Plima ma super si trcala :klap:
Jel sad pauza sa polumaratonima?
Rahela :klap:
Kjb super si odmorila :klap:
Magriz bravo za plivanje!
Printable View
Plima ma super si trcala :klap:
Jel sad pauza sa polumaratonima?
Rahela :klap:
Kjb super si odmorila :klap:
Magriz bravo za plivanje!
Zhang, nije mi tlaka. Ocu da me pogleda "strucno"oko. Pa me usmjeri malo.
Mislim,nije da cu bas sherat slike ko nekad...
Kod mene nije danas rest :mrgreen:
Radila sam onaj Push & Pull, upper. Umjesto tri odradila dvije runde, i onako sam krepala i na njima. Još ona izaziva na četvrtu :lool:
Vidim si upalu ruku :lool:
kakav crni rest ponedjeljkom :mrgreen:
danas total body u teretani
Flopi :heart:
Plima, bravo i tebi! Poseban je uspjeh otrcat kad je tesko.
Rahela, ja skoro kao ti, 8 km - al skoro svih 8 po ravnom, tempo 6:40. To jucer, danas i u mene rest :)
hahaha nije, zapravo je do jeseni, zagreb i ljubljana me čekaju :mrgreen:
flopice predivno si ti to opisala, ja sam samo gledala u pod da ne vidim uzbrdice :lol:
sve me zateže danas pomalo i još sam jutros morala ići na liječnički pregled za novi posao i opet sam izgorila zbog sunca iako sam se mazala
bravo za curke kojima danas nije rest
Plima i mislila sam do jeseni, ne za stalno pobogu :lool: :mrgreen:
Bravo cure!
U mene umisto trcanje dvosatno ciscenje apartmana. Neka me prehlada hvata ili nesto :/ vidit cu ujutro kakva cu bit za trcanje.
Veceras moj prvi EMOM, 10 gobleta sa ktb 8kg,10 min, svaku min dodajes po jos jedan. Drugi dio je 6min. Svaka min je bugarski cucanj,bez pauze (je mos mislit)svaku min mijenjas nogu. Sa 25 spala na kraju na 19. Polaganih.
Onda jos 2 runde nekog ktb circuita (total body). Trebalo je bar 3 ali nije islo. Sutra...
Hej vezbacice! Cestitam polumaratonkama i speedy gonzalesu lili :)
tigric trening zvuci opako :klap:
kjb bravo!
mene neka prehlada ulovila :/
pozdrav cure, ne javljam se, nemam niš pametno za pisati...
jednom tjedno sam na bazenu, povremeno nešto doma odradim, nastavljamo s folklornim probama i tak...
može netko na linkove za vježbanje zalijepiti onaj guza-challenge o kojem ste pričale prije nekog vremena?
hvala!
Boxica imaš tamo na linkovima za vježbačice, na dva posta podijeljen.
MB vibram ~~~~~~~~~~
kli kli hvala!
kjb odlično!
i bravo za sve koje sam ovih dana zaboravial pohvalit za sve odvježbano, malo sam bila u strci pa čitala napreskokce!
j-la ajd oopet probaj malo atletsku samo ujutro ranije ili naveče kad zahladi.
Ne mogu Lili, nisam kod mojih. Ako mi se opet zvijezde poslože, probat ću neko drugo doba dana. Ili godine :mrgreen:
ili godine :lool:
Meni se cini zivota :lol:
Danas lower, tip top booty wo, kratak, al sladak. 6 vježbi, 45 sec rada, 10 sec odmora, 18 rundi.
Cijedi se s mene.
Čekam Zhang da vidim je li i četvrtu odradila :-)
J-la, jesi ti luda? Kakvu crnu cetvrtu :lol:
Ali, znas da sam jednim dijelicem mozga razmisljala bi li, ne bi li, ali vec sam bila umorna, a tad mi forma pocinje padati ili trebam duze pauze pa mi se razvuce trening...a ne volim ni jedno ni drugo.
