno) onda ti 2x budu malo ;)
flopi jeeej sta cemo navijat u nedilju!!
plima, bas mi je zao sta ste svi bolesni. nisam skuzila, na bolovanju si ili si skroz prestala radit?
jadranka bravo za trcanje i pace!
jutros opet trcanje ranom zorom :mrgreen: kad se naviknem da nije kava prva nakon sta otvorim oci bit ce ok :lool:
Mb :lool:
plima zao mi je, drzi se
flopi i tebi i plimi drzim fige za sto bolji rezultat u nedjelju. obje uzivajte u kavi. sjetite se i nas koje bi rado bile s vama :kiss:
jucer je bilo dan za druzenje s familijom i hodanje i hodanje i hodanje, sporm tempom da ne bude zabune :lool: