Al ste natipkale...
Maruska krasne ste ne znam kako sam propustila.
ivana s vibram za kozice da sto bezbolnje prodju.
Ajme chia....:-)
Printable View
Al ste natipkale...
Maruska krasne ste ne znam kako sam propustila.
ivana s vibram za kozice da sto bezbolnje prodju.
Ajme chia....:-)
Prijavak:10 km, pace 5:55.
Mislim da nikad lakse nisam otrcala! Opcenito sam se zadnji mjesec-dva bas mucila s trcanjem, bilo mi je uzasno tesko. Pauza mi je ocito godila :mrgreen:
u principu je vrtička /školska dob u pitanju, bar kod drugih trka
ja sam sinoć novi Zuzkin, zove se total body workout, traje 12 minuta i skroz je korektan, baš mi je dobro legao
ja jucer rest, najmanja mi zakurila :nope: samo temperatura, nikakvi drugi simptomi
a mm na putu danima...
probat cu danas ubaciti bs3
inace, boli me dupe i kvadri
mb, odlicna si!
ivana :lool:
e, tko je ono usporedio sopekicu s zuzkom :-o :lol:
moj kolega :lool:
još je rekao zuzaka :lool:
Ginger meni su njih dvije neusporedive.
Ne znam zasto nikako da u svojoj glavi dozivim Sopekicu ko sportasicu :/
Ideees MB bravoooo!
Mene cekaju danas intervali jaaaaako brzi a ako stignem u petak brzih 14km.
Nasi treninzi su sad postali kraci ali zivlji (drugim rijecima: brzi) totalna suprotnost zimskoj bazi.
Ginger vibram da brzo prodje!
Jadranka
u zg ima utrki i za mladje. Sve ovisi o pravilima oeganizatora. Evo DM stavio djeca do 6 god a naravno da ce i starija djeca trcat djecju utrku na 300ak metara te nece onu za odrasle na 2.5 km :-)
aha, jadranka, sad sam tek skužila da pitaš za ovu dječju marjansku ligu
to je samo raspored po dobi, jer su tako raspoređeni u trke
ne treba ti nikakva potvrda ničega, dođeš tamo oko 9:30 (9:45 najkasnije, da stignete na zagrijavanje), ispuniš formular, predaš ga i platiš 10kn i dijete dobije startni broj. idu na zagrijavanje i razgibavanje, i onda ih treneri rasporede po grupama, prvo trče vrtić djevojčice, pa dječaci, pa prvašice, pa prvaši itd. sve je gotovo do 11 sati. mi ćemo najvjerojatnije doć sad u subotu, bili smo dva puta i stvarno je super. poslije trke djeca dobiju okrepu, na kraju ima tombola i eto.
Bravo, mb. Pauza je sigurno godila, ali i pm te sigurno očeličio.:-)
Što se mršavljenja tiče, mislim da metoda flaster na usta nije baš dobra. Treba jesti, i ne smije se biti gladan, kvaka je samo u izboru i količini namirnica. Inzulin bi stalno trebao biti stabilan, jer ako šećer padne utrpat ćemo u sebe puno više i puno više junka nego da smo na vrijeme uzeli neki umjeren obrok. Ako se jede više obroka ubrzava se i metabolizam.
Lili, koliko su brzi ti intervali?:mrgreen: Ajde, slobodno me ubij u pojam.:mrgreen:
Ja sam jučer nešto vježbica s utezima, nešto sklekova, i počela sam izdržaj s glavom iznad štange, 20 sec..teško je koma.
tang, ja cu taj od jucer danas napravit :klap:
mozda ni za to necu imat vrimena :lool:
tang :lool: ma stic cu valjda nego mi je neka guzva danas :/ a vjezbam u spavacoj, valjda cu stic prije nego mi oni odu lec, to sam mislila.
koliko si rundi napravila? u mene to uvik bude vise od 12- 15 min jer moram zavrsit rundu, ne mogu ostavit nezavrseno :lool:
ja sam jucer restala
od vjezbanja, od peglanja, od svega
samo sam lezala na kaucu i gledala seriju i pila caj i mazila se s djecom kad su mi dozvolili :)
bas sam se lose osjecala, ali zato sam danas puno bolje
jos grlo zeza, ali u glavi sam ok, za razliku od jucer
mozda i odvjezbam danas, dynamic core je po rasporedu, al to cu vidit kako se budem osjecala
naime, imam stavit danas donji aparatic pa ne znam sta me ceka nakon toga
jao, sta je meni ovo trebalo
ja sam pratila zuzkin ritam, i to ispadne točno 3 runde
s tim da, kad ona radi ab splitters, ona ih napravi 10, a ja ih napravim koliko napravim dok ona napravi 10, onda idem dalje :lool:
timer zvoni točno dva skoka prije kraja 3. runde i ona i ja smo dodale još ta dva skoka
tang :lool: ok. ja ne vjeznam uz laptop jer onda totalno ne pazim na formu, jedino kod nekih zahtjevnijih wo, koje mi je tesko popamtit
ja mislim da je poanta u onome
Athletes eat and train, they don't diet and exercise
ne bi ni meni škodilo maknuti još malo špeka ali briga me, već sad sve u svemu fino čvrsto izgledam,
a kako su mi hlače počele spadati bojim se ako pretjeram, trebat će mi nova garderoba :-P
btw. jučer sam neplanirano trčala skoro sat vremena - klinci uvježbavaju vožnju biciklom (bez pomoćnih) pa sam trčala uz njih (kao za svaki slučaj),
baš im dobro ide, još malo pa ćemo svi troje moći na bicikle :-D
u svakom slučaju, sva sam bila mokra :mrgreen:
lili, misliš da stariji klinci (od 6 g.) mogu na tu dm-utrku?
