Sasana jupijej, dobro nam dosla :)
Printable View
Sasana jupijej, dobro nam dosla :)
sasana, dobrodošla
ja sam danas vježbala nakon trodnevne viroze (crijevne :S)
i ponosna sam kao kuća. znam da zvučim smiješno, ali ne mogu drugačije opisati količinu ponosa nakon ovog treninga :yes:
naime, trčala sam po nasipu, nekih 45 minuta. pola sam trčala pa malo hodala pa opet trčala...i kad mi se činilo da sam se jaaako udaljila od kuće i da prije mraka neću doma, krenula sam trčati natrag. e sad, teško mi je procijeniti udaljenost, ali put sam podijelila u 3 etape, svaka barem 500 metara, a možda i puno više. prvi put mi je da trčim, nakon niza godina, pa pojma nemam :mrgreen:
uglavnom, cilj mi je bio istrčati prvu bez stanke. kad sam prošla prvu shvatim da i dalje ravnomjerno dišem na nos, da me slezena ne boli, da je tempo dobar i stabilan...pa otrčah i drugu i treću bez stanke...i zadnjih sto metara šprint
malo je reći da sam bila sretna. blistala sam. ne sjećam se kad sam se zadnji put tako dobro osjećala
moram odati i zahvalu svom pesonji koji je držao tempo cijelo vrijeme, par koraka ispred mene :zaljubljen:
sorry što sam vas udavila detaljnim opisima, još sam sva happy, happy, happy :mrgreen:
Baš to. 8-) Dok nisam počela intenzivno vježbati nisam znala koliko toga se može "izliječiti" vježbanjem. Prije sam imala puno više problema s glavoboljama, blokirana ramena i vratne žile (u pms-u, kad puše jugo, pa bura, štagod), sad ništa ili jako rijetko. Kad me krene hvatati, žestoki trening djeluje bolje od bilo kakvih tableta ili masaže.
Dobrodošli oni koji su se tek uključili.
Da i ja prijavim, od srijede naovamo svakodnevno jogging + brzi hod + bazen, a i preskakanje preko uzeta zajedno sa curkom (nisam ni znala da mogu toliko dugo izdrzati :mrgreen:).
anci :hug: nadam se da si bolje
dobrodosle pridoslice!!!
ja sam imala dva dana pauze zbog periode i grceva :pasmater:
al danas nastavljam, makar yogom ako ne budem bas skakala
ja se super osjecam dok vjezbam, zdravo, fit, energicno, i bas mi fali cim malo preskocim
Anci, :bighug:
Ja sam se ovaj vikend penjala po stijenama, prvi put u zivotu, danas cutim svakave misice i ludilo se osijecam, bas sam ponosna na sebe sto sam sve uspila.
Šetali smo i u subotu i u nedjelju nekih 4-5km
Ovaj tjedan imam velike planove i jako im se veselim - prvi maj smo na Dinari a vikend kampiramo na Velebitu :jump:
Evo i mene ovdje. Imam bebu od 9 mjeseci, dojim i u plusu sam 4 kg. Inace imam vjezbacku podlogu od visegodisnjeg pilatesa, ali sam sad imala pauzu od godinu i pol i kondicija mi je na nuli. Pocela sam s pilatesom 1x tjedno i to nije bas dovoljno, pa sad trazim nesto sto bih mogla raditi doma. Nemam nikakve opreme osim tatami strunjaca. Nemam bas ni vremena, mogu ukrasti 20 min. dnevno... Imate kakve preporuke? Htjela bih skinuti tih par kg viska, i izravnati opet trbuh, i ispraviti drzanje. Vidim da ste vi ovdje strucne i motivirajuce vas je citati :) Pls predlozite mi nesto!
w7...eh! jednostavno mi je pretežak. ne vidim smisla da radim slek s jednom žabljom nogom kad ne mogu ni običan, duboki napraviti. za sada sam napredovala tek do pola punog skleka
budući da sam 6 tjedana drljala w5-w6-c2, postalo mi je predosadno nastaviti s istim
odlučila sam se na kompromis; vježbat ću par tjedana nešto drugo dok ne ojačam da se vratim na BR. možda ripped in 30 ili 6w6p, nisam još pogledala vježbe, odlučim sutra
Charlie, dobro došla :) ja ću te savjetovati kao što su i mene drugi; ako nemaš kondicije, kreni s Jillian
zhabice, jako me interesira tvoja planinarska škola. može malo više info kako se priključiti, koje su aktivnosti i koliko često, može li s bebicom, cijena...i sve čega se sjetiš (ovdje ili na pp) :-*
Kod nas tempo ajme, cijelo vrijeme, pa se ne stignem javljati. Ali vježbam, zumba dva puta tjedno i dalje, a kod kuće svašta nešto, uglavnom Jillian. A i bicikliram do posla i natrag, i uživam u tome. :-)
Hvala na dobrodoslici! I na savjetu. Upravo sam odradila Jillianin cardio circuit no. 3, na filmicu ide 2 puta, pa sam i ja toliko, ali vjerojatno treba vise?