S time da sam ove rowse zamijenila za 4 pull upa.
I naribala sam trticu na onim absima.
Ali, sve u svemu, trening je fakat divan, a nisam ga do sada bila radila...
Za preksutra bih mogla prepisati ovaj tvoj.lower. jutros sam odradila i sumotrk.
Sutra rest.
Tako je meni bilo ali poslije druge :lool:
Kod nje mi je super što i ako midoficiras, osjetiš da radiš.
Dive bomberse ne mogu duboko, spuštam se koliko mogu ali su me svejedno bolila ramena danas.
U ovom današnjem loweru me oduševila u onim jumping lunges kad je rekla da poslije svakog napraviš pauzu. Nema brzo, i završi vježbu, već osjetiš svaki mišić.
I da znaš da sam si danas pustila Rammstein uz vježbanje :lool:
Sjetila se da mogu :lool:
evo ja sam upravo, nakon malo posla, odradila jos jedan kasnovecernji piyo - define lower, 21 min
nisam se bas oznojila, ali jesam ipak istegla
uzela sam neki malo zesci piyo schedule, strength, pa pocinje vise duzih treninga, trebalo je veceras 40 min, ali sam zamijenila raspored jer sam bas kasno pocela
na poslu mi je i dalje ludilo, radim po deset sati minimalno, plus od doma
osjecam se pregazeno
pokusavam paziti na prehranu i spavanje da ne izgorim prerano, potrajat ce ovo
danas sam se jedva zaustavila da si ne nakupujem sladoleda i utopim stres i tugu u limun sorbetu :aparatic:
to si cuvam za vikend treat
e da, i penjem se stepenicama, mozda ne svaki dan, ali cesto
jos uvijek se puno uspusem, nece kondicija bas od piya :aparatic:
svaka cast za sve odradjeno!
mb, nadam se da ce brzo proci, ~~~~~~~~~~ za sve bolesne
Summer, hug, treba taj tempo izdrzati... :-(
jutro curke!
vidim da ste vrijedne, summer, j-la, zhang- bravo!
sorry ako sam koga preskočila u ovaj rani sat
ja od nedjelje imam rest, osim yoge koju danas završavam revolution program
od sutra planiram tatin izazov koji ću kombinirati s trčanjem
u 7. mjesecu idem na neki trail pa neću veće pause u trčanju, zato u petak trening u brdo...
nakon izazova ću se javiti tatinim curama (zhang, sani, j-la) za savjet
razmišljala sam nešto energično ali ne predugo,to bih uz trčanje odrađivala narednih mjesec-dva
snaga mi treba
Summer :love: drzi se!
Mene je ova prehlada zgazila :drama:
Osjecam se grozno :(
cure bravo za odradjeno i hug bubanima
ja sam sljedeci tjedan na kontroli i nadam se da ce mi dati zeleno svjetlo za neko laganini vjezbanje
jer, ledja me rasturaju od stalnog dojenja...glava boli svako malo, jer zalezim vrat i tak...
ne znam kad cu to ugurati, jer nas uz sve ceka jos i selidba, al bar neko kratko istezanje bi trebala
Summer ufff, držim fige da se frka stiša!
MB, znači danas je gore :-(. Znam da ti je gužva, ali odmori poslijepodne :love2:
Ginger, i mene je to ležanje ubijalo. S obzirom da ti slijedi selidba, polako. Možda da kreneš s onom yogom što cure rade. Flopi je negdje linkala.
Flopi, ja sam početnica s Tati, a iz ovog mog skromnog iskustva ti mogu reći, zagarantovana upala nakon svakog wo :lool:
Još modificiram, ili što nemam adekvatnu opremu ili što ne mogu. Ali me opet sve boli. Prije nego počenš vježbat, pogledaj video, fino objasni svaku vježbu i da upute kako raditi.
Summer naklon do poda, uz takav tempo odolijevati trpanju slatkiša i vježbati. Svaka čast.