Cure bravo za kilometre, brzine i sve odvježbano :-D!
Kod mene sinoć rest, bila s malom napolju. Dva sata trčanja za dječijom pameću mi je bilo sasvim dovoljno :lool:
ja uvijek vjezbam uz video, sama sebi ne vjerujem kad nije tako da cu napraviti sve sto trebam :)
na formu se uvijek trudim paziti, inace nema smisla vjezba
i jos npr. shaun vice 'i'm looking at you!' i onako se izbulji u kameru :aparatic:
mene bi ustvari stalno trebao netko gledati
kad trcimo na znjanu, da vidis kako dignem tempo, popravim formu i sva sam perky kad prolazimo kraj nekog
kad ih prodjemo, opet izdusim :aparatic:
da, rijetko rasporedjeni obroci definitivno nisu dobra i ucinkovita ideja, isprobano :dojence:
i ja cu svoje probat nagovoriti na marjan, al ovisi kad je sinu utakmica
curke, mislim da sam našla što ću iduće vježbati, stavljaju upravo oni na rutube, traje 21 dan, toliko ću izdržati, nije loš(e) ;) :mrgreen::angel:
https://rutube.ru/video/02ccfb1179a6...r&pl_id=814566
:-D Bit će nas pravo malo izaslanstvo s foruma.
Sinoć smo na treningu trčali 800-tke. Vrijeme nije za spominjat. :mrgreen:
summer, polako sam počela hvatat tko bi ti sve mogao biti kolega/kolegica.
I ja imam problema s prehranom. Pa, posljedično, i s negubljenjem kila...
Maruška, o kojim kilama ti pričaš? :-o
btw, ovaj metashred je na popisu kod disfunctional parrota - bit će review u lipnju
dobra stvar - vježba se samo 3 x tjedno, po 30 min.
taman za ubaciti još ponešto sa strane i da ti ne dosadi kao meni sveeee (osim callaneticsa :mrgreen: )
ima zainteresiranih?
:lol:
pa da ga klepnes letvom po glavi
Lili joj ja tu Sopekicu ne mogu vidjeti
nema sanse da bih ikad vjezbala nesto njeno
a mrsavljenje - definitivno pocinje u kuhinji izborom namirnica
isto se slazem da gladovanja ne smije biti, jer se i ne moze kak spada vjezbati dok si gladan
nego, ja odvjezbala bs 3, bez absa naravno, ali plus 40 cucnjeva
naime, moje bubano dijete mi donijelo robu za vjezbanje koju sam sinoc pripremila u kupaonici i kaze: evo, mama jebe :lool:
ja gledam u cudu i pitam ju hoce li me gledati
kaze ona da hoce...
obukla se, upalila yt, odradila, a ona me gleda, LOL
prvi put ikad da sam vjezbala dok smo same i ne spava, a ona jos i bolesna :nemajka:
inace, ko da nije bolesna, ima temperaturu, al se ne ponasa bolesno
Ginger i ti jebes :lool:
Vibre za malecku
Renatu Sopek uopšte ne doživljavam kao trenera kojeg treba ozbiljno shvatiti. Izgleda mi kao da je neko pokupio s ulice, rekao obuci te patike i tajice, stani malo pred kameru i pravi se da znaš šta pričaš.
moram priznat da nisam nikad pogledala nijedan trening od r.s., možda su i ok, tko zna
na njen spomen pred očima mi samo ogromna količina sjajila za usne i jedna slika koju je prije sto godina stavila betty, nje kako radi čučnjeve u tenisicama na petu
ni ja sopekicu uopce ne dozivljavam.
ginger bravo :klap: i vibre za malenu ~~~~~
Ajd kad ste opalile s tracevima da se nadovezem.
meni uz to sjajilo na usnama u oci upada ona neka njena cudna mimika s ustima i tako buljim sta to ona izvodi :lol:
Cek sta ste sve pitale:
Willow da naravmo da trce i djeca starija od 6 god i bravo za otrcano. Vidimo se na Bundeku 12.6. ;-)
Dijana,
u planu treninga je 12 min zagrijavanje + 7 x 400 m na 4:15 + 8 min rastrcavanje.
