žao mi je....:taps:
Printable View
Jutro svima! Sada mi je bilo muka za poluditi a jooj...od kave...nikada mi nije smetala. Danas mi je 10 dnt...mislim da je rano da imam mucnine?! A nisam si ni umislila...
sanda,
meni se ja kava gadila (doslovno) u ranoj trudnoći, ali ne toliko rano...
:-)
~~~~~~
Sanda nije rano za mucnine.... Ja sam ih imala j koji dan prije....doduse ne pijem uopce kavu nikad ni nisam, ali su mucnine mozda dobar znak, u svakom slucaju drzim fige
meni počele 8dnt i evo sada sam 1.dan nakon pozitivne bete i stalno mi je lagana mučnina.U prvoj trudnoći sam umirala do 12.tjedna.Netko nekako podnosi rast bete...ja loše..e da...ja napravila 9dnt i pokazala se druga blijeda crtica...pokušaj napraviti..ako je transfer blastocista..možda pokaže
ja mislim da je i meni u trudnoći bilo jako muka,ne sječam se bilo je to prije 11 god....ali znam da mi je jako rano bilo
Da i kazem ja sam od mozda 7 dnt imala mucnine... Nista pretjerano, samo kao mi ne pase hrana koju sam inace bas volila! Tako da za mucnine nije rano
neću raditi test još....
Najbolje mir.... Jos koji dan, uzivaj uovom bjelilu, mazi bušu i pij caj! ;)
cure, sorry ako sam na krivom mjestu,...ali se nadam da mi neka od vas moze pomoci savjetom,.....naime juce 10. dan nakon embriotransfera pojavila mi se svjetla krv na dnevnom ulosku,...otprilike velicine kovanice od 1 kune (ne znam kako bih to drugacije objasnila) i evo sve do sada vise nista!!!!! u ponedjeljak trebam vaditi betu,...ne znam sta da mislim,...je li moguce da je to impantacijsko krvarenje? curke pomagajte,...hvatam se za slamku!!!! hvala!!!!
nisi na krivom mjestu....vjerovatno ti je implatacijsko....lijepo čekaj ponedjeljak i puno sreće! da bude pozitivna :rock:
Danas 11 dnt...BT je 37,1 imam osjecaj kao da cu dobiti vjesticu i glava me pocinje boljeti kao i svaki mj dan-dva pred m...uh...mislim da necu docekati betu
sanda1977 :fige: da te prevari osjećaj!
test na 11 dnt veliki minus....
a joooj sandice :love2: grlim jako, nemoj nam biti puno tužna, odtuguj svoje da možeš hrabro dalje...
a možda i je, nikad se ne zna
ej pojavila se jaaaaaako blijeda druga crtica????????
i mm ju je vidio??????
odmah je rekao da vidi drugu crticu iste debljine kao i kontrolnu,ali blijeeeda
super, vibramo da sutra bude tamnija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Sanda 1977 to je super, ta blijeda crta....tako je i meni bilo u dobnitnom postupku! pokazalo li je blijedu crtu, i drug dan beta mi je iznosila 135! Želim ti isti scenarij !! :mama:
Sada uživaj u ostatku dana jer si trudna! Da TRUDNA!:sing:
Hoće,potamniti će.... i mene je izludila blijeda crta.... ali sam nešto naučila...danas uživaj i budi sretna...sutra izvadi betu ako možeš ....i biti će ti lakše jer ćeš znati na čemu si :yes:
to što je jaaaaaaaaaaakooo bijeda znači da je visina hormona trudnoće niža od one koje očitava taj test, sutra kada ti se poveča razina hormona u mokraći test će ti pokazati tamniju crtu....
p.s. ne izluđuj se više, izađi u šetnju i ugasi komp jer si trudna, sutra ponovi test/betu i potvrdi nam ono što već znamo :yes:
sanda ma rano je, zato je blijeda, ponovi za 2 dana - evo zašto: meni je danas 13dnt i popiškila sam jutros +činu !!!!!!!!!!!!
ništa blijedo, svijetlo, nakon koje minute, pojavio se odmah nakon 3 sekunde lijepi plav i debel !!!!!!:-D :dancingfever::-D
nemogu još doći sebi, s jedne strane još ne vjerujem, a s druge strane čim se pojavio prvo što sam pomislila "pa naravno da je +" :lol:
sanda izvoliš i ti tako prekosutra :starac:
medonija čestitke na tvojoj plusčini :-D
hvala :kiss:
e sad mogu bez panike do srijede do bete :) već sam mislila da ću poludit skroz na skroz
ja se vama svima divim, ja ne mogu ni zamisliti da bi radila test prije bete :joggler:
Brunaa takva sam i ja bila, radila test u samo jednom postupku prije zadnjeg, i tad me dočekao veliki minus, totalno se ukomirala i odlučila da nema više testova. I držala se toga (mada mi je menga u svim kasnijim postupcima dolazilaili dan, dva prije, ili na dan bete) do dobitnog postupka kad sam test uradila 11dnt čvrsto uvjerna kako je i taj postupak bez uspjeha, radila test samo da vidim minus da se mogu skinuti s terapije. Kad ono iznenađenje - plus
zašto bruna?! ja mislim da bi popizdila sad do srijede da nisam danas napravila test.. zadnje 2 noći sanjam kako čekam u ambulanti za betu, pa nema mog nalaza, pa da nemaju uopće u sistemu da sam u postupku, i slične gluposti :facepalm: