Kandida jaaaaako voli takvu hranu, moguće da te ona muči. Baci oko na ovu temu, pa testiraj jel ti možda ona problem ili ipak samo pms.
Printable View
Kandida jaaaaako voli takvu hranu, moguće da te ona muči. Baci oko na ovu temu, pa testiraj jel ti možda ona problem ili ipak samo pms.
ja sam se samo dosla pohvaliti. :mrgreen:jucer sam skuzila da mi se jako lijepo vide trbusnjaci. od 9. mjeseca vjezbam. vjezbala sam otprilike 3 x tjedno do unazad mjesec i pol dana, tada sam pocela 6-7x tjedno. vjezbam sa jillian. krenula sam sa 30ds, pa ripped in 30 itd. jako sam sretna jer mi je trbuh uvijek bio trouble zona. obozavam ovaj topic! totalno je motivirajuc.
Ja vjezbam, ako je netko pomislio suprotno :mrgreen:
S time da jutros nisam jer nocas nisam spavala,mladji je zavrsio na ventolinu, tezi bronhitis. Sada mu je vec bolje, eno ga jurca. Sto su djeca, to je nevjerojatno.
Ja se raspadam od neke viroze koju su mi djeca podvalila, a bas sam se bila ufurala u BR. Sad ce mi opet trebat sto godina da se zalaufam.
Ja ovaj tjedan tri puta otisla biciklom na posao. 7-8 km u svakom smjeru. I bas mi prija :-)
Sasa, super :)
Dobro nam dosla, cini mi se da ovdje dosad nisi pisala?
Nekako te vise vezem uz Sto citate :mrgreen:
bravo sasa, vidljivi trbušnjaci su zbilja uspjeh :)
Jadranka, ja sam nekad biciklirala na faks i natrag, nekih 45 min lude vožnje u svakom smjeru, sad si me sjetila tih divnih vremena :nostalgija:
Aaa, studentski dani I biciklom po cijelom Zagrebu. Koji gust!
hahahahaha
vjezbam oduvijek rekreativno, bicikl, ples, malo trcanja, ali bila sam trudna do ljeta, a onda od jeseni lagano krenula vratiti se u formu. i onda smo prije mjesec i pol dana otputovali na dva mjeseca u jednu hladnu i daleku zemlju- radi mog posla, pocetak je bio toliko stresan i ocajan da smo svi skupa morali naci neki visi smisao. pa smo poceli vjezbati. Ja jillian, MM trcanje. Super se osjecam. Vjezbanje je fenomenalno! Doduse kad vidim sto vi vjezbate jasno mi je da sam jos uvijek mala beba.
No za sada mi je kljucno da traje o 35 minuta, jer vise slobodnog vremena ne mogu uloviti i da radim svakodnevno, osim subote.
I da slucajno ne posustanem kad se vratim u Zagreb, u "normalan" zivot.
Joj ja sam krenula zabušavati, i to ne valja, par dana sam stala zbog menge pa sam bila prekinuta na 2/3 vježbr od gostiju i nisam se istegnula i evo bolova druga 2 dana, uglavnom od danas popodne pičim punom parom :)
Bravo Sasa, dobrodosla!
Prijavljujem petak ujutro brzo hodanje 1h, i onda jos jednu turu od popodnevnih 2h.
Jutros jos nisam, E. mi je u nekoj buntovnoj fazi, a moram i nju istjerati iz kuce. :mrgreen:
Ja za vikend nisam vjezbala, rintala sa. Po kuci i gruntu. A prosli tjedan mi se bilo tesko ustajati pa sam vjezbanje uguravala popodne.
Dakle...mob ima svoju volju...nastavak:
Danas sam se probudila s najboljom namjerom da vjezbam, ali mi se ne da mrdnuti..pa sam skuzila da je zadnji rest week bio pred dva i pol mjeseca. Tako da ja odoh malo na odmor..