Cure koje vjezbate s Jillian, koje vjezbe radite?
ja sam 3 mjeseca vježbala Body Revolution, prošla sam pola. sad ću mjesec dana ubaciti nešto drugo jer mi je BR postao pretežak
ali namjeravam se vratiti i odraditi BR do kraja ;)
ne znam što je ovaj cardio circuit, ali računaj da ti je pola sata Jillian dovoljno, ako vježbaš 5-6 x tjedno
Jucer: hiking 1:30 i nakon toga preskakanje preko uzeta (mogu preskociti vise puta u komadu od moje E. (koja je inace sve samo ne trapava, da se razumijemo :mrgreen:).
ajde da vam se i ja pridružim na temi
valjda spadam u vježbače ako sam izdržala dva mjeseca škole trčanja i nastavljam dalje!
inače vozim bicikl do posla, veći dio godine ali to je jaaako kratko i nedovoljno
od božića imamo i štene pa nekad odem van i 10x dnevno kad zbrojim psa i djecu, nabavku i posao, što znači svaki put penjanje na III kat! uh, to je prava vježba!
kad sve zbrojim-trčanje 3xtjedno (pravi trening od 1sat) + bicikliranje + šetnje sa štenetom + svakodnevnica sa dvoje djece = umirem od umora i jedva se nekad natjeram na trening! valjda će sav taj trud uroditi plodom, a kasnije ću smanjiti tempo (a i štene će narasti!)
planiram ubaciti i malo kućnih treninga one dane kad nemam trčanje, za guzu i trbušinu
Jučer zwow 46 i nekih sat vremena nakon toga sam probala napravit maksimum sklekova u šutu, uspjela sam 20. Mogla bih i bolje, nije nešto.. :O
Danas Tatiana Fireball Workout.
Super ste sve, ova tema je odličan poticaj i motivacija. :) Ovaj lik je sažeo bit u jednoj rečenici, pogledajte :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=o0eWbk-0qdg
maxi, super za trčanje. ako se ove godine potrefimo u istom terminu u našem ljetovalištu, možemo zajedno trčati do susjednog sela :-)
da da, već u mislima trčim prije prvo jutarnjeg kupanja. B će sigurno navečer
Upadam..
Gdje u zg ima insanity workout za preporuku?
Roza,pleqse,ako mozes napisati kam ides:-)
Bas sam planiral nakon poroda to probati,za promjenu..inace dugogodisnja vjezbacica..vecinom teretana i trcanje
Ja idem u Mountain fit, to ti je na Jelenovcu, kraj Vinogradske bolnice. Imaju web, pa vidi jel ti odgovara...
gdje ste, curke?
danas 6w6p, kombinirat ću s ripped in 30 i trčanjem svaki 3. dan...ne da mi se stalno isto
Danas sam isla trcati sama, za krug po sumi mi je trebalo 40 minuta. Od toga sam mozda hodala 5 min, ne vise. Bilo me strah kad sam usla dublje u sumu, tak da mi nije palo na pamet da stanem!
U teškoj sam depresiji , imam upalu mišića već treći dan od 15 minuta 6w6p !! U totlnoj sam banani , kondicija mi je koma. :( još me muči kasalj za koji nemam pojma da li je ostatak od prehlade koja traje dva tjedna ili neka alergija.
evo , malo kukam bez vježbanja .
:lol:
smiješno je, ali apsolutno te razumijem
ja trčim po nasipu (trčala jednom, ali imam namjeru nastaviti svaki treći dan) i bilo bi mi jako nelagodno da ne vodim pesonju
nije da bi od nje bilo neke koristi da me netko napadne, ali se bolje osjećam s poznatim živim bićem u blizini :)
sirius, proći će, samo nemoj odustati. ja sam danas, nakon 4,5 mjeseca kontinuiranog vježbanja radila 6w6p prvi put i priznajem da mi nije uopće bilo lako
Jučer 6w6p, prije c3, a danas w9.
Ste cure skužile kak se smanjuje celulit?
