da je li ok pa beta je baš betastična!!!!!!!!!!!!!!!!!!ČESTITAM!!!!!!!!:-D:-D i neka bude sve školski do kraja!!!!!!!!!!!!
Printable View
Da mi je bilo vidjeti vatrin izraz lica kad je pročitala nalaz, a i onaj trenutak tik prije nego što je dobila nalaz! :-o Mislim, sudeći po onom izrazu lica s kave...! :lol:
Vatrice moja, sretno ti bilo svih preostalih 8 mjeseci blažene trudnoće! Sad čekamo da vidimo koliko vas ima... hehe... E, čestitam na trudnoći!!!
Draga moja Vatra čestitke od srca,neka dalje bude sve lijepo,školski i bez ijednog i najmanjeg problemčića!
sretno draga ,jako sam sretna zbog tebe i tvog mužeka! velike puse!!!
to ženooooo, vatra, čestitam od srca, jupiiiiiiii :-D:-D:-D
Vatra čestitan na divnoj beti !!!! :-D :-D bravo!!!!
Opa vatrooooo, e to je beta! Čestitam draga! :-D
Gravignost mini stvarno štedi na tinti!
Vatra ODLIČNO draga :-D:- Čestitam ti od srca :heart:
Vatra cestitam!!! Koliko ste vratili, 6 komada?!?
Salim se naravno i sretno do kraja :-D
cure moje drage ja jos uvijek ne vjerujem, ja sam molila Boga da bude beta oko 200, a kad ono :-o, mislim da sam jedno pola sata ponavljala tu brojku na glas kad mi ju je muz priopćio. Htjela bi se zahvaliti na vibrama, figama i cestitkama svima! i nadam se da ce vaše želje biti ispunjene kao i one vibre i fige... sretna sam, ali nisam svjesna jos..cak sam mislila da je beta 966 nekako i previsoka za 15 dnt 3d embija, ali ako vi kazete da je ok, onda naravno da vam vjerujem, iako cu ja u sri vadit jos jednom..
Svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za sta god vam treba
šaljm veeeeliku pusu svima..
volim vas!!!
Vatra - ČESTITKE!!!!!!! Sada uživaj punim plućima!!!!!!
Vatra, čestitam.
Neka se i dalje nastavi ovako dobro!
jutro :coffee:
i ja sam eto partybreaker jer sam ispišala minus 11dnt, 28dc; idem sada vaditi tetu-betu pa da znam jer mogu na bic pa do Bistre
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~ da je test pokvaren, grlim
Eto mene narucili na uzv tek 22.7. Ko ce to docekati?
Vatra čestitke od srca :heart:
linalena :love2:
Vatrica,čestitam na beturini :-D:-D
Linalena,grlim:love2:
linalena neka beta pokaze suprotno!
vatra čestitam na prekrasnoj brojci bete.
linalena ~~~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi.
čestitam friškim trudnicama i sretno svim betočekalicama~~~~~ :-)
jučer smo ovdje bili započeli raspravu o vezi broja dobivenih jajnih stanica i šanse za živorođenje djeteta u ivf-postupku.
možemo nastaviti na ovoj temi:
http://forum.roda.hr/threads/80916-V...68#post2439968
linalena ~~~~~~~~~~~~
cure
nalaz 123,7
tresem se, idem zvati bolnicu
ajme linalena.... super! sva sam se naježila!!!
Cestitam na beto linalena, zelim ti uredno duplanje i savrsenu trudnocu!
o boime me iznenadilo
suze su mi krenule...drzim rucnonozne za dalje....................
Odlična beta za 11 dan
Da nisu tvinsi? 8-)
linalena!!! Cestitam!!! Wooowww,odlicna vijest!!
Linalena cestitam od srca!!!
Bigblue,ta tri tjedna sam ja vodila listu..vrlo rado bi iscupala te podatke i pomogla ti oko statiatike,ali nikako ne mogu s moba u bolnici:-(
Super lina čestitke
linalena cestitam , da ti nisi mozda uzela moj nalaz i meni je 11 dnt ista tolika beta.
Najdraža linalena, sve sam ti već rekla, ali da ipak još jednom poskočim od sreće i ovdje :-D
Ajme kako ću te danas na kavi izljubiti...
Twinsi? I to je moguće... ß ti je veća od moje :mrgreen:
milasova moja, kako da ne - samo ti još statistika treba :-P
uživaj (koliko u bolnici možeš) u ovim zadnjim momentima trudnoće, a onda ide jedan novi život. Već ću ja povaditi, samo što će mi uz ovo dvoje trebati malo dulje ;)
wow boss, tek sad ubrala da si nam i ti među trudnicama!
čestitam ti od srca (ajme kako me svaka trudnoća s azoo posebno razveseli!)
hrabro i školski dalje, i da se zadovoljno uključiš u klub mama
hvala big blue ja sam otvorila sezonu ovih beta , posto je bas bilo neko zatisje i otkako ja izvadi betu samo pocese bete pljustati po rodi, nadam se da tako i nastavi se.
ajme linalena, odlično!!! tako mi je drago:-)