Danči, ja sam na drugom tjednu alphe. Namjeravam odraditi alphu i betu po redu pa onda malo svaštariti ili odmah na Insanity, vidjet ćemo :)
Nadala sam se trčanju danas, ali ova odvratna kiša se nije složila s mojim planovima.
Printable View
Danči, ja sam na drugom tjednu alphe. Namjeravam odraditi alphu i betu po redu pa onda malo svaštariti ili odmah na Insanity, vidjet ćemo :)
Nadala sam se trčanju danas, ali ova odvratna kiša se nije složila s mojim planovima.
Trkacice,kako disete dok trcite? Jel mi mozete ponoviti malo prqvilno disanje i jel se vi toga drzite
I ja, i još se nadam da će stati do kraja dana.
Ajde, ajde :-D
Bubice, super ti je trbuh! Meni čak djeluješ malo mršavo.
Milasova, mislim da disanje ide 3 koraka udisaj, 3 izdisaj ili kakav li ti je već ritam, tj. korak. Ja nisam nikad uspjela pratiti to, barem ne duže vrijeme, jedino pazim da mi disanje bude stabilno i da udišem istovremeno na nos i usta jer je količina kisika koja mi treba za taj napor prevelika da bih udahnula samo na nos (ili samo na usta).
Što se tiče trčanja ja sam posve zelena pa ne bih davala savjete, ali mogu podijeliti svoje iskustvo. Disala sam dva kraća udisaja kroz nos i usta istovremeno pa jedan duboki izdisaj na usta. Tako mi se spontano nametnuo ritam.
summer, svidio mi se članak, dobar je :)
No, stav mi se nije promijenio. Više od struka i sisa mi se sviđa 6-pack.
i meni, samo na muskima :mrgreen:
ma naravno, de gustibus... ali eto, za one koji dijele moje misljenje
bubice, ooooodlicno!
djelujes super vitko
ja sam odsetala po marjanu, veceras lower i plank
vraca mi se entuzijazam, ono kad se jedva cekas bacit na vjezbe
nedostajao mi je taj osjecaj
Uh, ja sam kod mame :mrgreen:
Sve po redu za rucak, crno vino, strudle, orehnjace... Ajme.
Jutros sam ko vojnicina po budjenju napravila par serija sklekova. No mislim da cemo ovaj dan nazvati rest dayom :D
Za ukuse... Ne volim premisicavo, ali volim misice. Kao zuzi, tati. I Zhang :)
Summer, bravo za tebe :*
Aaaaaaa, Anci, u koju si ti mene kategoriju svrstala....iso miki...one su meni mrak, ja sebe vidim puuno drukcije..ufff..
hvala ti, u svakom slucaju :-* :heart:
Sad si idem biti sva vazna :-)
Danci, i ja slinim za garminom :heart:
ja bih onu narukvicu. I heartrate.
Ali bih i girju od 12, i jos nekaj :mrgreen:
I jos se nisam odlucila.
ja prije ručka odradila rundu hodanja, nosila kišobran pa sam odradila i vježbe za jednu ruku :mrgreen:, a i za jezik ;-)
I srela sam dvije grupe trkača i neke pojedinačne.
Sad čekam da mi se slegne ručak pa da krenem na W8.
Bok djevojke, prijavljujem http://www.fitnessblender.com/v/work...rength-Abs/ee/
Jako mi se svidjelo i od srca preporučujem.
Na idućoj kavi ćemo onda jednu skupnu u tajicama i topićima :D
chris malo sam preletila ovi trening sta si stavila, cini mi se super, ali zar stvarno traje skoro sat ipo
summer dobar clanak, i ja volim ravan trbuh i obline. valjda zato sta znam da ih se ionako nikad necu moc rijesit haha :lool:
ne volim preveliku misicavost,ja bi da se trbusnjaci onako naziru, ne bas sad da iman six pack.
cure, super su fotke s kave. iako prepoznajem samo betty i kavicu. jucer sam odradila zshred 29 i mini lower. a danas sam otrčala 8 km. jab fotke bubice!! ja mislim da sa ovim našim treninzima koji su svi oko pola sata do sat max nema bas puno straha od širenja struka. a bogati, zuzi je silno nabildana pa ima uzak struk.