Ja sam redovito kupovala mazalice ali sada sam skužila da ga od prošlog ljeta već 50 % nema, još kada bi do ljedeće godine otišlo i ostalih 50% ma di bi mi bio kraj :)
Maxi bok :)
Sirius i mene bole gornji trbušni od 6w6p jer su valjda ostali nerazvijeni od drugih vježbi ali to je slatka bol jer kada počnem vježbati između stenjanja i znojenja ni ne pomislim na njih :)
Jučer sam planinarila 11 sati, presli smo 24km i popeli se na 1794m na Lišanjski vrh na Dinari, izlet je bio prekrasan, stvarno sam uživala.
Danas me ništa ne boli a mm je primjetio kako sam cila omišićavila i ne moze vjerovat da me danas nista ne boli, on ima upalu misica, ali proci ce mu. Struk mi je uzi, vratila sam se polako na svoju gradju na koju sam navikla, morala bi jos malo poradit na kondiciji ali to ce valjda s vremenom ipak doci.
kavofob, upisala sam planinarsku skolu u mom malom mjestu, vec dva mjeseca imamo predavanja jednom ili dva puta tjedno i vikendom izlet, sad imamo zavrsni izlet na Velebitu i nakon toga ispit. To sam oduvijek zeljela samo su se sad konacno poklopile zvijezde pa sam se mogla organizirat i ic na sve izlete. Uzivam svakim svojim atomom.
ribice, ja mislim da celulit najviše nestaje od zdrave prehrane, odnosno nastaje od industrijski obrađene hrane i kad nju izbaciš ode pa-pa. to je moje iskustvo jer sam ga imala prije dok sam bila u dobroj formi i trenirala, ali se loše hranila
sad mi je otišlo jedno 80%, a imam još 7-8 kg viška
tnx, zhabs :)
Ja nemam celulit , nikad ga nisam imala . Samo salo imam. :)
i još par kila viška , ali to je manja briga . Kondicija mi je loša i izdrzljivost, to bi mi trebao biti cilj ovu godinu.
Evo da se i ja prijavim ovdje :)
Odvježbala 30 day shred. Pa sam krenula na Body revolution, ovo mi je treći tjedan. Vjerujem da će mi sljedećih tjedana i mjeseci trebati malo motivacije. Inače, ne mogu vjerovati da već više od mjesec i pol u komadu vježbam :D
Jedno pitanje - kako ide vježbanje u 6w6p. Je li to isto po levelima, tjednima ili... S obzirom da me najviše smeta trbuh možda bi ponekad uz ove vježbe ubacila i to. Ili mi je dosta BR za sada?
Moje proučavanje teorije se svodi na to da se vjezbanjem za trbusne mišiće oni razvijaju , ali se salo ne smanjuje. Salo ide dolje prehranom i kardio vježbama. E,sad , sto tebe točno muči moraš vidjeti.
sirius je u pravu; u biti mi ne možemo ciljano djelovati da gubitak sala samo na određenom dijelu tijela. cijelo tijelo mršavi postepeno, ali trbuh ide zadnji
6w6p ima 2 levela; svaki po 3 tjedna
meni se mnogo više sviđa mijenjati vježbe nego svaki dan drljati po istom. mislim da je i zhang negdje spomenula da je tako zdravije i učinkovitije 8-)
Hranim se LCHF:mrgreen:/Paleo zadnjih 3,5 mjeseca.
Uglavnom, imam cca 4 - 5 kila više od onog što bih htjela. I zadovoljna sam kako mi se zadnjih tjedana preoblikovalo tijelo i trbuh. Valjda me najviše muči što bih da to ide još brže. :mrgreen:
Zasad ostajem samo na BR jer sam ovoliko i izdržala s vježbanjem zato što je samo pol sata dnevno. Samo se zanimam što bih još mogla vježbati osim toga.
Jeste li vidjele članak?
Zasto-vjezbanje-trbusnjaka-ne-daje-rezultate.html?
Sirius, 6w6p je zahtjevan. ja sam ga počela vježbati nakon 30DS (samo što je kod mene bilo tromjesečno vježbanje) i mislila sam da će mi trbuh izgoriti prvi tjedan :kez: . Prvih nekoliko dana nisam mogla duže od pola, kad ona kaže ajmo opet ali ubrzano, ja sam već kolabrirala na podu :D ali ide, jako brzo ih dostigneš ;)
Pročitala. Mogu se složiti. Danas je popularno imati pločice kao i jake ruke pa vidiš muškarca koji je do pola bilder a od struka niže ima tanke nožice. Osnova vježbanja je učvrstiti cijelo tijelo, sve mišiće a tek nakon toga se oblikuju dijelovi tijela na kojima želimo postići napredak. Naravno, ne prestanu se vježbati ostali mišići, samo se neki vježbaju više/češće/žešće.