Fakat nisam sigurna hocu li moc drzat taj tempo na 400m. 100-200m su moje dionice ove duze hmmm...we ll see.uvijek mi je intervale najlakse trcat s grupom.
Sad zaboravih sta ste jos pisali..idem vidjet.
Ina niz...
summer super da grlo popusta i bas si me nasmijala s onim perky , predobra si.
Ginger :klap: bravo za snalazenje i hebanje :lol:
Cure
jucer sam bila na mjerenju sastava tijela na nekom high tech cudu u onom wellnessu svasta nesto mi je pricala na eng, a ono sto sam zapamtila je da mi je postotak body fat 19% :shock: i da imam super mass and density (sta god ta density je) of muscles pa sam happy :-D
Bravo za sve odvjezbano!
Ja crkavam, extreme circuit s utezima od 5 kg. Ali sve sam odradila :-D
Moći ćeš, kad sam ja, isto solo, mogla napraviti 1x400 na 4:26, ostale između 4:30 i 4:40. (8x400 sam trčala). Ali sigurno da grupa povuče..vjerojatno se manje krepa u društvu..još samo morala skoro preskakat preko trkača iz školica, bježat na travu..ima ih čudo jedno..Citiraj:
u planu treninga je 12 min zagrijavanje + 7 x 400 m na 4:15 + 8 min rastrcavanje.
Fakat nisam sigurna hocu li moc drzat taj tempo na 400m. 100-200m su moje dionice ove duze hmmm...we ll see.uvijek mi je intervale najlakse trcat s grupom.
Pa ne znam šta se ti čudiš za body fat..trčiš hebene kilometraže, paziš što jedeš i evo..8-) Super..
Prijavljujem nevježbalački savršeni dan
Na kavi s dragim vježbačicama <3
Puna sam neke dobre energije i sva sam ispunjena,kao da sam odradila odlican trening pa me sora hormon sreće
:-D
Flopi bas mj je drago :kiss:
Ja naravno nisam stigla, budem sutra.
Prijavljujem yogu i šetanju s malom.
Yoga mi sinoć i nije bila tako mrska, možda je do lijepog vremena :lool:
A sta ja znam mislila sam da sam negdje oko 21-22% pa me iznenadilo (pozitivno) to neko high tech cudo sto mjeri sve zivo i nezivo u tijelu :lol:
Ja ne znam jesi li ti svjesna da si jako brza. Bas si potencijal, ovo me podsjeca kako smo se vikki i ja pratile proslo proljece kad sam pocinjala.samo tako nastavi.
.....
Sad zaboravih sta ste jos pisali..idem vidjet.[/QUOTE]
Odradila sam ga jucer al sama sebi otezam.
zagrijavala se 15 min umjesto 12min (radi nekih uzbrdica da ne krenem tamo s dionicama), otrcala 8 umjesto 7 dionica na 400m :lol: (ne brojim dobro al garmin broji), prosjecan pejs 4:17 sto mi je ok pogotovo bez grupe.
a onda 3satni shopping s frendicom i picence.
P A L A sam s nogu i zavalila se u krevet u 23h polumrtva al zadovoljna i treningom i shoppingom :-)
Flopice
fenomenalno za druzenje.potpuno kuzim taj osjecaj.
Za ne vjerovat trening je bio tocnih 7km kad sve zbrojim al nakon tih 7km lice mi je bilo crveno ko rak znoj se samo cijedio kad sam dosla u sobu a i pigmentacijake mrlje po celu se pojavile (zaboravila stavit kremu a jako sunce).
J-la samo ti nastavi s tom yogom kad ti dobro cini.
Isuse lili, još si imala snage za šoping od 3 sata..meni nemoguća misija. Ja kroz dućane samo protrčim (na žalost moje kćeri koja kaže da sve normalne mame vole šoping..samo njena ne).:lool: Istina je da jednostavno više nemam živaca za to, postane mi čak fizički muka u dućanima..
Hvala ti na lijepim riječima, ali daleko sam ja od tvoje volje..
Jučer 12.02 km, 6:05 (sat i 13 minuta), skureno navodno čak 945 kcal (u šta ipak sumnjam da je baš toliko).
Nisam baš zadovoljna pejsom, :lool:navikla sam sama sebe na pejsove ispod 6, ali ipak nisam još ni trčala ovoliku kilometražu.
Još je vrijeme bilo baš nekakvo teško, ljepljivo i sparno.
--
Nego, htjedoh pitat vas curke vježbačice, je li ima tko s hipotireozom? Test krvi mi pokazao da to imam,(duplo više od max ref. vrijednosti) a ja ne znam kako bi se s tim trebala osjećati? Mislim ok sam, ne znam kakva bi promjena trebala biti kad počnem uzimati te hormone?