moja beta 14 dan 25,43. ne znam koji su parametri samo mi je frendica iz bolnice javila stanje iz bolnice. nalaz je poslije dva.
Printable View
moja beta 14 dan 25,43. ne znam koji su parametri samo mi je frendica iz bolnice javila stanje iz bolnice. nalaz je poslije dva.
snupi,
14 dana nakon transfera ili nakon punkcije?
nakon transfer, punkcija je bila 19.11.
eto mozda nasa pric akraju u petak ipak super ispadne!
Službeno potvrdjujem svoju negativnu betu :(
Po ne znam koji put :(
Trebam se javit iza nove godine. U 2.mj se nadam klomifenskom postupku!
meni prije nekih dva sata počela boljeti lijeva strana...jajnik,taj lijevi donji dio leđa i lagani grčevi...kao da ću dobiti :drama:
sada me to tak živcira...
Strašna :love2:
sanda mjeriš li temperaturu?
....ja sam nekakve bolove osječala u jajnicima 6dnt možda od punkcije,a nekakvi grčevi pojavili negdje 8dnt kao pred mengu i naravno mislila odmah negativno...... boljelo je i 12 i 13dnt baš kao da će vještica svaki čas doći, a na testu neka blijeda crta i nisam htjela više čekat i otišla izvaditi betu dan prije nego sam trebala, da okončam sve to, a ono beta niska.... i slijedilo je pravo igranje živaca.....ufff kad se sjetim!:iskušenje:
jedino što je raslo mic po mic je temperatura koju sam mjerila svaki dan, a na to nisam posebno obračala pažnju! tek sad kad prelistam svoje bilješke vidim da je to jedini simptom, kad se beta poduplala tek tada su mi sise počele boljeti.....
Moja jutarnja bazalna 37....a kasnije 36,6...ma ja to nista ne kuzim
Jutarnja se draga gleda.... I po ovome sto pises je super... Tako je i meni bila dok sam bila cekalica
ARIANM današnje stanje....je....? 8-)
Mislim da je s mojim odbrojavanjem kraj,išla sad na wc i prvo na papiru neka smeđa sluz,i onda sam probala prstom unutra je isto tako ta sluz samo svježija krv...maaalo rozasto nema puno ali to vjerojatno menstruacija dolazi :cry:
Meni danas 8dnt....simptomi....nikakvi....čekanje me ubija...betu ću vadit 12.12.12. :) tada će mi biti 14 dana od punkcije...
Mislim da je 9dnt kasno za implataciju :(
punkcija je bila 26.11. danas mi je 10 dpo,ako se dan punkcije računa kao nulti....
Ma meni se je sve zbrčkalo u glavi, meni je danas 5dnt :oops:
ARIANM i ja sam pocela brljaviti 12-i dan od punkcije, par dana kasnije je krenula prava m. obavezno javi doktoru i miruj, nadam se da je nesto drugo posrijedi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure ja sam vadila 14 dan od transfera i beta mi je 25,43 i krvaruckam. Petrova rekla da nastavim sa utricima, mirujem i sutra ponovim nalaz.
ARIANM javi se kasnije....:kiss:
Poludio mi mob pa poduplala post! Oprostite
ja sam bila na transferu 22.11.