dodatnih 50% sniženja na već sniženu robu* u C&A od 30.01. do 02.02.
* popust se odnosi na samo označene artikle (tako piše na letku)
Printable View
dodatnih 50% sniženja na već sniženu robu* u C&A od 30.01. do 02.02.
* popust se odnosi na samo označene artikle (tako piše na letku)
CA 50% na već sniženu.
Išli smo jutros MD i ja, malog ostavili baki. On si kupio dva para hlača, svaki po 35kn,džemper za 50, ja sam sebi jedne hlače platila 35,druge 50. Dva para rukavica, svaki 5kuna. Malom komplet hlače,košulja i vesta. za 50. Obukli se za manje od 300kn. Odlično!
Eto, ja kupujem odjeću za do 50kn, jest da je to svake prijestupne, ali ko čeka taj dočeka!
I ja sam bila u C&A :)
kupila malom čarape 5 komada 2 paketa po 12 i 20 kuna
mužu 2 gornja dijela trenirke po 60
curi debelu majicu s kapuljačom i debeli prošiveni prsluk bez rukava za 60 (snižen s 240!)
plišanu tuticu 30, pletena dekica za bebe 30
par paketića špangi, trake za kosu, rajf, narukvice, ogrlica sve po 7 kuna :)
do 2.2!
Mi nismo apsolutno nista nasli ni za sebe,ni za malu,ni za poklone.hlace od 35kn su crvene,zute,zelene,uvijek iste
I mi bili, otislo 100 kn na par stvarcica, dosla doma, bolje pogledala - C&A me uvijek sokira bofl robom. Potkosulje 116 manje od H&M br. 98 !!!
Istina da su im brojevi dosta mali. Moj je prerastao njihove majice broj 86 vec s godinu dana.
Mi smo za 132 kn kupili proljetno/jesensku jaknu za 50 kn (bila je 179 kn), termo hlace za 35 kn, dolcevitu Angry birds za 35 kn i ljetnu majicu kratkih rukava za 12 kn :)
Ostalo je jos puno onih dj. crvenih , zelenih, plavih... hlaca i nesto za bebice, a ostalo je uglavnom probrano.
Ja sam imala raspon 80-92 i apsolutno nista nisam nasla.lazem!da ne ispadne da smo bzvz se vukli po ovom vremenu,kupila sam spangice i kapicu :)
A znam da je,nema veze,bolje za moj novcanik ;)
a ja sam zadovoljnija s c&a robom nego h&m-om, hm je postao živi bofl. U C&a još nađeš super stvari.
Majice za klince (istina da najvećih brojeva dječjih ima jako malo :/), potkošulje, čarape, to mi je sve ok.
I za odrasle isto ima ok stvari...
A možda varira od kolekcije do kolekcije ...
Ono što mene ljuti je što vrlo rijetko nalazim straight modele hlače, sve je skinny koje moji mrze
Ma ne znam, baš sam bila ljuta kad samo došla doma i pogledala malo bolje (tamo je bila gužva, ja sa klincima, pa nisam imala vremena detljano pogledati). Uglavnom, uzela sam npr. dvoje hulahopke za curu, obje veličine 158 cm. Jedne su za nekih 30 cm duže od drugih!
One potkušulje za malog, uzela sam veličinu 116 cm, i doma, nakon prvog pranja na 30 c, skupile su se da su ispale manje od onih iz HM za 3g!
ako trebate sportskih stvari tipa fliseva, kapa i slično, u Intersportu su dobra sniženja i još uvijek ima dosta toga, ja sam za dijete kupila tanki flis, kapu, čarape za skijanje, i dosta su veliki popusti. Imaju meni odlične muške sportske jakne marke Protest na 60% sniženju.
I za sebe sam vidjela jedan super kaputić-fleece McKinley na 50% sniženju, ali ne znam baš što bih sa tim.
cure,jel znate da li ima jos sniženja u areni? konkretno me zanimaju djecje zimske jakne za sljedecu sezonu (najvise benetton). idemo krajem tjedna u zg, pa da znam jel se isplati otici il je vec sve gotovo i probrano..
Sniženja još traju, ali dosta je probrano...
Sutra je opet zuta srijeda u cc1
U benettonu je izbor jakni od početka sniženja jako loš, ili su stvarno sve rasprodali prije sniženja, ili su maknuli dobre jakne sa sniženja.
Najčešće je bio samo jedan model, možda u jednom dućanu dva, i to uopće nisu bile one prave debele pernate benetton jakne, nego neke tanje.
I mi smo bili u potrazi za benetton pernatom jaknom, no ove godine nisu imali modele malo iznad koljena. Samo kratke i dugu do ispod koljena. Ova duga joj je super stajala no njoj se nije svidjela duzina ni boja. Tako da cemo morati na jesen kupiti po punoj cijeni. Nadam se da ce imati modele koji su nam se vec dugi niz godina pokazali odlicni.
A ni u drugim ducanima nismo nasli poluduge pernate jakne. Il je prosla moda 8-) ili su se prodale.
ma zara nije ni na pocetku zime imala neki izbor; 1 model u par boja i 1 kožna skuplja (bar kaj se decki tice).
dok gledam online u drugim zemljama to sve vrvi od modela..
znaci nis od benettona, ja bi ovakvu upecala, ima u vise boja
http://www.zappos.com/united-colors-...s-big-kids-red
Majke djevojčica, u ovom web shopu imate jeftinih trenirki za kćeri.
Ima nešto malo i za dječake, ali baš malo.
Zara u Ilici ima još zimskih jakni za dečke po 139kn.
H/M ima 1+1 na već snižen robu. kupila sam 4 stvari (2 veste i 2 pulover) sve skupa 140 kn. ima ista akcija i na dječjem odjelu
Do kad traje?
U Kauflandu MTC stramplice po 8 kn, do 14 velcine.
U kaiflandu i intesparu ima i bodica na snizenju..15-ak kuna komad
U ponedjeljak 17.02. Muller u West gate-u od 17-21 h daje popust od 15 % na sve izuzev poklon bonova, igraćih konzola i pelena.
Ima i u D&M-u popust od 15 % na sve i u mnogim drugim dućanima.
Čak je i autobus besplatan
http://westgate-shopping.com/luuudi-ponedjeljak/
one2play navodno zatvara trgovine. ima li nekih info o mogućim rasprodajama pred zatvaranje?
Cini mi se da su vec zatvorili, bez rasprodaja.
Dućan od one2play-a u WG je skoro prazan. Zatvaraju ga ali nisam znala da zatvaraju i ostale dućane. Popusta u WG nema, normalne su cijene i izbor je jako loš.
one2play je otišao u stečaj i zatvaraju sve dućane.
U Pitarelu u CC1 East sniženje djela asortimana do 60%.
Kupila sam Nike vel 35 i Adidas vel 29 tenisice za cure, oboje za 220 kuna.
Ima modela i za cure i za dečke, nema svih modela u svim veličinama, ali da se probrati.
Ima i za mame i tate sniženih modela.