Ali vas pratim i dok plandujem :-)
Sasa, dobrodosla.
Marta, drzi se, vidjet ces da ce ti za povratak trebati manje nego za pocetno uhodavanje..
Anchi :mrgreen:
Kako vam ostalima ide?
Danas w9, jako s mene kapa... ovo toplije vrijeme mi ne odgovara za vježbanje, sve s mene curi.
Imam kao neku prehladu, mala temperatura i čudan osjećaj koji me prati već par dana, baš kao da ću se jako razboliti ali ne odustajem od skakutanja.
Par mi je ljudi reklo da puno bolje izgledam :D jedan me prijatelj nije ni prepoznao :D
i ja sam u nekoj vježbalačkoj krizi. nisam imala odmor dulji od 2 dana od kada sam krenula, 4 mjeseca. bile su 2-3 viroze po par dana, ali mislim da se to ne računa kao odmor
ne znam, možda bih trebala pauzirati, ali me frka da se pauza ne produži više nego treba
bravo ribice, ti si mi motivacija da guram dalje BR. mislim da ću još jednom odvježbati w5-w6 pa idem na w7-w8 :-)
Prijavljujem dvodnevno planinarenje, presla sam preko 20km, u subotu sam planinarila sa zhabicom u slingu, na Mosor i s Mosora dolje, svo vrijeme mi je bila na rukama, a jučer Biokovo - divota!
Totalno sam preporođena! Na vagi jos jedna kil manje :yes: I obozavam moju ekipu iz planinarske skole, fenomenalni su! Znate ono kad dodjete doma a bole vas obrazi od smijanja :heart:
Danas pocinjem sa callaeneticsom, Willow :*
super curke za rezultate :)
zhabica, bravo za planinarenje, a ti si to u planinarskoj školi 8-)
mene pustila viroza pa ponovno vježbam ali mi se sve nešto ne da biti u kući po ovom lijepom vremenu, mislim da ću probati prebaciti se malo na neke vanjske aktivnosti :mrgreen:
bravo zhabs za kilicu manje :-D
zavidim na ekipi...i ja bih tako mršavila 8-)
Meni je još uvijek najdraži Bob Harper. Jučer sam radila Ultimate Cardio Body.
Za subotu prijavljujem 1h brzog hoda/jogginga.
Za nedjelju nista - skuzila sam da me muce sinusi nakon sto sam se izvukla iz bronhitisa, onaj gadan osjecaj da nisi jos uvijek sav 'svoj' (nos i grlo), i da me jako smeta kod vjezbanja, pa sam preskocila.
No od srijede sam na praznicima, pa planiram svakodnevno bazen, to bi trebalo pomoci.
Ajde, ajde makita, možeš to to :pusa:
Davno je to bilo, al pisala sam ti pp da ću ja doć i na ovaj topic:preskaceuze:
Sve ću vas dovuć na ovaj topic:storma:
makita, s obzirom kako je malo ljudi bilo mozda smo se i vidili, bili smo doli na livadi pored plavog šatora, 5 odraslih i čopor djece :mrgreen:
Jadranka, nije mi bilo vruce, gore je cak malo i pusikalo a sunce je bilo kroz oblake tako da je vrime sve skupa bilo idealno, nije nas puklo sunce a bilo je dovoljno toplo za igru. Podjite svakako! Ja sam ju nosila u slingu jer nemam planinarsku nosiljku za djecu i bome danas cutim rebarca, al je bio gust samo takav! zhabica je dosla kuci i nacrtala crtez sa hrpom crtica, naravno nemaju te crte oblik nikakav al je ona pricala sta smo sve vidli i radili, samo sta nismo vidili vile i carobnjake koliko ju je se dojmilo :heart: Proveli smo cili dan gori, divota!
Mozda i probamo za vikend (ako ce ga md nosit). Mi smo pretprosli vikend bili na Radmanovim mlinicama (koje su zatvorene, al se moze uc pjesice) i bas nam je bilo lipo :) Inace je mali lagano otvorio sezonu kupanja (brckanja) za Bacama pa samo cekam da jos malo zatopli da mogu i ja pocet plivat.
