To je divno!!! Uživaj!
Printable View
O da! Valjda se racuna :-) Napuhnuta sam jako, ali bas jako! To valjda jos od stimulacije ili utrica, ne znam. Sise me svrbe, stalno mi se spava, koza mi je uzasno suha. Tolko da me svrbi od suhoce. Kosa mi se masti sto je cudno za mene jer imam suhu kosu. Jajnike vise ne osjecam ko da cu svaki cas dobiti ali na mahove ih osjetim. Pogotovo nocu. I to kad mijenjam polozaj spavanja. Danas sam ok spavala ali jucer sam se nekoliko puta probudila i nikako nisam mogla naci polozaj za spavanje. I zacudo, ne umaram se nesto previse. Odlazim normalno na posao, doma sve ovavljam najnormalnije samo umjerenijim tempom... jedino me muci da kad kihnem ili kad se npr. rastegnem osjetim bol u gornjem dijelu trbuha, nadam se da je to normalno...? I, mislim da je to sve!
I da ne zaboravim, lako planem sto je netipicno za mene jer uvijek imam "hladan mozak".
Ama, kak je kod tebe stanje? Koji ti je danas dnt? 8-9? Tu negdje... jelda?
Evo me! Slušam sve savjete i upute, ne dižem ništa teško, družim se s dragim ljudima, zato tek sad i odgovaram! :-) Simptomi su onako, ništa posebno, mix svega pomalo: kao da će sad procurit, sise jedva malo boluckaju, povremena zapuhanost.. Joj Klamerice, kako ti to sve lijepo opišeš! Živiš san svih nas, divno! :-)
Joj klamerice bas sam sretna zbog tebe :-D cestitke velike jos jednom!
Sad jos da nam ama i mimsi donesu sretne vijesti pa da krenemo zajedno odbrojavati do poroda, termini ce nam biti tu negdje :mrgreen:
Nemoj da te brinu bolovi - s obzirom na nade slicno bolne implantacije, ocekuj da ce biti i presijecanja, bolova, da ce te buditi i svasta. Mene neku vecer tako ispresijecalo da sam bila izvan sebe :-/ ali stvari se rastezu, smjestaju, sve je to ok.
Ama, i kod tebe je tako. Tek par dana kaskas za mnom. Samo, nemoj praviti test prije bete! Glupi uce na svojim greskama, pametni na tudjima :-)
Evo danas novog simptoma, osjecam pritisak u jajnicima i opet imam onaj osjecaj kao da cu svaki cas procuriti. Nadam se da je to ok...
Cure moje, uvijek ste tu! :-) Meni je danas 10. dnt. Sinoć pred spavanje mi bila grozna mučnina, nisam se smirila dok nisam povratila. Valjda mi je naškodila večera al ja sam u svoj toj muci zamišljala da su to “one“ mučnine i bila sva happy! Znam da su premale šanse da je to to al..:-) O testu ni ne razmišljam, neću se mučiti. Kako ste mi vi jutros? Hvala na bodrenju, to mi jako puno znači! :-)
Jao drage moje Sybila i Klamerica, baš sam sretna zbog vas! Šta bih dala za takve simptome..ma nek reže cijelu noć ak treba :lol:
Ja sam izvadila krv, nalazi su mi poslije 14 sati.
Mimsi, dakle brojimo sitno :uteg: rezat ce i tebe!
Uzv je 8.12 kod mpo dr.
Meni su svi simptomi dobrodosli - napuhanost, mučnine, bolovi, ludost, mekana unutrasnjost vagine :lool: sve ok - osim ovog s nogama. To me stvarno brine. Od bolova do toga da vec primjecujem vise spucanih kapilara na povrsini koze. Inace me muce, ali ovo je uzas. Kompresijske me spasavaju za sada, ali stisnu trbuh pa pogorsaju grceve maternice, pa ih spustam negdje ispod guze. Pa kad su noge gore ne bole, al boli maternica, kad su dolje ok maternica al bole noge :-/ bojim se da cu zavrsit na heparinu, na andolu sam od pocetka. Mislim da je vise od utrica nego od same t. Imam tih 110 cm divote od noge, fakat bi ih rado zadrzala takvima :lool: sta sve radimo/prolazimo zbog te djece, al sta ces kad su tak slatka :mrgreen:
Tola, jedva cekam tvoj rezultat!
Ama, sve ce biti u redu! Inace, sad si me sjetila tocno na moj 9 dnt sam imala uzasnu mucninu. Probadanje u trbuhu, proljev, stvarno mi je bilo lose. Eto, valjda je i to normalno :-)
Sybila maloprije sam bas procitala da je i bol u nogama dobrodosla. Sad cu laicki prepricati neciju pamet sa srpskog foruma... kak ti se siri maternica, to utjece na donji dio ledja a to se kao prvo osjeti u nogama. Od tud ta bol u nogama. Sad da ne ispada da pisem bedastoce, progooglaj malo :-)
Sad jos cekamo PinaColadu, Cosmo i jos jednu curu (zaboravila sam ime)... Nadam se da ce se uskoro javiti!
Čestitam svim velikim betama! Sad i nama treba veliko Božje čudo da javimo visoke bete. Taman oko Božića. Pišem vam uskoro.