Ja jučer donji dio, dobar trening + 1,5 km na traci. Popodne košnja i vrt.
Danas od jutra nekako ne ide po planu, pa kako mi se čini zaobići ću i teretanu.
Nisam vas čitala danima i tjednima. Pregažena sam i brojim dane do g.o. Posal, kuća, dica... Dosta mi više tih svih roditeljskih i priredbi. Bogu fala pa još svega par dana ostalo... Uz to uređivala jedan zgodan vrtek... Trčim tu i tamo. Na jobu nam organizirali treninge 3x/tj. Trudim se ne propuštati ih. Od jučer nam stigla legenda trčanja kao trener - Drago Paripović. Nakon njega sam rekla - ovo je prvi pošteni trening. Oduševljena sam! Imala sam sreću u nesreći kaj sam išla ravno s posla i došla 40 min ranije. Pokisla ko miš, al bar se guštala u priči s tim divnim jednostavnim čovjekom. Njega naručili zabunom sat ranije na trening. Ma baš super!
summer ,draga, drži se!
točno znam taj osjećaj kad ti se sruči toliko stresa da si želiš priuštit neki gušt da kompenziraš, a onda drugi glas upozorava "ali to je za tebe više loše nego dobro"
šaljem zagrljaj :*
Nera super, spontano i ispunjavajuće druženje!
summer baš si zmaj, super je kako uspijevaš ostati sabrana i ne tješiti se pogrešnim stvarima!
ja uglavnom jedem ok., ali pogodi se i koji dan kad sam overdose junkom
to su najčešće ti stresni i ubrzani dani koji me izmožde pa se samo dovučem do kauča i dokrajčim smećom
j-la nakon izazova za guzu ću odlučiti s kojim njenim vježbama krećem 2xtjedno
summer draga čuvaj se! :hugs:
MB vibram za ozdravljenje !!! i mene je ima 2 dana pokosial trbušna viroza, onako mučno mi je bilo u trbuhu + oporavljala sam bedra od brda, tako da sam od ned u restu i bit ću do petka. Ne treniram sad preko tjedna da se skroz oporavim (svjesni odabir, hm kako sam razumna :-) ) jer me čeka ludi vikend utrka.
Nera zavidim na ćakuli s Paripovićem. Vidimo se u KA u petak!
zhang i j-la rasturate Tati, bravo!!!
Ja prijavljujem upalu nakon treninga nase zhang :-*
Kasnije cu odraditi lower. I moram poceti s pakiranjem robe za more. Prvo ce klinci kad zavrsi skola a mi par dana za njima.
Bravo svima za sve! Dani su mi ludnica i jedva stignem procitati.
Lili, odmah pogledaj veličinu majice! I meni i frendu za kojeg sam podizala dali krivu. Nemam vremena ići ponovo da zamijenim. Nadam se da bum uspjela dobiti u Karlovcu odgovarajuću veličinu. Kaj smo samo nas dvije na Ka ceneru?
Odradila real time cardio 3. Traje 16 minuta, ali ona preporučuje uraditi ga dva puta ako je cilj gubiti težinu. I uradim ga dva puta. Od prethodna dva dana me još bole ruke, ramena, trbuh, guzica i noge. Sutra ne smijem ni pomisliti kako ću hodat :lool:
Ajme dobro si mi rekla.idem odmah reci frendu da provjeri velicinu. On mi je podigao.
ide i kjb i ona trci stafetu kao i ja..
koju si dobila velicinu da se zamijenimo ako odgovara drugoj? Javim se.
Hahahaha j-la, ja te volim :heart:
Ja sam za sutra mjerkala onaj tvoj tip top, ali ima i uppera pa ga necu, nasla sam jedan lower za sutra. Za preksutra cu vidjeti hoce li ujutro biti sumotrk ili neki indoor trening, isto neki njen cardio.
Ja danas restam, bas mi treba. Mislim da smo krajem skolske godine svi na rezervi, sto klinci, sto mi odrasli. Jedva cekam godisnji...