Ja volim koreografiju..puno skakanja da cijelo tijelo radi i da muzila trešti kao da sam u disku i da imam 23 g.:mrgreen:
Tako je, traje sat i pol, bez greške.
Naletjela sam na Blender kad sam tražila neki zgodni cardio dodatak za navečer jer nisam bila zadovoljna nakon popodnevnog treninga. Bio mi je nov, radila sam ga prvi put i jednostavno nisam išla do svog maksimuma jer sam bila previše skoncentrirana na hvatanje pokreta.
Našla sam zgodan mali cardio od 17 minuta: http://www.fitnessblender.com/v/work...ng-Workout/8l/
Malo sam ga vrtila lijevo i desno, dopala mi se jednostavnost i preciznost izvedbe i odradila.
Nakon toga sam krenula po njihovoj stranici gledati što sve ima. A imaaaaaaa :) brdo toga.
I zapeli mi za oko ti 1000 kcal treninzi pa sam si obećala za vikend priuštiti jedan. I stvarno mi je dobro sjeo.
To su jedina dva koja sam za sad probala, ali ako netko ima dobra iskustva još s ponekim treningom, bilo bi mi drago da javi.
Ja sam radila ovaj 22-minutni cardio s fitness blendera, super mi je bio samo se borim s inkontinencijom na onim double leg butt kicks skokovima
Idem pogledati.
I meni su treninzi s fitenss blendera dobri, još nisam naišla na neki koji mi nije izvediv (a oznojim se) i to mi je super.Probala sam upper and back i isto nekakav cardio, više se ne sjećam koji.
Što se oblina i mišića tiče, i meni se sviđa mjera, no mislim kao sasa, da nijedna od nas koje vježbamo rekreativno ne može baš izgledati kao zuzi ili tatiana, tj. nema opasnosti od nabildavanja.
Što se struka tiče, mada neki kažu da se vježbama koje se spominju ne može proširiti struk, tj. oni kosi mišići, i ja sam primijetila da mi je struk bio izraženiji/uži prije Zuzke, no to pripisujem tome što se salo na bokovima i bedrima smanjilo, odnosno tu sam se suzila pa je automatski drugačiji dojam.
Kavofob, jako mi se sviđa taj cardio, probat ću ga prvom prilikom. Kelly pretty - me like :)
Ovaj od 1000 kcal - ne, definitivno nisam potrošila 1000 kcal, dobro je ako sam i upola toliko. Netko stvarno krupan bi možda i potrošio blizu te brojke. Ali ono, trebao bi biti tip od 1,95 i 9 kg mišića...
Gnjmph, moram kupiti HRM što prije, ovako samo nagađam.
Što se širenja struka tiče - cure, sjetite se što nam je PRAVI neprijatelj - salo; a za struk uvijek možete poraditi na ramenima i gornjim leđima; i dodati cardio trening.
Mogu i ja vidjeti sličke s kavice? I pass mi nemojte u zagonetkama jerbo ne znam te vaše barbe i tete virtualne trenere.
Također ne mislim da se možemo jako izbildati. Za to treba jako puno rada i muke. Ono što se kod mene vidi od ljeta zahvaljujući bweightu (jer sam si jedino njega uvela od 1.12. su mišićavija, ne veća ramena i leđa, ali i čvršća bedra, mada kad se usudim staviti fotke i vidite da ja imam jako izražene kvadriće - to mi je malo tu mač ali možda je genetika...)
palči, očisti si inbox :)
E da, što se struka tiče, ja sam ga imala izraženijeg prije (prije nego sam se udebljala), ali zato što sam imala šire bokove. Znači, samo vizualan dojam.
Sad sama sebi izgledam bolje nego ikad, a snaga koju osjećam mi je neprocjenjiva.
Jučer sam se malo nacugala pa sam radila sklekove oko 2-3 ujutro. Nisam ni znala da mogu toliko pravih, dubokih sklekova. Nekih i predubokih jer sam jednom zviznula čelom u pod :lol:
Cuj ti to,kavofobica radi sklekove u 2-3 u noci i to jos nacvrcana..fakat si luda:-)
Hahahaha,da te je bilo snimit;-)
Prije neg sam pocela vjezbat,nisam imala bokova uopce,prsa,struk ,bokovi-sve osto..