Moja beta je 60. Danas mi je 10dpt dvije rane blastociste od 4 dana. Cini mi se niska...
Nije ti niska, pogledaj ovu tablicu sa prosječnim vrijednostima bete nakon ovulacije http://www.neplodnost.hr/trudnoa-v2/...g-rana-trudnoa
Mimsi - dobro je dok je iznad 50! Sad samo neka se dupla! :-D
Nina - ne mogu otvoriti link :-/
ne, ali sad sam pokušala otići na matičnu stranicu, ne dopušta. mislim da sam se već susrela s tim problemom, nisam nikad uspjela ući na site :-/
ja normalno otvaram taj link
Mimsi, cestitam! Ne brini zbog vrijednosti bete, ona je dobra. Znam kad sam citala za sebe, sjecam se da je pisalo da bi 14 nakon ovulacije prosjecna vrijednost bete trebala biti 48. Tako da, sve bude okej! Narast ce! Svi smo jedinke za sebe i ne usporedjuj se sa drugima
Klamerica , mimsi čestitam :-)
Hvala cure! Jao nemogu vam opisat kak se osjecam! Zapravo sam u soku jer o ovome sanjam vise od 4 godine!!! Kad sam vidjela nalaz po izlasku iz bolnice jedva sam susprezala suze, a kad sam dosla kuci plakat vise nisam mogla od soka! :-)
A opet taj strah da nece bit dobro je uvijek prisutan...
Izvadit cu betu opet u subotu privatno jer cu izludit do ponedjeljka. :-)
Mimsi čestitam ti draga od srca!!!!!
Meni je danas hormon fsh 24, povisio se od prošlog mjeseca sa 14 čak za 10 jedinica. A ja nisam tad htjela ići, a dr bi me bio primio. Ja pametna rekoh spustiti ce se jos malo kroz mjesec (ref. mjere su do 11). Eto kako da ne, sad cekam poziv od dr. da vidim sto ce reci i mislim da me ovaj mjesec nece primiti. Ljuta sam.
Oooo drage moje evo mene
Mimsi cestitke
Klamerice Glow Sybila mahanje
Kod mene 13 dnt...neka me mucnina spopala i kazem mm da mi kupi testic (inace se suzdrzavam testova, radim samo betu ali....)
On kupio neki kineski od 12kn(jedino taj nasao) i negativan :((((
Eeh nadam se da je ili glupi kineski, ili je rano za test, ili je vecernji urin....
Rekli mi da 5.12. vadim betu....no ja skontala 3.12......jer duuugo mi do ponedjeljka uh....uz Boziju pomoc i drzite mi fige ;)
@Pina za tebe je pravi odgovor sada, onaj od Klamerice i njena 3 neg. testa! :D
Samo pozitivno i biti će sretno ovaj put!!
Uh Glow, zao mi je zbog fsh! Pa kako je moguce da tako skoci??? Ne razumijem se bas u to...
Pina, ja bas zato nisam ni radila testove. Ali mislim da komotno vec mozes betu!
Cure,jesu normalni bolovi u jajnicima? Evo reze me posteno, pa neznam jel da se veselim il bojim :-)
Hvala cure, lakše mi je sad! :-)
Ok, onda svi mogući bolovi, dobro mi došli!!! :lol:
E da, vadila sam tsh sad. Prošlo je dva tjedna od veće doze i nadam se da se počeo spuštat...
Čestitam svim curama na dobrim vijestima:-) nama ostalima želim puno sreće i malo nerviranja u novoj godini ;-)
Ja krećem ponovno u 1 mjesec ali sa dugim protokolom s obzirom da ovaj prethodni nije polučio očekivani rezultat (2 js). S obzirom da je dugi protokol prikladniji ženama sa višim AMH,strah me kako ću na to reagirat (AMH 14.2, 35 g). Imate li kakvih iskustava?
Ne znam kako je moguće za takav skok - sve je bllo spremno za postupak jer s njim nije bilo prbl od početka godine.
Dr. mi je sinoć odgodio postupak za siječanj, prema očekivanju. Rekao je da se FSH može primiriti jednako kako i skoči i da se ne opterećujem, može biti faza.
Pokušat ću se balansirati prehranom s kojom sam popustila nakon ljetnog ujednačenja svih hormona. To sam u potpnosti bila mijenjala da sve dovedem u normalu, to jedino mogu i znam da je bilo uspjelo.
Nadam se pozitivi s njime potkraj mjeseca, molit ću se kao i sve mi :) ..
Dotad - čestitke za sve divne vijesti ovdje, cure samo pozitivno i sretno, neka Bog da višestrukog duplanja betica, a mi nadaline i čekalice, hrabro dalje!..
Prvo svim curama cestitam na lijepim betama :-) :-D
Kakav ti je bio sad protokol? Ja imam 35 g. i prosla sam i dugi (kontraceptivi, menopur, decapeptil) i kratki protokol (menopur i decapeptil bez kontraceptiva)...mislim da imamo i slican AMH...U kratkom sam dobila 11 js, a u dugom 4 js...i sigurno cu sljedeci put predloziti kratki ali sa gonalima, mada vidjecu sta ce dr reci...To nista ne mora da znaci, ali eto kod mene je bila bas velika razlika...:-o
Danas je beta 106,3...prekjucer je bila 60