Pozdrav cure, ja sam bila i napisala iskustvo samo ne znam zašto tako dugo čekam na odobrenje posta.
Od cura koje su išle na donaciju sjemena u Skopje, koja je procedura kod prijave djeteta? Što se piše pod rubrikom otac?
Printable View
Pozdrav cure, ja sam bila i napisala iskustvo samo ne znam zašto tako dugo čekam na odobrenje posta.
Od cura koje su išle na donaciju sjemena u Skopje, koja je procedura kod prijave djeteta? Što se piše pod rubrikom otac?
Ja idem u makedoniju.. Donacija sperme. Prvi odlazak tamo sam obavila krajem 5.mj, odabrala..i sad sam u fazi cekanja. Rekli su za 2 mj da ce se javit.
bok svima, ja sam krajem 5. mj išla u Makedoniju. Solo sam. Izabrala sam tad donora i sad sam u fazi čekanja..nadam se da će se uskoro javiti kako bi se mogli početi dogovarati za dalje :)
Pozdrav,
Bila sam u MK na konzultacijama u veljači. Materijal sam čekala do lipnja. Spremam se za postupak u kolovozu. U MK
sam u veljači bila jedan dan i tada odradila sve :pregled, psiholog,bilježnik. Sve je bilo uhodano i dosta jednostavno.
Tada sam dobila protokol. Lijekovi su naručen i čekamo sada terim. Nisam spomenula da sve plaćamo privatno.
Ako je još netko aktivan na forumu da li može podijeliti iskustvo oko lijekova: gonal i centrotide. Nekad mislim da nisam Ave pohvatala kad i sta trebam uzeti
Pozdrav,
bila sam u veljači u MK na konzultacijama. Sve odrađeno u jedan dan: bilježnik, psiholog, pregled. Materijal je stigao u lipnju. Nadam se da u kolovozu idem ponovno u MK.
Lijekovi kupljeni. Sad čekamo ciklus.
Protokol je s Gonalom i Centrotide.
Ako ima tko sa malo da koji savjeti oko lijekova i uzimanje istih bila bi zahvalna.
Zanima da li ste same davali injekcije? Nuspojave?
Zanimale da li Vam doktor odredi točni datum kada trebate biti u MK? I kako funkcionira sami taj dio od uzimanja stimulacije pa na dalje.
Hvala unaprijed
Pozdrav,
Bila sam u veljači u MK. U jedan dan sam obavila pregled(nalaze sam imala spremne iz HR), bilježnik, psiholog.Materijal je stigao u lipnju. Oveku da u kolovozu krenem s protokolom i da sam u MK tijekom kolovoza.
Zanima me ako netko može napisati iskustva s Gonzalom i Centrotide lijekovima. Uzimanje, nuspojave i sl.
Malo sam nesigurna oko tajminga odlaska u MK na transfer. Kako to funkcionira ako neto može pomoći.
Hvala ❤️
Pozdrav, ja sam bila u 11 mj, u Skoplju kod dr.Lazarevskog.
Pozdrav,
bila su u MK u veljači. Pregled, javni bilježnik, psiholog je bio gotov u jedan dan. U lipnju su došli materijali. Sada se spremam ponovno ići u MK. Trebam započeti s protokolom ovaj mjesec ( čekamo gospođu mengu).
Dobila sam kratki protokol. Gonal i Cetrotide. Zanima me ako je netko bio na ovom protokolu da malo opise kako to sve funkcionira. Da li budu neke nuspojave kod uzimanja ovih lijekova. I šta mi je sada za očekivati kada počnem s terapijom?
Hvala unaprijed :)
Pozdrav,
kada se nakon neuspješnog IVF postupka
može ići u novi postupak. Imam tri smrzlice.
Beta je bila 0,2:(
Žao mi je da se vise ne piše na forumu. Uvijek mi je bilo lipo navratiti da vidim šta se događa. Sretno svima cure. Nadam se da ste svi dobro. Ajde javite se malo.
Pozdrav, od srpnja 2025. čekam da admin odobri moj post i iskustvo. A vrlo rado bih razmijenila mailove, pogotovo s članicom LaraLana jer mi se čini da idemo istim putem, odnosno po drugo dijete u Skopje.
Pozdrav cure. Ja isto svratim tu i tamo vidjeti piše li tko, ali forum je baš utihnuo.
Sad ne znam jel stvarno žene ne idu više dolje koliko se išlo ili šta.
Moja A uskoro puni 2 godine i plan mi je kroz 7.mjesec ići na FET (jedini smrzlić u ukupno 6 postupaka) pa će nas možda dogodine u ovo vrijeme biti troje :-)
Ne može se riječima opisati koliko je sreće stalo u ove dvije godine (ma čak više od dvije i po jer sam i u trudnoći baš uživala).
Prekrasno :heart: i sretno!
Lp. Možete mi se javiti. Išla bih na postupak, ali ne znam od kud krenuti. Imam pitanja. Hvala!
DalmalB drago mi je da si se javila. Bas si lipo to napisala. Drago mi je da uzivas. Ne mogu virovat da tvoja curica ima 2god. Bas vrime leti. I znaci, ides uskoro po smrzlića. Javi kada budeš.
Ja sam u nekim grupama na fejsu, ali bas se slabo o donaciji piše. Tako da mi je ža da forum vise nije aktivan kao prije.
Joj vidim sad baš puno objava novih ženica, al su uglavnom svi postovi iz 2025.
Iskreno be sjećam se više kako ono to ide s objavama, jel idu automatski nakon 10.napisane ili sam nešto pobrkala.
Stvarno mi je žao da nisu navrijeme vaša pitanja stigla do cura koje još uvijek tu i tamo ćirnu na forum.
Evo ja ću ponoviti svoj mail (iako je već tu nekad prije na forumu napisan) pa mi se možete javiti, posebno Iris jer i ja idem na drugo dijete ako Bog da.