Marta vratit ces je?
Inace moram vam rec da vam se divim svima sa malom djecom kako uspijete vjezbat :naklon:
Ja cuvam sestrinu dok ne nadje nikog. Jedno nema jos 3 god a drugo ima 9 mj. Skroz sam se odvikla od tako male dice!
Printable View
Marta vratit ces je?
Inace moram vam rec da vam se divim svima sa malom djecom kako uspijete vjezbat :naklon:
Ja cuvam sestrinu dok ne nadje nikog. Jedno nema jos 3 god a drugo ima 9 mj. Skroz sam se odvikla od tako male dice!
ma kog su ti to vraga poslali?!?! Gledan na netu i ne vidin niš narančasto.... Doduše, moja žuta od 16kg vuče na narančasto ali nekako sumnjam da su ti 16-icu poslali umjesto 8-ice?! Jaoooooooo, traži zamjenu!
Spajka, umiren na tvoje postove.......umiren!!!! :lol:
Tang, suosjećam! Ovi moji jedu svaki, ali baš svaki dan ili King ili onu najveću čoksu s cijelim lješnjacima! Pa da ih ne bi čovik u top stavia :lol:
Summer, ihaaaaaaa, dupli P90X3?!!? Koja 2 si radila? Moj naklon do poda!!!!!! I jelda da je program mrak! Ma Tony zna složit, to je sigurno.
Ja nećem napisati da sam daska jer me to ne dira previše. Ja bi samo da se još stomaka riješin, ovo gori mi je manje bitno :psiholog:. A mm, eeeeee, on jadnik ne može nikako prebolit ni cice ni guzice i nema dana da ih ne spomene ko dobra stara vremena :lol:
Poslali su mi Atleticore od 8 kg. Naravno da sam vratila. I moram ih pohvaliti, super su ljubazni.
dasta da su ljubazni, zamisli da ti se mrga nezadovoljna pojavi s girjom od 24 kg i samo mu klizne iz ruke na pult.
marta bas mi je zao. valjda neces dugo cekati svoju roza ljepoticu.
nego imam pitanje, kazu da ce dopunsko biti jeftinije za aktivne gradjane. da li ovaj topic moze posluziti kao dokaz nase aktivnosti?
danci, ma kombinacija je bila cvx + dynamics i danas me ceka the warrior + isometrics
drugo ne bih mogla izdrzati, mora drugi biti ovaj 'laksi' iako sam i sinoc umirala
je, ja sam prezadovoljna programom, dinamicno, stalno nesto novo, 30 min a zahtjevno
i super super mi je sto posvecuje paznju stretchu, yogi, balance-u, ...
vidi nje dosla se predbiljeziti, ako nas prate :P
:P
dosla sam vidjeti da li je tema dosla do 100 stana.
ali vidim da sam zakasnila. :D
Moram otvoriti novu, ocekujem porast aktivnosti u svakom pogledu.
sta je nama 100 strana, pih, pa ljeto dolazi, vidis da se rade i dupli treninzi, ne preskacu pa se dize i u radnu zoru da bi se navecer moglo setati gradom.
ako ces otovriti novu, ajd cekaj da slozimo post i tracnju. moze? ja cu ga nadrljati a vikki uresiti.
i prestat cu danas sa svojim komentarima, obecavam
ok, uspavljujem malenu uz zanosne zvukove pneumatske busilice koja radi vec danima, a jutros od pol 8 :roll:
uglavnom, spajka, da te nema trebalo bi te izmisliti
odvaljujem :lol: :lol:
thnx cure na vibrama
chris, mala je zapravo i dobro, s obzirom koliko je krvi bilo i da je bas dosta razrezala usnicu
samo, postala je cendrava i malo topla, jooj
i opet nije spavala
velike su nesto bolje, a i ja pa mislim da cu vjezbati
tipkam poslije...
sirius i spajka :lol:
Lude ste skroz!!!
Ja sam jutro provela kod pedijatrice. Neka zamjena je bila i tvrdi da mala ima upalu uha i dala Klavocin...samo tako bez vadjenja krvi, sad ne znam bi li popodne isla privatno izvadit.
Dobar dan cure. Ja odradila sat i pol cardia podjeljenog na orbi trek , traku za trcanje i preskakanje uzeta. Od danas imam dvije nove vjezbe. Plank i super man. Do sada su bili trbusnjaci i leđnjaci i osnovni kružni na spravama ne znam kako da skratim to vrijeme u teretani jer ovo mi je 4 put i kao da sam sve duze tamo umjesto sve krace.
