Vatra draga :fige:
Zima sretno dalje i nek sve bude ok!!!
Printable View
Vatra draga :fige:
Zima sretno dalje i nek sve bude ok!!!
slikica testa nase VATRE ''klik'' uz njeno odobrenje stavljam vam slikicu testa da prosudite, po meni je ovo pozitivno bez sumnje, trodnevni osmostanicni borac na 11dnt :)
Zima77, čestitam!!!!
Vatra, definitivno je druga crtica, čestitam!!!!!
I mene skinite s liste, na jesen idemo dalje....
Vatra to je dobro vidljiva crtica :-D bravo!!!!! Jako sam happy :kiss:
vatriceeeee jel ti znaš što je blijedo? Ma to je prava lijepa crta! :klap: Čekamo potvrdu u ponedjeljak!!!
Vatra ~~~~~~~~~~~ za debelu crtu!
Vatra druga crtica se super vidi, ti si nam trudna, jjjjeeee, cestitam.
Vatra meni se isto čini da je dobro, nije ni meni čini mi se bila puno jača, to je ipak nekoliko dana prije nego itko radi test (mislim na ove koje nisu u postupcima)
Vatra super vijest ostalim curama sretno i da prate nas,,,,
vatra, trudna si definitivno, tako je i meni izgledao test na 11 dnt 3-dnevnih :-D
vatra to je to! :-D
meni to izgleda kao pozitivan test!
Vatra,to je to ti si trudna.bravoooo!nije te galeb pokakao bezveze.Smanji malo aktivnost.
Ja sam isto takvu imala crticu 10 dan 3dnevnih 8staničnih embrija.Vidi se ishod.sretno
Ruthy kako si kakvo je stanje
Linalena i Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za prekrasne bete za koji dan :-)!!!!
I svima ostalim u kojoj god fazi bili~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nije me bilo neko vrijeme, pa nisam baš sve pohvatala.
:kiss: svima!!!!
Vatra i moj test bio isti..........sretnooo
Jooooj cure hvala vam, ali ja jos ne slavim..u ponedjeljak cu ako bude dobra beta..
Iii hvala Jejji na postavljenoj slicici..:-*
Idem na pizzu sada iako sam jaaaako umorna od shoppinga..
Evo me napokon doma! Gonali u frižideru, sutra počinjem s pikanjem! Objasnili su mi kako ih koristim, ali sad kad sam došla doma sam sve zaboravila! Skužila sam prvo nela igla, pa na 37.5, pa istisnem zrak, pa tavim drugu iglu, nariktam 150, pa se ubodem! Nisam skužila jel nategnem kožu il šta? Ako se nekom da napisat kako točno ide može na pp!:) Savjet dr. ajmo dalje jer ja krećem na godišnji sve do polovice 8! Tako da eto mene opet s vama u utorak 1.folikumetrija!:) Do tada pikalica i šta već treba! Naravno, ne na sunce, ne kupanje...
frčka big huh i ostalim tužnicama veliki zagrljaj!
vatra :-D pa čestitam i sa nestrpljenjem čekamo veliku betu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zima draga i tebi čestitke od srca!
cure moje drage neka vam je trudnoča lijepa,bezbrižna i sve školski! puse!
svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što god vam treba! :kiss:
hvala vam, pokusavam mirovati ali vrag mi ne da mira pa sam bila vani jedan, odhodala mali krug oko zgrade.
Jel bio dobar šoping haha
Ja sam isto malo setala sve laganini
Frćka baš si hrabra!sretno si bockanjem i neka bude sretno!!!
Strasna saljem zagrljaj.
Frcka odlično odma kreces dalje i navijam da bude uspješno, sretno.
Frcka zeno!! Pa nisam to ni srecu zazeljela s bockanjem... Ma zelim ti da ti ovo bude zadnji postupak i da nam lijepo budes trbusasta.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Haha hvala Željkice, Tonkice, Vatrice! Tako mi nekako lakše! Da li moram inekciju do kraja ubost pa počet ispuštat G ili malo samo?:)
Frčka, evo ja ću ti kao jedna iskusnjača po pitanju pikanja ( radi se o dijabetesu, ali sve su to slični penovi) odgovoriti! Znači prvo istisneš zrak na 37,5 a onda napneš na jedinice koje si trebaš dati. Iglu gurni do kraja u trbuh ( ili gdje si već daješ) istisni jedinice i odbrojiš do 10 pa izvadiš iglu van.
Inače i ja sam na Gonalu i isto startam danas, sretno!!
Možda da se ne zaštopa iglica. Neznam točno, a ionako ih u kutiji imaš 14 komada pa ih iskoristiš u potpunosti:)
Jednostavnije ti je stisnuti mjesto uboda ( kao manje je bolno)! Ali gle, kako ti Ruthy kaže, ako ti nije svejedno odi na hitnu?! Ali stvarno ova pikanja s penom nisu tako strašna, strašnija su ona s velikim iglama kao npr. Cetrotide!!
jutro :coffee: kolačići, šunkica s jajima, vrući tost, pa opet :coffee:
drage moje da nam bude lijepi dan, pri tome je vrijeme najmanje bitno, zar ne
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje danas vade betu, čekaju srčeka, punkcije i transfere
Frćka mislim da Tasha govori o penu, ti miksaš sama gonale jel tako onda imaš 2 igle s onom dužom izvlačiš tekućinu van i onda ubodeš u prah nakon što si s tim gotova promjeniš iglu, istisneš zrak, obrišeš mjesto uboda i uštipneš lagano kožu s 2 prsta i ubodeš do kraja u trbuh i pomalo istisneš van i izvadiš iglu...imaš i filmiće o tome probat ću nać
Frćka, ako uzimaš Gonal u šprici u kutiji su dvije igle.
Velika je za mućkanje, manja je za bockanje.
Osim toga unutar svakog pakiranja imaš upute.
a kaj se tiče pikanja, odi prvi puta da ti netko pokaže a onda sama - nije to problem a uštediti ćeš si puno vremena
mene recimo pika mm, nije da ja ne bi , ali on to voli pa nek mu budi, to je jedino u čemu sudjeluje (kada mi neće pomoći s utrićima:lol:)
i sada neki dan s fraxiparinom, krene on prema trbuhu ko i inače, hoće piknuti i igla mu se odbije, umrli smo od smijeha - odbila se ko da mi je trbuh od čelika a ne od sala