Nda... Uvijek nesto.
Kozmo- tekuci ariel i persil s 49,99 na 29,99
Printable View
Nda... Uvijek nesto.
Kozmo- tekuci ariel i persil s 49,99 na 29,99
a hoće li to doć i na zapad?
u svim dm prodavaonicama popust od 15% (petak, subota, bedjelja),
barem tak piše na fejsu, i može se kombinirati sa popustima iz knjižice :)
Di to pise? Mm bio danas u dm-u i morao dati onaj bon za 15 posto na kupnju. Dok na jug dode akcija-bit ce 2016.g haha
I jos sam razocarana jer u nasim ljekarnama klorane kupka koja je na webu 112kn-kod nas je 148.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Muža su ti smuljali...http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_ho...canj_2014.html
Piše da popust vrijedi u svim DM prodavaonicama.
kupila danas u dm-u tri tekuca somata za perilicu posuda za ukupno 68 kn. Imaju akciju 3+1 i jos je ovaj vikend -15%.
cijena jednog je 39,90 .
ja sretna.
do kada u prosjeku traju zimska sniženja u west gate-u? u većini dućana sa odjećom?
Soho trgovina, ona preko puta Name u centru, ima sve 50% na popustu.
satovi za 15-godišnjakinju na popustu? neki lijepi, kvalitetni i ne skupi
Wenice u Areni 50% na cjelokupni asortiman
A imaju bas ok stvari
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
evo da malo doprinesem temi pošto šopingiram zadnja dva dana po Arena centru
peko ima 70% na puno stvari, ponuda se već prorijedila, ali da s enaći jako dobrih stvari (danas sam kupila3 para cipela i čizmice za nesto manje od 800kn, sve koža, fini modeli, dobra izrada, muz je kupio 2 para predobrih tenisica, isto koža kangaroos za 70% sniženo)
olang ima sniženje 30% za kartice i 40% za gotovinu (u prolazu, nemaju ducan nego onaj štand na sredini prolaza) imaju i dječje i velike, svega ima. evo za primjer ove sam platila danas 240kn
women secret donji veš 70% popusta (samo skidaju cijene, grudnjaci su im između 40 i 60kn, vidi se na onom sto preljepljuju cijene jedne preko drugih) isplati se pogledati, još uvijek im je dobra zaliha, jučer sam bila, prvi kat
cijene jesu malo skuplje nego tenzenis, ali meni je women''s secret puno kvalitetniji brend
carpisa torbe skoro cijeli ducan je na -50% (uzela sam jucer dvije za 200kn!), zaliha je još dobra, treba pogledati
toliko za sad od mene
zaustavite me!!!
zaustavi se! :mrgreen:
eto, kad mi niste htjeli prodati polovne buce na burzi, morala sam ići u arenu danas. isto kangaroos, na 50% u peku.
zara ima dobro sniženje, dječji odjel...
Kupila sam nekoliko majica i tunika za curu (7g) po 29kn, hlače od tvida za 49kn... Za dečke ima trenirki i hlača po 59kn, i majica od 29kn na dalje, ima i košuljica i jakni....
Koja Zara? Tj.na kojoj si lokaciji bila?
Bila sam jučer u Areni u Zari, zaista jesu majice po 29 kn, ali meni je njihova kvaliteta jako upitna :-/
U H&M sam vidjela obične, čisto bijele majice dugih rukava za cure (veličine 6,7,8 god.-naše vel nije bilo) onako finije za ispod haljine bez rukava, ispod tunike kratkih rukava... -15 kn!
Djecja odjeca u Zari mi je losija nego u H&M ili C&A..
Nekako mi C&A prednjači..
U Nextu sam kupila 3 majice i donji dio trenirkice za 108 kn..to se definitivno isolatilo:-)
Djeca su mi ih prerasla (mlađa će vrlo uskoro), ali od svih tih lanaca, C&A mi je uvjerljivo za djecu najbolji (a Zara najnekvalitetnija).
A jel bilo u areni u zari majcica kratkih 12-18,curka?molim ak mi moze itko pogledati.hvala :*
i kakva je tam situacija u hmu za 2-3g,jel zna itko?
jedino jos arenu nisam obisla
Ne znam je li vec spomenuto da S. Oliver ima na svu snizenu robu dodatnih -20%. Istina da su se vec neke stvari prorijedile, ali se jos uvijek nadje, kako za velike tako i za male.
Jucer sam za 117kn kupila djecju dolcevitu i dvije majice dugih rukava. Meni se njihove stvari cine kvalitetne i svidjaju mi se modeli :)
Zaboravih napomenuti da je ovih dodatnih 20% za one koji imaju njihovu karticu, ali to nije problem na blagajni izvaditi.
Ja sam bila u areni, (u Zari) meni je kvaliteta ok a dizajn odličan :)
U Zari kupujem samo kad je roba na sniženju, inače mi je preskupa (kad ih svo troje obučem)
skroz te razmijem, cheerilee, i ja gledam proći što jeftinije.
nisam tako mislila, da je oduvijek u zari bofl roba, nego mi se to učinilo baš za robu na ovoj rasprodaji.
ti imaš manje klince, možda je nešto bolja situacija s manjim brojevima, ali ovo što sam ja gledala, vel. 11-12... da je bilo koji komad bio iole pristojan, kupili bi ga.
da, kupili smo maramu, 19 kn. i ni to nije jeftino. kakva jest (printana gaza) ne znam tko bi ju kupio za 79 koliko joj je puna cijena.
Jučer sam bila u Benettonu, počelo im je dodatnih 20% na već sniženo. Kupila sam malome 5 majici, po 44kn komad, i to ne skroz obične, nego sa fora crtežima. Za cure su majice po 60kn, i još sam im uzela hlače po 100 i 120 kn. Uglavnom, za 500tinjak kn, dobila sam 8 komada robice. Razmišljam da odem u još jednu nabavku....
U kojem si benettonu sve to našla, ja gdje god gledam čini mi se da nema više ništa ..
Našla sam jedva jednu vesticu u onom u CC1
baza gratis uz peg perego kolica
https://www.facebook.com/pages/Ebaby/585799494765778
c&a 50% na već sniženo:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
ja sam sinoc bil au WG. za BC-a velicina M sam nasla 5 majica, vise nisam ni gledala. za balerinu velicina S/M isto sam nasla par majica, vestu, tajce i jednu haljinu.
vec je skoro sve rasprodano, ali ako imas vremena i strpljenja, nadje se.
Ma za velike cure (152) nema nigdje ništa. Tražila sam debelu zimsku jaknu (3/4) od početka siječnja pa nigdje ništa.
e da bila sam u S. Oliveru, tu karticu mozes odmah traziti, ali ne i koristiti onaj popust od 20%. bar kod tete u WG
pa jucer je bio 29.1. LOL
Istina :D
Mislim da ni ja nisam mogla staviti bodove taj dan kad sam ju uzela.