Evo i mene k vama ekipo :)
uskoro krecem sa svakodnevim setnjama i voznjom biciklom no kondicija mi nije na vrhuncu, pa cu polako :) No rado bih ukljucila neki program vjezbi doma (1-2 puta tjedno) s naglaskom na jacanje trupa (ledja-trbuh). Molim preporuke vas iskusnih - gdje da trazim inspiraciju i vodstvo, jel za mene zwow, jillian ili netko treci? Znaci ne bih nuzno mrsavila (taman sam si i osjecam se super), nego bih radila na jacanju misica a malo i na dobivanju misicne mase (body bilderica haha). Sve upute upijam :)
Ima sigurno iskusnijih od mene, no ja osobno nisam nikada uspjela vidljivo ojacati misice ako nisam vjezbala bar 4-5 puta tjedno. Mislim da je jillian 30 day shred nesto s cime nas je vecina pocela ovdje. Kratke su, traju kojih 25 minuta, imas vjezbe snage, kardio i abse. Mislim da ako jedes isto ne mrsavis- samo se jacas. Ali kao sto rekoh, mislim da jednom do dvaput tjedno nije dovoljno.
da prijavim zadnji w5 danas :-D
idući put je w7 na redu (nakon w6 i c2)
utjerale ste mi strah u kosti s tim w7. javim dojmove...ako preživim 8-)
dobro došla Lucija Ellen :)
i ja mislim da 1-2x tjedno nije dovoljno...za ništa, osim malo dizanja kondicije. bolje je češće, a manje vremenski.
jillian je super za početnike. najbolje probati više toga da vidiš što ti paše i na kojoj si razini sa snagom i kondicijom.
slazem se,treba ipak malo cesce...
sve mi se cini da ce topic zivnuti kako je doslo toplije vrijeme...:)
primjera radi,kolegica na poslu mi danas kaze: ajme,skinula se u kupaci i pao mi mrak na oci,dobro izgledam u odjeci ali bez nje,ufff...
mene sve boli od jucerasnjeg treninga: 6 vjezbi sve po 100x sa kettlebellom od 6kg: kettlebell swing (obje ruke pa naizmjenicno), trbusnjaci,kettlebell twist,iskorak s utegom iznad glave i cucanj.....neznam kako sam doma dosla nakon toga...
Dobrodosla :-)
Za core imas dvd u P90X, P90X2, Insanity Asylum, onda imas od Boba Harpera i od Jillian 6 weeks 6 packs.
Probaj ugurati 3x tjedno ako ikako mozes za neke rezultate.
To da li ces mrsaviti ili ne, ne ovisi o tome da li vjezbas, nego koliko jedes. :-)
Misicnu masu neces steci setanjem i bickliranjem, nego vjezbama snage.
Tnx na putokazu! Jos da nadjem vrijeme i prostor ali budem! Ko hoe nadje nacin, jel da? :D
Ovaj tj w9, w10 i c3 umorna i jako znojna :D
Dobrodošla Lucija Ellen :)
prostor je namanji problem. mislim da većina nas vježba po boravcima ili spavaćim sobama. treba ti taman toliko mjesta koliko zauzima prostirka i pola metra ispred nje
a ni vrijeme nije problem. pola sata dnevno se uvijek nađe...pa još malo za tuširanje :)
trebaš samo krenuti, nemoj čekati idealne uvjete, već danas je savršen dan za početak :mrgreen:
ja se i dalje držim ritma zumba2xtjedno, insanity i trčanje po jelenovcu 2xtjedno. i ovo trčanje mi je divno, mekana staza kroz zelenu šumu, posuta laticama s rascvjetalih voćki - totalno nadrealno. pa kad tome dodam vježbanje na srušenim stablima...