Popust ponedjeljkom je bio do 16.12.
Printable View
Ima negdje popust na plastične kuglice za bor?
super! hvala!
u Konzumu je sutra 50% popusta na sav blagdanski asortiman
Ovo je još bolje - imam bon za konzum... :-)
Babycentar webshop legići 25% https://www.babycenter.hr/proizvodi/...ter_20_12_2013
U Konzumu 22.12. -50% na sve igracke i slikovnice.
Pise na vise od 1000 igracaka, a ispod na sve slikovnice i igracke, ukljucujuci i one na akciji.
riba ce u mercatoru u ponedjeljak i utorak biti na 30%.
Na sve igracke i slikovnice je popust 50%.
Mi se sad vratili iz Konzuma
Nadovezujem se, ali za H&M Slovenija: poceo je zimski predsezonski popust, za djecu ima veliki izbor zimskih stvari i jos veci izbor ljetnih stvari. Nakon sto platite, na racunu vam pise bon od 5 € koji vrijedi od 27.12. do 8.1.2014. - tada kada kupite za 20 ili vise € mozete iskoristiti taj bon od 5 € (pa umjesto minimalno potrosenih 20 €, placate 15 €).
S obzirom na to da se moze primijeniti i na vec snizene stvari, isplati se.
Za odrasle je 50% na kapute i jakne, ostalo vec standardno, 5 €, 7 €, 10 €, 15 €, itd.
Odjeca za odrasle po 5 i 7 € je uglavnom ljetna.
I naš h&m daje bon od 35 kn...
Zna Li tko bude Li kakav popust na hranilice za bebe nakon nove godine? Znam da to nije neki sezonski artikl no možda se netko sjeća ako je kupovao početkom ove god.
kad pocinju velika snizenja u CC1, 27.12. ili?
U Mulleru su božićni slatkiši sniženi 50%. :klap: Kutija od 500g medenjaka prelivenih čokoladom je sada 7.50 kn, 150g medenih srca po 2.90 ili 4.50 kn.
osim medenjaka snižen je i preskupi Lindt - skup je i sa tih -50%
lidtl je bio na akciji prošli mjesec u mercatoru, i bio je skuplji od svih drugih čokolada koje su bile po normalnoj cijeni
I u Bili je lijep popust, kupila adventski vijenac za vrata s 50 na 10 kn i božićni kuglof za 14 kn, ima više vrsta. Isto je bio 50 kn. Općenito su im svi slatkiši na popustu, bile su i manje limene kutijice sa slatkišima za nekih 5 kn. Popust je i veći od 50%.
U Avenue Mallu je danas bila hrpa tih sniženih, pune dvije police i još između njih i u nekim košarama po dućanu. Ja sam bila tamo oko 11, ali stvarno ih je bilo puno, nekako ne vjerujem da se sve razgrabilo tokom dana. :unsure: A možda potcjenjujem apetit Mullerovih kupaca. :mrgreen:
Dost mi je bilo slatkog ovih dana,treba mi veci broj garderobe :) kak stojimo s tim snizenjima?:)
jel next sto povecao popuste?
u plodinama dreft 2x3 l, 59,99 kn
i u konzumu su božićni slatkiši 50% sniženi
Za Next ne znam, ali Benetton je na -30%,Zara je počela sa sniženjima po običaju stidljivo, H&M ima puno toga, ali meni se ništa nije svidjelo isto i u C&A
Massimo Dutty ima do -50%. Nađe se lijepih stvari: svilene bluze, suknje i imaju tri modela kožnih jako lijepih torbi na popustu (sa 1300 na 900 kn)
U M&S je također do 50 % uglavnom svečanije odjeće za doček. Ima i lijepih bluza i haljina za u ured. Sve klasični modeli, meni osobno jako lijepi (ali ja sam 40+ 8-) )
U CCC je sve na -30% ali torbe su plastične, a cipele i čizme sve nekako teretne pa ko voli...
Intimissimi je na -30% sve, a u Tezenisu je -50% na sve
I tako....
Danas provjereno - u Mulleru u Avenue Mallu ima još hrpetina slatkiša na -50%. :mrgreen:
Peko ovaj vikend ima -10% na sve, zbraja se sa već postojećim popustima, npr. Panama Jack ima neke modele snižene za 20% i 30%. Ove su na -30% i onda još -10%:
http://blog.panamajack.es/wp-content...DESTACADO2.jpg
Pitarello ima neke akcije
popusti 20%, 30%
ako kupis 2 snizena artikla, na treci je neki veliki popust....
Do kad je taj popust u tezenisu?