Sad je to sve dobilo neku formu..
Jos da pocnem normalno jest-pa di bi mi bio kraj;-)
Palchi zavidim na kvadricepsima. Mada i ja primjecujem da sam ojacala donji dio tijela, ali bih jos. I estetski najvise mi se svidja efekt vjezbanja na ramenima i rukama. Svi ti sklekovi nisu bili za dzaba.
Body fat sam mjerila na onom sajtu koji to računa preko mjera sa krojačkim metrom.
A za koreografiju... Ne znam jel ju volim. Al stvarno bih htjela :mrgreen:
Ajme kavofob :lool:
Fakat si luda :*
Zhang, da, i ti si tamo :) medju ekipicom. Super su ti bile one zadnje fotke, misici su divni :)
Cubana, probaj, ok je ona.
kavofob :lool:
cubana koji sajt? i ja bi racunala :)
6 km na buri trčanja. Nakon 15 godina seljanka našla drugu rutu, puno prometniju i osvjetljeniju (čitaj sigurniju).
Vjerujete nisu to baš fora kvadrići, baš su onako izbočeni, ja bi ih manje, ali bolje i oni nego mlitave tanjušne noge.
kavofobica je luda i krasna. :lol:
Evo o disanju. http://body.ba/fitness/vjezbanje/pra...-vjezbanja/390
Ja dišem dva kratka udaha na nos jedan dugi izdah na nos. Po principima yoge kako sam učila, nos je za disanje, usta za jelo. Možda nas je učo krivo naučio.
Kavofob, luda si!!!
Ja sam danas napravila plyometric cardio (insanity), bila na klizanju sat i pol i navečer sam napravila 100 sklekova (od jučerašnjih me boli kompletni core, pa sam zaključila da to moram raditi svaku dan).
Kad trčim, imam sva kratka udaha i dva izdaha, u ritmu trčanja. Ne znam jel pravilno, ali meni odgovara.
Ovo mi se sviđa iz članka: "Na kraju, testirajte sve načine i vidite šta vama i vašim plućima najbolje odgovara."
Roza, u kolikim serijama odradiš tih 100 sklekova?
10 serija po 10 komada. Između serija imam odmor od recimo 30 sekundi.
Fala na fotkicama! Baš ste sve fine. Prepoznajem Danči i Bety. :-)
ajme kavofob, umirem od smijeha na ovaj poljubac s podom :lol:
ja odradila ono što sam planirala :-)
evo, ja bi npr. ovakav trbuh
ne bih six pack, vec da se naziru misici na vitkom tijelu http://images4.fanpop.com/image/phot...-1200-1572.jpg
jos je ovo lakse, manje treba radit, posebno s mojom startnom pozicijom :mrgreen:
zivjela raznolikost!
Pa ti super izgledaš i trbuh ti je odličan, dobar posao je kad se vidi da je six pack rezultat vježbanja, a ne izgladnjivanja!
Doping :-o Možeš ti to i bez varanja :mrgreen:
Roza, bravo za sklekove!!!
Ja ipak otrčala, probnih 5 km prije iduće nedjelje, uspjela sam spustiti pejs na 5:57 min/km.
I večerala pet palačinki sa sirom koje nisam sto godina jela. Anci loše utječe na mene :mrgreen:
Ajme koji pejs!!! Bravo, bravo! Ja o tome mogu samo sanjati. A gdje trčiš iduće nedjelje?!?
vikki, wow! Pejs ispod 6 min :naklon:
ideš na neku utrku?
A i Roza isto, o 100 sklekova mogu samo sanjati s 30 sec pauze.
O daaa, summer. J.Lo trbuh je mrak :)
Savski polumaraton, 5 km utrka. Hoće li netko :-)?
Summer, super mi je Jennifer, baš zato što promovira obline, i dobar mi je njezin trbuh. Njoj ništa drugo ne bi ni stajalo.