Na kraju odradila samo prvi krug cardia3 (nisam imala volje za dalje) i onda sam isla swingat
Gledala sam nesto na yt, al ocito krivo radim, sad me boli donji dio ledja :-/
A uopce nisam dugo...
Joj
ali oblik gradje nije nužno isto što i oblik mišića nego di ti se najviše nakuplja masnog tkiva...većini žena ide u bedra i guzice,meni npr ide u stomak...
odredjene vrste treninga i aktivnosti na drugi način oblikuju mišće, kaže se: veća kilaža/manje serija za rast i napuhivanje dok manja kilaža i više ponavljanja definiraju...
za jogu i pilates kažu da izdužuju mišiće npr....
i nakon svakog se treninga treba dobro istegnut iz istog razloga....(i naravno da bi se smanjile upale)
ima ljudi kojima se brže rezultati vide nego drugima,moja kuma vježba samo 5mj, 3x tjedno i nabacila je takve mišiće na ledjima i rukama da će sad usporit..i to još za razliku od mene ne pije whey...
ginger,vjerojatno si krivila ledja u dijelu swinga kad se saginješ...ako možeš,vježbaj pred ogledalom s boka,tako najbolje vidiš da li ti pokret OK izgleda...
ja sam danas body crush 12, bas digne puls svo to skakanje i 200 lungesa, i još 5min#29.
ginger:heart:
Ja mrzim jump over box! I strah me da ne padnem.
No treba mi neki cardio za popodne.
Skulirana, sve stoji što si rekla, ali oblik mišića je dan genetski i ne možeš ga puno promijeniti, može biti veći ili manji (ovisno o vrsti i intenzitetu treninga), ali ne može biit drugog oblika. Tipičan primjer su listovi . gastroknemijus, onaj tko ima jake listove nema šanse da ih izduži ili učini manjim, može jedino mjesecima ležati u krevetu da atrofiraju. Zato se i radi cijelo tijelo i ima sto vrsta fizičkih aktivnosti kojima se može više ili manje preoblikovati figura.
To da pilates i obično istezanje mogu izdužiti mišiće je u biti mit (i ti tzv. vretenasti mišići, ili si takve građe ili nisi), točnije krivo je shvaćeno. Ja ili npr. MB nikad nećemo imati "vretenaste" mišiće kao Anci, da vježbamo ne znam kako ciljano. A netko drugi npr. ne može imati ovako okrugli gluteus kao ja :D može ga povećati, ojačati, ali svoj oblik ne može bitno promijeniti.
sirius, evo posta koji bi trebao ici u prvi, za trkacice. autoriziran od vikki
Za one koji zele trčati, a do sad nisu, tad trebate prvo pripremiti od opreme:
- od odjeće dry plus, ne pamuk, tajce bi trebale bi biti bas za trcanje, dry fit s posebnim materijalom na mjestima gdje se skuplja i isparava znoj (na straznjoj strani koljena i u dnu ledja) i da imaju dzepic na straznjoj strani, a i jedan naprijed
- dobar grudnjak ili top
- dobre tenisice. Tenisice bi trebale biti jedan broj veće od onog kojeg inače nosite, da ne nastradaju prsti, udaranjem u vrh tenisice.
- zimi šuškavac i maramice za nos, neka glazna po želji u ušima.
Ovdje imate program kako početi trcati, za kojeg su cure rekle da je OK.
Položaj tijela koji trebate imati prilikom trčanja:
- ruke blago savinute u laktovima, uz tijelo, ramena opuštena ali ne previše (da ne bole ključne kosti)
- skratiti korak!!! i naći si neki ritam (tako i za disanje)
Svaki drugi dan je zlatno pravilo da se zglobovi, mišići i tetive stignu oporaviti, pogotovo ako je asfalt/beton u pitanju. Bilo bi dobro općenito isplanirati 3 (eventualno 4, ne vise) trčanja tjedno, s danom ili dva pauze izmedju, tj. ne nužno pauze, nego nekog drugog treninga
Tri najčešće greške kod novih trkača su prebrzo, previše i prečesto.
prebrzo: ulazi se u anaerobnu zonu s vrlo visokim pulsom i to je ne samo iscrpljujuće i nezdravo za srce nego i prebrzo se odustane jer je trčanje kao teško (a uopće nije do trčanja nego do precijenjenosti svojih mogućnosti). dobro je trenirati u anaerobnoj zoni, bez anaerobne zone nema napretka, isto je i s maksimalnim pulsom, no s njim je preporučljivo biti samo u kratkim intervalima i to za one koji već jesu u dobroj formi.
previše: ako se prerano počne dizati kilometraža, stradat će potkoljenica i koljena, možda ne odmah, ali s vremenom će se to osjetiti.
prečesto: dolazi do zamora, pretreniranosti i ozljeda.
ostalim greškama pročitajte ovdje.
koliko kalorija gubite trčanjem možete vidjeti ovdje.
uživajte u svakom napretku svog pace.
Ok
hvala teta ozbiljna :kiss:
Od jutros bolesna. Kvragu. Taman se zalaufam...
Bolesnoj i ranjenoj djecici brzo ozdravljenje želim.
ajoj Cubana, drzi se i ti
Tabata Power max out 13:32 ostalo do kraja. kako je danas hladnije lakse je islo. punoooo lakse.
Cubana drž'se!!!!
Ginger, nadam se da je mišica bolje, a i curke :love2:
Spajka super ti to ide!! :klap:
Meni se starije dite vratilo doma bolesno iz vrtića.....
Joj danci, nikad kraja bolestima!
Pusa svima bolesnima!
Kod mene danas taj body crush 12, grozan je, jedva sam izgurala do kraja. zadnjih nekoliko rundi nisam vise mogla jump lungeat, pa sam radila obicne lungeve.
Nego, vezano za taj oblik misica, sta nije da to ovisi o vrsti treninga, a pod tim ne mislim na par mjeseci nego na dugotrajne treninge? Ono - maratonci imaju tanke noge a sprinteri misicave?
cubana ozdravi brzo :kiss:
Ja bas ne mislim o obliku :škartoc: no mislim da mi se izgled poboljsao nakon ove tri godine vjezbanja i trcanja :neskromna:
A i kazu mi ljudi :saint:
Napravila sam jrc 7x, taj mi je genijalan i ne traje predugo.
Taman kao extra popodnevni trening po mom ukusu :mrgreen:
Jutros abs afterglow i ovaj cardio, bas sam zadovoljna.
Pizza je u pecnici :škartoc:
Betty
Meni taj trening izleda odvratno i znas kako ja idem linijom manjeg otpora pa ga uredno preskacem :lool:
Evo samo jedan link, odoh trčati dok ne pada i dok mali spava, javim se poslije: http://body.ba/bodybuilding/savjeti/...promjeniti/533
spajka super je ovaj post o trčanju!
magriz hvala na preporuci, tek sad sam osvijestila da gledam dolje a ne ravno..
večeras je kiša, trčanje otpalo
ali odrađen prvi dan 6w6p
baš mi se svidio
mislila sam da neću moći a nije mi bilo nešto preteško
Cubana i svi bolesni, veliki i mali šaljem vibre za što skorašnji povratak u normalu!
ja sam si kupila nove hlačicce za trčanje. btw meni ovo nije tako težak trening, mislim, 100 je puta laksi od bencha.
Sasa, bas su slatke!
Sasa, meni je bio bas tezak. Al imam osjecaj da sam s onom bolesti izgubila dosta na kondiciji, pa se tjesim da ce biti bolje neki drugi put. Sjeti se sebe kad si bila u planinama kako ti je bilo tesko vjezbati! Tako je meni stalno :mrgreen: ja sam valjda iz neke velike depresije pa mi je sve previsoko :mrgreen: :mrtvo-more:
Poslije sam s pomlatkom skoknula do ducana i noge su mi cijelo vrijeme klecale
Sasa super su hlacice :klap:
Danas zwow 60 i perfect abbs od tatiane, nisam to 100 god radila! Krepala sam al je super! Morat cu ga cesce ubacit!
Sutra rest, nadam se dat krv ujutro :)
Sasa gledam s moba, pa mi ovo 2 u1 nije jasno. Ovako sitno su slatke. Nego tebi kad nesto nije tesko znaci da bi mi ostali dusu izpustili. Ti si vanzemaljac majke mi.
Flopi hvala, ali ja ti vec dugo skupljam te vikki savjete, pa ti je ovo kompilacija odobrena od nje.
Bolesni ajmo vitC, caj i po potrebi neke ljekarije i zgazite bestije.